Mack : +1. Ayrıca Irak'ı 1-2 saatte senin dediğine göre eritemeyen ABD, Türkiye'yi hiç eritemez.

Kesme işareti niçin ' şeklinde çıkıyor?

ırak ı nasıl eritemedi? bir sor bakalım ırak lılara askeri kuvvetleri kaç saat dayandı? saddam ın bir çok rus yapımı f-16 lardan fazla geri kalmayan bir çok uçağı vardı kaç tanesi havalandı? ayrıca dünyanın en büyük tank kuvvetlerinden biri olmuştur ırak her zaman peki noldu o tanklar? rus yapımı T model di hepsi? şimdi biz ABD yi 200 adet f16 mızla mı korkutuyoruz? kendi yaptıkları jetlerle onları vuracağımızı düşünen biri varsa gerçekten çok iyimser biriymiş. hala daha 2. dünya savaşında yapılmış alman mg leri kullanıyoruz, biraz belgesel izlemenizi tavsiye ederim. ve size bir örnek vereyim 2. dünya savaşında en iyi uçaklar alman uçaklarıydı ve 80.000 savaş uçakları vardı, yinede yetmedi. Bu gün bizim teknolojisi milatta kalmış 200 f16 mız var. ABD f22,f117,b1,b2 gibi bırakın görmeyi radara bile yakalanamayan uçakalra ve helikopterlere sahipken bizi bozuk para gibi harcarlar, heleki dünya savaşı gibi sivil yaşamların söz konusu olmadığı bir savaşa girersek ABD Türkiyede tek bir türk bile bırakmaz, barajları yıkıp suları zehirlese Türkiyede yaşam yüzde 10 un altına iner.
Silindi
Members
0
Irak en az bir gece karşılık verdi ABD'ye.
ve de ırak savaşında ABD nin sivil yaşama en az zarar vererek savaştığınıda hatırlatırım, ABD vatandaşları bile canlı kalkan için ırağa gittiler, kaldıki bir dünya savaşında bundan bahsedemeyiz, kimyasal ve biyolojik gazlar, nükleer silahlar, ağır bombardiman uçakları.... Abd 1945 te alman dresden şehrine ağır bombardiman uçaklarıyla saldırdı, tarih sayfalarında bu çok az yer alır çünki tarihi kazanan taraf yazar, o bombardimanda sadece sivil halk öldü, 1-2 saat süren bombardimanda 2 atom bombasında ölen insan toplamı kadar sivil öldü, sanırım 400 000 civarı bir rakamdı. böyle bir saldırıyı ABD isterse istanbulada isterse bagdatada düzenlerse sivil kayıp en az 2-3 milyon olur. B 52 den atılan akıllı füzeler yani patriotlar gibi bunlar ufak zarar verir sadece hedefi yok eder ve nokta atışı yapar, ama sivil halkın önemli olmadığı bir savaşta Allah korusun bu 3. dünya savaşıdır, bir patriottan çok daha ucuz olan 2-3 tonluk bir bomba 4-5 mahalleyi bir den haritadan siler, bunlardan 1000 lercesini aynı anda atabilecek boyuttadır ABD hava kuvvetleri.
Turkiye'de artik yani ordu'da MG'ler kaldirildi yeni silahlar verilecek degisiyor sistem yavas yavas ... ABD'nin ucaklarini vb. birak ABD'de suan hic kimsede olmiyan bir teknoloji bulunmakta, sadece onu kullanarak butun dunya'yi yok edebilirler ama savasi kaybedebileceklerini bildikleri icin bunu yapmamaktalar ... ABD'lileri hic tanimiyorsunuz, cok korkak ve cok okuz bir millet hepsi... ABD gelip yasayip gorun bunlari ... Korktugumuz millete bak diyorsun direk ama tek mukemmel yanlari var adamlar KURALLI UYGULUYOR!!! TR burada hata yapiyor iste.
Akillis : Turkiye'de artik yani ordu'da MG'ler kaldirildi yeni silahlar verilecek degisiyor sistem yavas yavas ... ABD'nin ucaklarini vb. birak ABD'de suan hic kimsede olmiyan bir teknoloji bulunmakta, sadece onu kullanarak butun dunya'yi yok edebilirler ama savasi kaybedebileceklerini bildikleri icin bunu yapmamaktalar ... ABD'lileri hic tanimiyorsunuz, cok korkak ve cok okuz bir millet hepsi... ABD gelip yasayip gorun bunlari ... Korktugumuz millete bak diyorsun direk ama tek mukemmel yanlari var adamlar KURALLI UYGULUYOR!!! TR burada hata yapiyor iste.

