Mrb Arkdaşlar... Öncelikle Herkeze Yakşamlar... Reklam Amaçlı Yazdımı Düşünüyolarsa Adminler Topiçi Silsin.. 2 Hafta Önce ElitHostingden Bir Host Aldım 3 aylık Ödedim... + Web Site Bundan Öncede ElitHostingden Host Almıştım 4 aylık Güvenilir Dedim 4 Ayın Süresi Bittince 2Hafta Önce 3 Aylık Host Parası Ödedim 2hafta Çok Güzel Gittiyodu 2 Hafta Sonra Host Kapandı Web Site Parasını Yeni Ödemiştim Bayramdan 1 gün Önce...Herneyse 1 gün Aradım.. Cevap Vermiyor Dedim İnsanslık Hali Meşguldur.. 2 Ci gün Aradım Sarjı Filen Yoktur diye Herneyse 1 Hafta Oldu Gizli Nodan Arağadım Cevap Verdi Ve Hemen Kapadı... Şimdi Ben Gitten Paranın Derdinde Değilim... Namusunla Emeğine Para Kazanmak Ayrı Ama Böyle Dolandırarak Para Kazanmak Ayrı Bide İlk Müştrerileri Benim... Güvendim Sevdim Ben Sadece Şunu Söylüyom Allaha Havale Ediyom...
Burası ağlama duvarı değil gereksiz bir topic kilit lutfen.
taylancım aglama duvarıyla ne alakası var bu olayın bu olayı yazmasaydı belkı sen yada senın bı yakının arkadasın ya da ne farkeder ıcımızden bırı ordan host alacaktık yani boyle dusun.. yasına verıyorum
[Taylan] : Burası ağlama duvarı değil gereksiz bir topic kilit lutfen.

Ben Niye Ağlıyım? Bi Host Yüzündenmi? Sadece Sizinle Paylaştım Paylaşmak Suçsa Söyle..
dont care about him :D
İ:P
Hll olsun söylemen Yeter sen söylemeseydin bir ton kisi nın basına gelebılırdi Tebrık ederım Ve adam aglamıyor bastan da söylemiş derdini nese geçmiş olsun Cekoxmurto
Novice
-14.8
Bu Hostları Tanınmış Olan Yerlerden Alacaksın + Oturduğun Şehirde Olacak Bu Hostlar Yoksa Yok Kazıklandım Yok Adam Paramı Alıp Kaçtı Yok Spheremi Aldı Yok Bilmemne Demiyeceksin Çünkü Bu Zamanda Çok Normal Böyle Şeyler.
DisqusteD : Bu Hostları Tanınmış Olan Yerlerden Alacaksın + Oturduğun Şehirde Olacak Bu Hostlar Yoksa Yok Kazıklandım Yok Adam Paramı Alıp Kaçtı Yok Spheremi Aldı Yok Bilmemne Demiyeceksin Çünkü Bu Zamanda Çok Normal Böyle Şeyler.


+1 işte
DisqusteD : Bu Hostları Tanınmış Olan Yerlerden Alacaksın + Oturduğun Şehirde Olacak Bu Hostlar Yoksa Yok Kazıklandım Yok Adam Paramı Alıp Kaçtı Yok Spheremi Aldı Yok Bilmemne Demiyeceksin Çünkü Bu Zamanda Çok Normal Böyle Şeyler.


Adamlar Kartalda Oturuyor Ben ZeytinBurnu İstanbulda Okadar Uzakda Değil Ben Nerden Bileyim Orya Gitticem De Oranın Orası Olduğunu Adamlar Dolandırcı Diyom...Yanına Gitticem Nolcak Nedicem Ben Host Parası Ödedim Çat Kafamı Koycaz (: Orda Sinirimden Kendimi Tutumam Ben Kavga Çıkar ..(: Makyemeye Versem Ailemi Telaşlandırmak İstemiyom Şimdi ... Peder Geliyor Soruyor Noldu Şu Senin Host Mostmudur Aldın Noldu Diyo :))
Bu adamların şöyle bir güvenceside var ; mahkemeye versen hem maddi olarak seni zorlar , hem de insanların böyle ufak konularda mahkemeyle uğraşacak zamanları yok . O yüzden her zaman tanıdıktan , olmadı referanslı kişilerden alacaksın hostingi .
abhosglh : Bu adamların şöyle bir güvenceside var ; mahkemeye versen hem maddi olarak seni zorlar , hem de insanların böyle ufak konularda mahkemeyle uğraşacak zamanları yok . O yüzden her zaman tanıdıktan , olmadı referanslı kişilerden alacaksın hostingi .


Sitesine Gir Gör Refaransları Var (: Hemde Baya Kaliteli Hosting Şirketi... Ama Neden Böyle Oldu Bilemiyom...
Novice
-14.8
Ver Mahkemeye Tazminat Davası Aç.
Referans derken bir arkadaş önerisi olarak . Yoksa o referans olarak gösterilen sitelerin haberi bile olmayabiliyor bazen .
kardeşim elinde sözleşme vs. yoksa mahkemeye veremezsin şey gibi kalırsın ortada böyle sonra gelip topic açarsın
Onu Demesi Kolay Olaya Farklı Açıdan Baksan Biraz Anlarsın (: Onunda Bir Annesi Babası Vardır...Mecbur Onlarda İnsan Onlarda Üzülür Endişenellir Benim Pederle Annem De Endişe Eder Tabiki...Olayın Gerçeği Bu Bu İşi Hem Yapıyosun Hem Neden Böyle Dolandırcılık Yapıyosn Nerdeyse 1 Senelik Müşterisi Benim...Sadece Ayıp Etti.. Hee Bunu Neden Buraya Yazdım Diyosa Tanıdığı Biri Görür İşllaha Ona Gönderir Ve Utanır... hmm peki ( Deisng By ElitHost.. Neden Yazyıor (: Bu Bir Kanıt Değilmi + Olarak Ben Bu Hostu Baya Araştırdım Bu Host Açılmadan Önce Arkdaştık 2 Senelik Arkdaşım Bunu Yaptı Bana (: Daha Nediym Ben



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.