Böyle dolandırıcılar çok var geçmiş olsun ben olsam bu işin peşini bırakmazdım onuda söyliyeyim. Bence senin bu konuda bir suçun yok 1 senedir aynı hostingin müşterisisin ve güvenmen normal nereden bilebilirdinki 1 yıldır dolandırmıyorlarda şimdi dolandıracaklar. Canın sağolsun üzme canını dediğin gibi Allahlarından bulsunlar.
Amesron : Böyle dolandırıcılar çok var geçmiş olsun ben olsam bu işin peşini bırakmazdım onuda söyliyeyim. Bence senin bu konuda bir suçun yok 1 senedir aynı hostingin müşterisisin ve güvenmen normal nereden bilebilirdinki 1 yıldır dolandırmıyorlarda şimdi dolandıracaklar. Canın sağolsun üzme canını dediğin gibi Allahlarından bulsunlar.


Şimdi Bide Şöyle Bişey (: Bana Para Veren Stafflara Veya Tanıdıkdan Aldığım Paraya Nedicem Ne Yüzle Çıkıcam Karşısına Onu Düşünemiyom
Siz serverı beraber açmadınızmı onlarda hosting şirketine para verdiler ve sorumluluk sadece sende değil para veren herkezde sonuçta sen değil hepiniz dolandırıldınız sorumluluk sadece sana yüklenemez dolandırılacaklarından şüphelenen para vermeseydi. :)
Bence bu tür insanlar geçimini enayilerden karşılıyor söze kanıp para verenlerden. Elinde bir dayanak bulundurmadan parasını verenlerden..
Öncelikle zekanı kendine sakla cekoxmurtoya enayi diyemezsin nereden bilebilirdiki bir yıllık hostcusu onu dolandırsın.
[Taylan] : Bence bu tür insanlar geçimini enayilerden karşılıyor söze kanıp para verenlerden. Elinde bir dayanak bulundurmadan parasını verenlerden..

Bana En Ayi Mi Diyosun:p Taylan Bi Düşünsene Daha Önceden Tanıyosun Bir Arkdaşını Sonra Bir Hosting Şirketi Çalışanı Oğluyor Ve Sen Ondan Host Alıyosun İlk 4 ay Çok Güzel Gittiyor Şimdi 3 aylık Yattırcaksın Güvenin Var Adama Ne YAPARsın
Ferkanı tanıyo isem bunu yapacak biri değildir. Bir sebebi vardır bence. Biraz daha beklemelisin.
Burak İşallaha Senin Dedeğin Gibi Olur (: Ferkanda Bittmiyor Tek İş Başka Yettkililere Söyledim...Tınlıyan Yok Beni (:
Hostingin sitesini inceledim adres verilmiş zaten olmazsa gidersiniz hakkınızı ararsınız.
İnanmıyorum İşin Bu Noktaya Gelmesi (: Yha Bana Söliyemedikleri Bişeymi Var...Varsa Söylesin Ben Anlayışlı Bir İnsanım Böyle Kaçmakla Nereye Kadar Kaçıcak Bir Arkdaşlığa Değermi? İş Başka Arkdaşlık Başka.
Olm ferkanı tanıyorum ben merak etme sen. Hak yicek biri değildir o. Zaten bişi olduysada açıklamasını yapar o, ama şuanda belki bişi olduysa kurtarmaya fln çalışıyodur?
[Ragnar] : Olm ferkanı tanıyorum ben merak etme sen. Hak yicek biri değildir o. Zaten bişi olduysada açıklamasını yapar o, ama şuanda belki bişi olduysa kurtarmaya fln çalışıyodur?

Ferkanı Zaten Tanıyom. Ama Eyer Bişey Olduysa Gelsin Söylesin Bana Ben Ona Dedim En Son Konuşmamızda Eyer Hostingle İlgili Bişey Olursa Gel Söyle...Utanma Dedim Buna Benzer Bir Olayda Olmuştu Aynı Hosting Ama...Daha Farklı...Bu Arkdaşlığa Değmez Bişey... Tabi Ferkan Kaçtıkca İçimde Şüper Duyuyor...İnsan



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.