Spawnsas :
MiqRop : U-S da ne kadar çok cani varmış böyle:huh

hahaha:kikirik

Bu kadar komik olan nedir ?
kilo olarak bunun birazdaha sismanıydı sanırım
|ZagoR| :

Şöyle bir köpeğim olsun tavlamıyacağım kız yok Allah canımı alsın :)

Doberman Pincsher Bu Kopegin Cİnsi Bunlar bildigim kadarıyla 5-6 yasıdn sonra sahıbıne saldırıor
MiqRop :
Spawnsas :
MiqRop : U-S da ne kadar çok cani varmış böyle:huh

hahaha:kikirik

Bu kadar komik olan nedir ?

yorumuna çok güldüm konuya değil:D:D
tedbunndy :
mthN : Şöyle bir açıklama yapıyım

Haberlerde hep duyuyoruz Pitbull Çocuğa saldırdı
Pitbull Şunu parçaladı
Şunu yaptı diye

Arkadaşlarımın Pitbulları var benimde alman kurdum var.

Şuana kadar birçok köpek besledim ve köpekler hakkında baya bir bilgiye sahibim.

Köpek Eğitim Çiftliğindede Çalıştım.
Hiçbir Köpek Eğitim Çiftliği Pitbull Cinsi Köpeği eğitime kabul etmiyor.
Bunların Hepsimi yalan haberlerden sizce?



Birçok köpek hakkında bilgin olabilir ama Amstafflar hakkında hiç bir bilgin yok.Bu köpekler 1800'lü yıllarda dövüş amaçlı üretilmiştir.Genlerinde Panter,Aslan gib hayvanların huylarını taşır.Madem Amstafflar bukadar canavar senin o beslediğin arkadaşlarının hangisi kendi Amstaff veya Staffordsihereları tarafından saldırıya uğradı.Şu anda belki dünyada milyonlarca Amstaff besliyen insanlar var.Peki televizyonda 1 ay içerisinde kaç tane Amstaff saldırısı duydun?Eğer sen o köpeği yavruyken,en güzel eğitim verebileceğin çağda eğitememişsen o köpeğin oyle olması çok normaldir.

1.si Ben ARkadaşıma Köpek saldırdı diye birşey söylemedim.
2.si Pitbull Irkı Genleriyle oynanmış bir ırktır.O Yüzden diğer köpekler gibi Herhangi uyarıcı birşey oldugunda saldırıya geçmek yerine Olmadık yerde saldırabiliyorlar.

Geçen gün Arkadaşımın pitbull u ile benim Alman kurdumu oynatıyorduk.

Saldık beraber güzel güzel oynuyolar koşuşturup.

Birden Pitbull bir saldırdı Benim Kurda direk boyna atladı.

Zor ayırdık.

Oyun oynarken bile çok çabuk sinirleniyorlar. Ve genleriyle oynandığı için diğer köpekler gibi değil.Kilitledilermi ayırması çok zor.

Ya Bunca Dünyadaki İnsanlar,habeler yalan söyliyecek değil.Niye hep pitbull duyuyoruz.
Niye biri çıkıpta bana Alman Kurdu veya Golden saldırdı parçaladı beni demiyor.
Yasak olmasının bir sebebi var demekki.

Ayrıca Amstaff ve staffordshire,rodnose gibi türler hakkında bilgiyede sahibim.

ayrıca ahka1234

O Doberman Pincher değil Great Dane(Danua)

Bu konu mthN tarafından düzenlendi(2008-10-10 00:00, 15 yıl önce)
Senin köpekten kitlenen çenesini nasıl ayırdınız?Bi bilgi verirmisin?..Bide yasak olmasının bir sebebi var diyorsun.Ozaman şu hayvanları incele yasaklar sence mantıklımı onu düşün.

Pitbull ve Japanese Tosa dışındaki bir takım köpekleri ifade eden “gibi” acaba hangi köpekleri kapsıyor ve o köpeklerin tehlikeli olduğuna kim tarafından karar veriliyor? Türkiye’deki yasada ucu açık bırakılan bu ifade her an her köpeği tehlikeli sayabilecek konumda iken, değişik Avrupa ülkelerinde tehlikeli olarak kabul edilen köpeklerin listesi hayli uzun; Pitbull, Doberman, Presa Canario, Rottweiller, Dogo of Bordeaux, Bullmastiff, Neapolitan Mastiff, Staffordshire Bull Terrier, Tosa İnu, Fila Brasilerio, Dogo Argentina, İspanyol Mastiffi, Vasco, Pastor Mallorquin, Bouvier of Flanders (Belçika Çoban Köpeği), Husky, Chow Chow, Alman Çoban Köpeği, Danua, Malamut, Presa Mallorquin, Tibet Mastifi, Airedale Terrier, Akita İnu, İsviçre Dağ Köpeği, Alano, Samoyed, Dev Schnauzer, Komondor, Majorero, Mastiff, Pator de Beauce, Boxer, ST. Bernard, Cane Corso, Bull Terrier, Pirene Dağ Köpeği, Bergamosco, Briard, Kafkas Çoban Köpeği, Merama Çoban Köpeği, Belçika Çoban Köpeği ve Siyah Rus Terrieri.
Bir başka deyişle “gibi” ifadesiyle sadece medyadaki haberler dolayısıyla popüler hale getirilen Pitbull’u değil, sevimli olarak gördüğümüz, evlerimizde baktığımız Husky ve St. Bernard gibi köpekler de anlaşılabiliyor.
Tamam tedbunndy Sen farklı düşünebilirsin.
Birşey demiyorum :)
ahka1234 :
|ZagoR| :

Şöyle bir köpeğim olsun tavlamıyacağım kız yok Allah canımı alsın :)

Doberman Pincsher Bu Kopegin Cİnsi Bunlar bildigim kadarıyla 5-6 yasıdn sonra sahıbıne saldırıor

Né ALaka Doßerman Pincsher'Lé ¿

DANUA O
buda sorumu allah aşkına tabiki kangal en güçlü kçpek kangal bana göre çünkü pitbul ile kavgalarını izledim 3 taneidi hepsini kangal aldı kangal acımaz ister dogo ister başka pitbull cinsleri alayına gider kangal ve rotwrior ile izledim tabiki 2de 2 kangal aldı çünkü 2 tane buldum :D eğitilmiş alman ve kangal izledim 1 tane buldum kangal aldı ve daha sornalar gördüm ki aslana bile baş tutuyormuş aslana baş ttuyor kral aslana daha ne diyeyim ve ardakadaş argentino dogo kangalı dövermiş hiç gülüceğim yoktu şu video bakında görün https://www.teknikportal.com/aslan-vs-pitbull-t21308.0.html aslan yazıor doru pitbul aslana bkaıcaktım kangal argentino çıktı :D ve sadece argentino dogo kavgası yok diğer pitbul cinside war sadce köpekler yok diğer hayvanlarda war !!! yani köpeklerin Kralı Kangal !!! Yakına diğer hayvanların kralıda kangal olur nedersiniz kangal döven diyenler :D bu videoyu izledikten sonra :DD

Bu konu turkey_28 tarafından düzenlendi(2011-04-17 12:53, 13 yıl önce)
konu baya eski ama kangal besledim. bence kangal en iyisi. iyi eğitilirse müthiş bi köpek olur. beslemeside çok zevkli çok iyi ve sadık köpektir



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.