Arkadaşlar yarın saat 19:00 itibarı ile askerlik nedeniyle aranızda uzun bir süre olamıyacağım.Üzdüğüm ,kalbini kırdığım herkesten af diliyorum.Hakkınızı helal edin.Haa bu arada Sülüs Çanakkale 116. Jandarma Eğitim Komutanlığına çıktı.Hayırlısı olur inşallah.Herkese hayırlı geceler olsun.Flame kardeşim seni de msn de göremedim.Sende kendine çok çok dikkat et.Seviyorum seni =)

Sağlıkla Kalın...
Görev büyük.Sağlıcakla git sağlıcakla gel.İyi görevler ağabeycim.:memnun

Bu konu Stormy tarafından düzenlendi(2007-08-22 00:47, 16 yıl önce)
87 lerde gitti ya hadi hazırlık zamanı geldi artik.
Hayırlı teskereler kardeşim hayırlısıyla git hayirlisiyla gel.
Hayırlı Teskereler..
@brave87
Allah'a emanet ol kardeş.
Allah'a Emanet Ol .. Hayırlı Teskereler..
Neyse Sayılı gün Çabuk Geçer de Komando Olmak Gurur Ben Olsam Geçmesin derdim =) Askere gittiğinde Yükselmeye bak abi dinle sen beni :D
Hayırlı teskereler
brave87 : Arkadaşlar yarın saat 19:00 itibarı ile askerlik nedeniyle aranızda uzun bir süre olamıyacağım.Üzdüğüm ,kalbini kırdığım herkesten af diliyorum.Hakkınızı helal edin.Haa bu arada Sülüs Çanakkale 116. Jandarma Eğitim Komutanlığına çıktı.Hayırlısı olur inşallah.Herkese hayırlı geceler olsun.Flame kardeşim seni de msn de göremedim.Sende kendine çok çok dikkat et.Seviyorum seni =)

Sağlıkla Kalın...

Kardeşim Allaha emanet ol. Hayırlısıyla biran önce git gel.. Hayırlı teskereler diliyorum.. Biran önce gelki yaptıgın oda tasarımlarını bana at bende hatalarını arıyım :) Kendine çok dikkat et sende. Önce Vatan sonra U-s seninle gurur duyuyo ;) Tekrar Allaha emanet..
Master
59.2997
Hayırlı teskereler.
Silindi
Master
59.2997
Hayırlı Teskereler Kardesım... Bu Vatan Hepımıze Ait Keske Benımde Zamanım Gelsede Bende Gıtsem... Senın Icın Bıraz Uzucu Bırazda Sevındırıcı Bır Durum Bır Yandan Ailenden Ayrılıyorsun Bır Yandanda Vatanını Korumak Icın Gıdıyorsun... Allah Butun Iyı Meleklerını Sen Ve Senin Gibilerin Yanında Tutsun Butun Melekler Sızı Korusun...
Allah'a emanet ol hayırlı teskereler
acemi birliği mi? kırklarelindeyim. izmire tatile cıkcaz gelibolu falan. belki görürüz seni peder Yarbay.
Aslanlar gibi git gel.

şey derlerdi hep askere gidenlere.

askerde herşey ol ama 5 şey olma.

aptal
salak
keriz
enayi
rezil

adettendir bende diyim.

hayırlı teskereler.
Hayırlı teskereler. Bu arada şafak kaç, hazırladın mı defter; mektupları falan :p



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.