Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi gündemde oldukça rağbet gören oyunlardan biri olan agario için Türkiye PvP sunucusu oluşturduk arkadaşlarla amatörce yolunuz düşerse herkesi bekleriz.

* Skor sistemi
* Üyelik sistemi
* Chat sistemi
* Chat gizleme sistemi
* Koordinat ve Harita sistemi
* Oynamadan izleme sistemi
* Toplamda 3 ayrı lokasyonlu sunucu ve 6 modda oyun keyfi.

Oynayacak olanlar, oynamadan bu nedir diye öğrenmek isteyenler bekleriz :) https://agariom.net

Oyunun amacı: Oyun yurt dışı yapımdır. Amaç rakiplerinizi olabildiğince hızlı yiyerek büyümek ve skor listesindeki yerinizi almak. Sizden küçük olan toplar üzerinden geçerseniz onu yiyerek daha da büyük boyuta ulaşabilirsiniz. Oyun klavyenin W ve Space tuşları ayrıca Mouse ile oynanmaktadır.

W: Haritada mouse'nin olduğu bölüme sizden biraz uzağa parça gönderir.
Space: Haritada mouse'nin olduğu bölüme oynadığınız topun yarı parçasını göndererek rakip yiyici hamle yerine geçer.
Mouse: İmleci hangi yönlere çevirirseniz o yönlere hareket eder.
U-S klanı filan kurulsa oynarım da tek başına oynayınca kafayı yiyorsun bu oyunda. w atıyorum adam 2dk sonra satıyor filan :)
Novice
12.5
Biraz oynadım.

Skor tablosuna girmeye 1000 puan kalmış @Mortal az daha zorla saydın keşke :) Yine bekleriz teşekkürler oynadığınız için arkadaşlar herkesi davet ediyoruz canı sıkılanı bekliyoruz :p Eğer istek olursa U-S adında ayrı bir MOD server'ı oluştura bilirim



Ben de bugün yarım saatte şansımın da yardımıyla çabucak gelişip, oynadığım süre boyunca lider kaldım. En sonunda yeşil dikenleri patlatıp, milleti trolledim. Tüm mirasımı yeşil dikenlere bırakıp, oyunu kapattım. :D
Liderlik yakışmış :) canınız sıkıldıkça arkadaşlar bekleriz oyuna TEAM modunda bir server daha oluşturduk takım oyunu arayanlar TEAM modunu seçip listeden oradan da oynaya bilir ;)
çok bot var sarmıyor.
Daha yeni olduğu için mecburen bot koyduk çokta boş olunca insanlar haritada birbirlerini bulamıyor büyüyemiyorlar oyuncu kitlesi arttı mı tamamen botlar kaldırılacak ;)


Çok bot var ve botlar çok saçma davranıyor biraz vakit geçirdim.

Projende başarılar.



Buda benden olsun
Novice
12.5


Uur daha sonra beni yedi ama yinede paylaşalım resmi =)
Members
14.4
Beni de yiyenler oldu :)

Zevkli oluyor :)
Böyle oynayanları görmek çok güzel canınız her sıkıldığında bekleriz halen geliştirme aşamasındayız her gün bir güncelleme yapıyoruz, ah birde bu argo nickler olmasa =)
Birkaç tavsiye veriyim o zaman. Oyuncuların hızı çok yavaş orjinaline göre bunu ayarlamalısınız. Şu duyuru yazısı çok dikkat dağıtıyor oda ordan kalkmalı. Birde ekrana yakınlık çok fazla 45 50 bin puan olunca sadece kendini görebiliyorsun. Çıkan yeşil tuzakların süresi çok kısa 4 e 5 e bölündüğünde ortanda çıkıyor ve paramparça oluyorsun.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.