Milleti öküz olsun olmasın, her şey yönetimde biter, çalışmakta biter, savaşı halkın kazandığı günler tarihe gömüldü usta, o zamanlar türk vardı moğol vardı, şimdi bu işler silaha bakar, ekonomiye bakar tecrübeye bakar. 1. ve özellikle 2. dünya savaşını çok iyi araştırdım, ABD nin gücü çok büyük ve bu saatten sonra neler olacak bilmiyorum, Allah sonumuzu hayır eylesin diyorum. ama şuna inanıyorumki ABD bir gün yenilecek ama bu silah gücüyle olmayacak.
ABD zaten yenilecegini bildigi icin birsey yapamiyor iste bunu anlatmaya calisiyorum sana kendi agzinlada soyluyorsun :)

Ayriyetten ABD 1. ve 2. dunya savaslarinda mal sattigi icin bu kadar zengin bir ulke bu kadar parasi var ... Millet savasirken onlar malzeme satiyordu.
@ultima.forever

Hocam Sen Türkiye'yi Çok Fazla Küçültmüşsün Gözünde.Türkiye'nin Kara Ordusu olarak ne kadar iyi oldugunu seni ve burdakileri geçtim,Çoğu ülkeler Biliyor.Eğer ABD Herşeyleri Yapabileceğine inansaydı.Eminimki şuana kadar beklemezdi bile.Ayrıca "Savası halkın kazandığı günler tarihe gömüldü demişsin." En içten samimiyetimle söylüyorum.Öyle Bir Savaşta Bütün Halk Silahlanır.Insanlarımızın Ne Kadar Ülkelerine Bağlı oldugu açık.Türk Halkı Bu Yüzden Farklı.ve Yine bunuda avrupa ülkeleri biliyor.Özellikle Bunu Son Günlerde Yaşanan Olaylarda Gösterdi..
Andain : @ultima.forever

Hocam Sen Türkiye'yi Çok Fazla Küçültmüşsün Gözünde.Türkiye'nin Kara Ordusu olarak ne kadar iyi oldugunu seni ve burdakileri geçtim,Çoğu ülkeler Biliyor.Eğer ABD Herşeyleri Yapabileceğine inansaydı.Eminimki şuana kadar beklemezdi bile.Ayrıca "Savası halkın kazandığı günler tarihe gömüldü demişsin." En içten samimiyetimle söylüyorum.Öyle Bir Savaşta Bütün Halk Silahlanır.Insanlarımızın Ne Kadar Ülkelerine Bağlı oldugu açık.Türk Halkı Bu Yüzden Farklı.ve Yine bunuda avrupa ülkeleri biliyor.Özellikle Bunu Son Günlerde Yaşanan Olaylarda Gösterdi..

dostum artık savaşlar karadan kazanılmıyor, o dönem 1940 larda bitti.
Bence Yanlıs Düşünüyorsun.Neyse İYi Akşamlar..
The_Potti : 20-30 kilometre sınır ötesine geçen Savaşan Şahinler sıcak takip yöntemiyle teröristlere bomba yağdırdı
Zaten 20-30 kilometre sürekli içerdeydik içerde kamplarımız dahi vardı. Bu serbest ve normal birşey.
Artık sıcak temas olmadan ben bu haberlere inanamıyorum cünkü aylardır girdi giricek diye haberler veriliyor ama icraat yook.!
Adept
4.3
Açıkcası biraz olsun ultima.forever'a katılıyorum.

Türkiye ordusu gerçekten güçlü, ancak teknolojide ABD ile yarışamayız. Burada 2. dünya savaşındaki gibi bir savaş söz konusu değil. Dijital savaşta ABD, Türkiye'yi kitler. Askeri çıkarma falan olmayacak, uzaktan ve uçaklar ile olacak her şey. Bu konuda da ABD, Türkiye'den iyi. ABD, Türkiye'ye saldıramaz ama, bu çok riskli bir hareket olur ve birçok ülkenin tepkisini çeker. Ki çok fazla cepheye yayılıyor zaten.

Türkiye Hava Kuvvetleri personel olarak Dünya'nın önde giden kuvvetlerinden, ancak teknolojik olarak o kadar ilerde değiliz işte. Uçaklarımız daha kalkmadan, arızalanabilir bile...
Bi yerde okumuştum.Türkiye'nin şu anki askeri gücü Avrupa'nın başından sonuna kadar yıkabilcek güçteymiş
Silindi
Expert
2.6
@Fredy
Her okuduğuna inanma bence ;-)
Bi yerde okumuştum.Türkiye'nin şu anki askeri gücü Avrupa'nın başından sonuna kadar yıkabilcek güçteymiş
Eski Savaşlar gibi oLsa Türk ordusunun üstüne tanımam da şimdi adamları görmeden ölürüz ordan burdan bişeyler düşer tepemize ne olduğunu anlamadan ölürüz uzaktan uzağa savaşarız açık meydan da değilki



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.