Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



dw4yne : Birkaç tavsiye veriyim o zaman. Oyuncuların hızı çok yavaş orjinaline göre bunu ayarlamalısınız. Şu duyuru yazısı çok dikkat dağıtıyor oda ordan kalkmalı. Birde ekrana yakınlık çok fazla 45 50 bin puan olunca sadece kendini görebiliyorsun. Çıkan yeşil tuzakların süresi çok kısa 4 e 5 e bölündüğünde ortanda çıkıyor ve paramparça oluyorsun.

Tavsiye için teşekkürler, duyuru sistemi kaldırıldı ve oyun hızında iyileştirme yapıldı yeni map sistemini göremeyen arkadaşlar için Ctrl + F5 yapmaları rica olunur herkese iyi oyunlar ;) Fırsat buldukça eklemeler yapmaya devam edeceğim
Emeğine sağlık kardeşim girdim baktım sen biliyorsun bu işleri ya :)
Destinaa : Emeğine sağlık kardeşim girdim baktım sen biliyorsun bu işleri ya :)

Teşekkürler kardeşim oyuna bekleriz takılırız ara ara kendimize özel bölüm açıp :p

Birde arkadaşlar skor tablosu için şöyle bir şey düşündüm skor kalıcı olmasın, günlük ya da haftalık olarak skor tablosu sıfırlansın otomatik olarak sizce hangisi mantıklı ?
adsense koyma ha, direk hesap kapatıyolar.
kaymond : adsense koyma ha, direk hesap kapatıyolar.

Evet öyle bir vole vurmuş adsense millete =) Şuan gerek yok reklama 3 ayrı lokasyonda sunucu ile oyun hizmet veriyor London - Amsterdam ve Türkiye giderleri şuan karşılıyorum sorunsuz oyuncu sayısı artınca sunucu ihtiyacı da olacak doğal olarak karşılayamadım zaman da alternatif reklam firmaları var birine reklam alırız artık =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.