Selam arkadaşlar benim internetim adsl 1024 sınırlı ayda 4gb kotam var ve 29ytl veriyorum. Malum gene pahalı geliyor bu fiyat kablo net varmış ayda 10 ytl diyorlar bana açıklayıcı bir yazı yazarmısınız 10 ytlye internet hızı nasıl olur veya duyduğuma göre yeni modem almak gerekiyormuş 100 ytlye beni aydınlatırsanız sevinirim :lol:pxP:yes
Adept
4.3
Bildiğim kadarıyla, KabloNET'in ADSL'den farkı, hattın bir mahalle veya apartman tarafından paylaşılması, o nedenle sorunlar oluşabiliyor verim açısından.
Vallahi okuduklarıma göre kablonetin kabloları bakır değil başka birşeymiş adını unuttum ttnetin bakırmış bakır teldeki 128 kbps internet kablo nette 512 etkisi yaratıyormuş ??
Adept
4.3
O kadar detaylı bir bilgim yok malesef. Bağlantı neyse odur, herhangi bir etki yaratmaz. KabloNET'den XX bağlantısını alırsın, hızın da XX'dir. :)
Ben kablo nete geçiyimmi şimdi ama sorun yaşarsın diyorsun :( Ya neyse zaten 19 ytl için hem 100 ytl vericem hem o kadar pürüz çıkıcak arıza parasıydı net yavaştı derken şimdi verdiğimin 10 katını vericem en iyisi ttnet ;) :D:D:yes
kablo net eski bir teknoloji eskiden diğer ülkelerde de bu vardı ama şu an çoğunluğu dls in türevlerini kullanıyorlar çünkü yeni bir teknoloji sayılır ve daha katedeceği çok yol var o yüzden adslden vazgeçme derim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.