KeLL : Lise yi özel okulda okuyorum.Fayda mı zarar mı sen karar ver en sevdiğim olay okulda hiç bir hoca yönetici vs. karışamıyor sana =) istdiğin gibi derse gir istediğin gibi çık dersten kavganı et okuldan kaç hiç bi ceza vs almıyorsun =) onun dışında pek bi farkı yok devletten.Devlet okulunu özledim açıkcası devletteki ortam yok zengin çocukları kaynıyor..
Fredy : Kusura bakmayın ama Özel okullarda hiçbirşey yok.Resmen züppe yetiştiriliyor.Para için g*tunu satar özel okulları.Devlet okullarında hiç değilse disiplinin ne olduğunu bilirsin.
Şimdi size bir soru?
Devlet okulunda okuyan insan mı askerde disiplin yönünden rahatlık çeker,özel okulda okuyan mı?
Dedigin gibi Ozel okulda pic cok fazla ... ama adam gibi adam olanida var ve benim cevrem oyle idi, piclerle takilmazdim, mrb falan sunardim tek ... Devlet lisemde cok eglenceli idi, kabadayilarimiz, adam gibi insanlarimizda vardi ...
Özel okullarda okuyanlar genelde arkası kızıllardır ve de zor işleri çekemezler.Fredy'nin dediği gibi onları askeriye gibi hayatın tadına bakıldığı yerlerde görmeyi de isterim.
M.Ceritoglu : Adam olan ve ders işleyip öğrenmeye meraklı olan herkes devlet okulunda yapabilir.Kusura bakmayın ama özel okullardakiler (burslular hariç) genellikle zengin çocuğu.Burjuva hümpesi.Benim birçok arkadaşım (ilkokuldan) özel okula geçince hepsinde ufaktan ufaktan bir p**'lik havası sezildi.Yani nasıl desem arkası kalkmış işte.Artısı ne özel okulun istediğin saygısızlığı yapabilirsin, disiplinsizlik hat safhadadır, hocalar ağzının içine bakar çünkü onların geçim kaynağısındır, not gibi bir derdin olmaz okula 1000 YTL bağış yaparsın tüm notların beş olur.
Bir de devlet okuluna bakalım;
Not almak için arkanı yırtarsın, herkes seni küçük görür, her türlü pislik iftira olarak üstüne yüklenir,it gibi ders çalışmak zorundasındır,öğretmenler ağzına ***'mak için fırsat kollar.
Bütün fark bu işteÖzel okullarda okuyanlar genelde arkası kızıllardır ve de zor işleri çekemezler.Fredy'nin dediği gibi onları askeriye gibi hayatın tadına bakıldığı yerlerde görmeyi de isterim.
Bu arada özel okullar dersleri yavaş işlemezler.O bahsettiğim burjuva p**'leri konu olarak bizden önde
( Bazıları dışında, ama sen hepsini kötülemişsin
) Ama dediğin gibi o p.clerin hepsi özel okullarda var. Ama öyle olmayanları da var. ( burslular haric
)
) Ama okul yönetimi buna pek s.kne takmıyor 
Ama öyle değil işte. Kaç kişiye tadsiknamelerini verip yolladılar. Ne dinlediler nede taktılar. Bu arada aklımada gelmişken okul sahibi tanıdık dedim ya bizim, kendi akrabasını bile okuluna sokmadı, neden acaba?
Reklam oldu baya

Sadece istemedikleri 0 yaka kazak giyiyorum, bazen kızıyorlar ve alıyorlar bazende gormezden geliyorlar artık
Uzun sac ve sakala kesinlikle okul berberine yolluyorlar 
( Bazıları dışında, ama sen hepsini kötülemişsin
) Ama dediğin gibi o p.clerin hepsi özel okullarda var. Ama öyle olmayanları da var. ( burslular haric
)
) Ama okul yönetimi buna pek s.kne takmıyor 
Ama öyle değil işte. Kaç kişiye tadsiknamelerini verip yolladılar. Ne dinlediler nede taktılar. Bu arada aklımada gelmişken okul sahibi tanıdık dedim ya bizim, kendi akrabasını bile okuluna sokmadı, neden acaba?