Engellenecek tek sorun kaldı oda speed.
Multi yeni nesil clientlerle engelendi diye biliyorum teot 56bde kendi kendine fixli yada # harfini kapatmak çözümüydü galbia İNJ nedir hala blmiyorum:D speed zaten can sıkan durum sadece speedi engelleyen bi connectör cıksın %100 çözüm %50 cpu kullanımı desin sanırım satış rekoru kırar gerçekten %100 çözüm %50 cpu kullanımı ile böyle birşey yapabilirselr :)
Multi kesinlikle engellenemez bir olaydır. Ya şöyle bir düşünün kockoca Silk Road Ko vs bu oyunları bilmeyen yoktur. Bu oyunlarda bile multi client açılıyor. Bu oyunların kazandığı paranın haddi hesabı yoktur.Yani bunlar engelleyemiyorsa ultima online gibi free bir oyunda nasıl engellenecek?
Para verip oynuyorsan sahip çıkarsın hesabına.. İllegal girişimlerde bulunursan hesabın kapanır yine para vermek zorunda kalırsın. Bir bakıma bilerek açık bırakılmış kapı gibi geliyorn bana..
Ben öldürdüm kaç yıl yatarım? :D
Abadan : Ben öldürdüm kaç yıl yatarım? :D

Müebbet :D
sunucunun yaptığı sql işleminin senin bilgisayarınla ne alakası var onu anlamadım ?
[Alcholic] : sunucunun yaptığı sql işleminin senin bilgisayarınla ne alakası var onu anlamadım ?
Eğer bir connectör yazan herifle konusursan yada az bişi ilgilenirsen o connectörün coook yerle haberleştigini görürsün yada ögrenirsin bu haberleşmede pc'nin işlem yapmasına yol açar hem server lag hem senn pc'ne kasma yapar.En azından connectör bir program olarak düşün ve kodlanarak yapılıyor o kodlarında işlenmesi gerekiyor... yeterince acık oldumu ? daha iyi bilen adha iyi acıklayan varsa acıklasın yane kısaca özeti bu :)
Antivirus yazılımları dahil bir çok yazılım sunucular içerisinde iletişimdedir özellikle MMORPG güvenlik programları eğer okursanız anltlaşmalarında bilgi toplama yetkisi verdiğinizi içerir
Connector koyuyorsun oyuncu patladığından şikayet ediyor. Connector koymuyorsun her türlü hileyi yapmaya uğraşıyor. Hile yapanları banlıyorsun oyuncu sayın düşük oluyor.

Oyuncu sayısı yuksek işe başlayanlar buna bir çare olabilirler. Ama işin kolayı connector..
Bence ultima'yı ea games öldürüyor. :=)
İşe yeni bir boyut katayım.Türkiye'deki büyük ultima online kitlesini hepimiz biliyoruz.Nereden baksak 600-800 arası kişi vardı ve bu sayıyı aklımdan rahatça söyleyebildim fakat Ultima'yı öldüren ne sürekli açılan gereksiz sunucular nede birbirinden bilinçsiz oyuncular.Ultimayı hepimiz öldürdük ( suçluyuz ! :D polis falan basarsa şaşırmayın )."Bak şöyle bir sunucu açılmış daha kolay yeteneklerimiz geliştiriyormuşuz girip bakalım mı ?" o açılan sunucunun gerekli alt yapısı olmadığını bildiğimiz halde o sunucuya girdik.Oynadık ardından 3 ay sonra kapandı.Böyle başka bir sunucu açıldı " bak bu tarz bir yer açılmış gene belki bu kalıcı olur " edasıyla o sunucuyada göz attık ama kapandı.Eski ve daha uzun süre kalması kesin olan sunucuları yetenekler zor kasılıyor diyerek veya ön yargılarımızla kendimizden uzaklaştırdık.Oynadığımız sunucuda edit olduğunu gördüğümüz halde oynadık.Bu durumdan sıkılan oyuncular pvp sunucularına doldu ama orada kazandığın eşyanın, paranın veya bir savaşta ölmenin hiç bir değeri yoktu.O rahatlığa alışan oyuncuda eski günlere geri dönmek istemedi istese bile en fazla yarım saat dayanabildi.Bir süre sonra ise onun için oyunun önemi kalmadı.Bu gün kaç kişiyiz 200 mü ? 150 mi ?
en iyisi 4x client
ölsün bitsin pis ıh kaka



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.