Earl : Rohancım biz boş yere konuşuyoruz daha öncede söyledim A yerine @ Ş yerine $ kullanan mankafaların aklına bunları sokamayız.
Morfin : Oke bundan sonra Türkçe'ye dikkat edelim :kikirik
veya gidin Orta Asyada Kazaklarla, Özbeklerle yaşayın Öztürkçe konuşmak istiyorsanız, Ben modern Türkçe konuşacağım, he;Modern Türkçe deyince hemen aklınıza aha "yes" diyecek , "orrayt" diyecek gelir aklınıza, yoo ben normal hayatımda gayet güzel normal Türkçe konuşuyom, E internette niye öyle yazıyosun?? Benim için internette farklı evde farklı konuşmak kolay, ben normal hayatımda hiç "ok" demedim Türkçe konuşurken, ama kolayca yazıyorum, başkası internette nasıl yazıyorsa ve öyle nette yazdığı gibi de okuyorsa orası onun sorunu
[Şaka no polemik plz]
d4rkz : Eğer ki Turkce'yi sovalyeler gibi boyle savunuyorsaniz sizin de cok iyi Turkce kullanmaniz gerekmektedir.Fakat ben anlamıyorum daha Turkceyi %100 sekilde tam konusamayan insanlar herkese Turkce dersi veriyor?
Amac nedir? Eger boyle bir kampanyayi destekliyorsan yaz bir döküman herkesi bilgilendir.Bu kampanyayı Zekirdek'ten buraya taşıyanların postlarını bir inceleyin bir ton hata mevcut.
Türkçe sadece 'eet' 'ii' 'ok' vs. den ibaret değil.Birşeyi savunuyorsam tam manasi ile savun ve uygula.
bknz:Zekirdek'ten özenilesi duygular
Bilgisayar'da yazilan seyler bilgisayarda kaliyor.Ben sanmiyorum ki 'eet' 'ii' 'np' turu seyler kullanan arkadaslarimizin gercek hayatta da kagida bir yazi yazarken bu kisaltmalari kullandiklarini..
Dipnot : Benim de postlarımı kurcalayın bir çok hata bulacaksınız.Ama hiçbiriniz beni sorgulayamayacaksınız çünkü ben böyle bir kampanyanın savunucusu değilim ve hatali Turkce kullananları fırçalamıyorum.
Bu arada,amacım tartışma veya polemik yaratmak değil.Zaten ortada bir tartışma mevcut ben de bu tartışmada düşüncelerimi söyledim,e haksız da değilim.