Arkadaşlar bugun kızın ablası ile bulusmaya gidicem onada anlatıcam durumu, eğer istemezlerse cocugun bakımını üstleneceğimi söyleyeceğim. Istemedikleri taktirde, arkadaşın abisi'nin tanıdı bir doktor var ilaçlar ile 2 aya kadar düşük yaptırabiliyormuş yasal olarak, ona götürücem yani telaş edilecek birşey yokmuş aslında içim serinledi.

Not olarak, evet kız güzel ailesi kücükken ölmüş ablası ile yaşıyordu bide kuzeni var amerikalı ama istanbulda yaşıyor onlarla beraber kuzeni kız ablası üçü karışık biraz konservatuar ögrencisi kız fln
Hayırlısı dostum, sen mantıklı olanı kimse sana sunu yap diyemez zaten kimse o sorumluluğa girmemeli bence vicdan sonuçta bende böyle birşeyle karşılaşsam ne yapardım bilmiyorum ama şuan ne yapabileceğimizi biliyorum hepimiz için bir arkadaşımızın başına gelmiş bizimde başımıza gelmemesi için dikkatli olalım diyorum.
uyarı - 4

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-02-23 21:04, 11 yıl önce)
allah Kolaylık verin
Ya şimdi gerçekci olalım ne diyeceksin, kız kardeşinle yattım hamile kaldı sen ne düşünüyorsun mu diyeceksin. Yapma. Evlenmeden bir halt yaptıysan arkasında dur, hazır olmak veya olmamak değil bunun olayı. Kıbrıs küçük yer hemen herkes öğrenir, bende kıbrıslıyım biliyorum kıbrısın nasıl bir yer olduğunu. Çocuk aldırmak ile öldürmek arasında bir fark yok. Evlenmeden önce neden korunmadan cinsel ilişkiye girersiniz ki anlayamıyorum.
Daha neler görecegiz zina artık zamanımızda marifet gibi birşey olmuş..

Biri konu açmış 3 aylık sevgilimle defalarca ilişkiye giriyorum hamile ama dışarıda daha açılacak çok papatya var yazmış..

Cevap olarakta Allah belanı versin demek yerine destekler tarzda mesajlar atmış millet..

Yapılanlar size marifet gibimi geliyor? Sizinde kız kardeşiniz yokmu? Yarın öbür gün baba olacaksınız sizin kızınıza böyle birşey yapılsa burdaki mesajlarınız gibi geniş olabilecekmisiniz?

Bir dogmamış bebegi aldırmanın adı kürtaj değildir CİNAYETTİR..

Sizmi verdinizki onun canını alıyorsunuz..

Doğmuş olmaması onun yaşamadıgı anlamına gelmez..

Allah hepinizi bildigi gibi yapsın geniş varlıklar..


uzun zamandır böyle rage görmemiştim neşem yerine geldi yeminle
Silindi
Master
8.5
banlayın şu furky! i forumdan. utanmadan gelmiş yazmış bi de. allah belanızı versin midesizler
Yazmayım yazmayım dedim ama kaldırılacak cinsten şeyler değil konuşulanlar.

Fake oğlu fake... Anlattığın hususun doğruluk payı olduğunu bile düşünmüyorum ki doğruysada yukarıda seni eleştirenler ile aynı görüşteyim. Benim de kız kardeşim var ve de kız arkadaşım var. Ne zaman ciddi bir yakınlaşma olsa kız arkadaşımla 2 kere belki daha fazla düşünüyorum aceba diye. Kız arkadaşımı geçtim kız kardeşim şuanda 16-17 yaş aralığında attığı adımı takip eder oldum. Niye peki senin gibi mahlukatlar dolu çevremizde. Gözümün önüne milyon tane senaryo geliyor. Aklımın ucundan geçenler 1 milisaniye gözümde canlansa aklımı yitirir gibi oluyorum. Sen ki gelmişsin buraya açılacak papatyalar var vesayre şeklinde patavatsız ve edebsiz bir uslupla burda saçmalıyorsun. Bir gün o papatyaların yanındaki dikenler bir tarafına batar kardeşim. Tek tavsiyem ayanı denk al ve az biraz efendi ol . Böyle davranışlarda sergiliyorsan senin kişisel öz yaşantın. Ne beni nede bu forumdaki başka insanları ilgilendirir. Bir tavsiye alacaksan seni yetiştiren ebeveyinlerine danış derim. Nasıl ebeveyin olduklarını şuanda gerçi yazdıklarından anlamış bulunuyorum. Sen git yoldaki tinercilere sor sana daha mantıklı bir cevap verirler tabi seni deşmezlerse.Yazık şerefsizim. İnsanın yaşam etiğine aykırı bir durum bu senin yaptığın olay. Ne dinle ne de başka bir şey ile bağdaştırmaya bile gerekyok. Anı yaşamak adına zevk uğruşa düşüncesizliğinizin bedeli ya bir cana mal olacak ya da o çoçuk ilerde piç'in teki olacak. Piçi hakaret anlamında kullanmadım anlamınıda bilmeyen varsa sözlüğe baksın. Niye böyle bir tabir kullandım o çocuk doğdu diyelim hatta sen evlensen bile eminim ki senin zihniyetindeki bir insan bu evliliği sürdürmeyecektir. Olan kıza ve çocuğa olacak. Senin genişliğinin bedelini masul bir çocuk hayatı mahvolmuş bir şekilde sürdürecek. Tabiki tam terside olabilir. Fakat senin yeteri kadar olgunluğa geldiğini düşünmüyorum ki benim yaşıtlarımda ki hiç bir kimsenin evlilik mevzu bahis olduğunda mantıklı karar verebilecek bir yapıda ve sorumluluğu üstlenebilecek kapasite olduklarınıda düşünmüyorum.

Hayatta başarılar sana eğer ki bu anlattıkların doğru ise, pek sanmıyorunm ama genel bir görüşümü belirttim. Şahsen ki benim kız kardeşim olsa başına böyle bir iş açsalar. Sana olacak şeyi söyleyeyim. Çeker vururdum. Dağ başındamı yaşıyoruz demeyin :)

Bu konu Avatar tarafından düzenlendi(2013-02-25 05:54, 11 yıl önce)
Xantier : uzun zamandır böyle rage görmemiştim neşem yerine geldi yeminle
Xantier : uzun zamandır böyle rage görmemiştim neşem yerine geldi yeminle

AHAHAHA ÇIĞLIK ATTIM :D
Belkide senden değildir çocuk geçenlerdede gazetede okumuştum 2 türk çıran sarayında evleniyor 1 gün önceside kız bekarlıga veda partisindeki siyah bi afrikalıya veriyor :) hamile kalıyor bizim türk çocuk kendinden sanıyor amerikaya gidiyorlar doğurması için bide baksın oda ne siyah çocuk şimdi sende evlenirsin çocuk cekik gözlü falan olur sonra al başına belayı :)))
Cocy : Belkide senden değildir çocuk geçenlerdede gazetede okumuştum 2 türk çıran sarayında evleniyor 1 gün önceside kız bekarlıga veda partisindeki siyah bi afrikalıya veriyor :) hamile kalıyor bizim türk çocuk kendinden sanıyor amerikaya gidiyorlar doğurması için bide baksın oda ne siyah çocuk şimdi sende evlenirsin çocuk cekik gözlü falan olur sonra al başına belayı :)))

Uydurma bir haber, gerçekte böyle birşey yok.
HMMM Belki şimdi gerçek olabilir 2 3 ay içinde tanıdıgı bir kişiye sürekli veren kız başkasına neden vermesin
Doğurdu la :S



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.