Merhaba,
Aynı başlık daha önce başka bir şahıs tarafından açılmıştı ve o zamandan beri oynuyorum şu ana kadar oynadığım en güzel browser oyun denebilir tam siyasetciler ve politikacılar için oyunda gerçekte olan aklınıza gelen her şey var önceleri iş buluyorsunuz her gün yemek yemezseniz wellnessiniz 5 azalıyor ve 0 olunca ölüyorsunuz her gün orduda train ile kas çalışıp work ile çalışmanız gerek şart degil ama gerek Böyle böyle 5 e kadar ilerliceksiniz 5 e kadar sıkıcı gelicektir çünkü sadece work ve train yapıcaksınız oyun ingilizce fakat zor bir şey değil benim ingilizcem mükemmel olmasa da anlıyorum yani daha çok oyun konuşmalarının yarısı playerlar tarafından olduğu için yarı türkçe yarı ingilizce denir yakında türkçe dil paketi gelcek diyorlar ama benim için farketmez her şey apaçık belli zaten neyse ilk 5 level dan sonra savaşabilirsiniz ve hastaneyi kullanabilirsiniz 6 da ise partilere oy verebilirsiniz oyunda isyandan parti kurmaya gazete açmaya kadar her şey var adamlar el-kaideyi bile kurmuş durumda şuanki oyundaki durum:

*İran en iyi müttefiğimiz durumunda ve iranda 3 gündür isyanlar zinciri var bir gün içersinde 3 tane isyan oldu ve türklerden savunma bakanı "buura" büyük bi ordu toplayıp ( ordunun tamamı oyunculurdan bahsettiğim savunma bakanı e-TC başkanı falan hepsi yine oyuncu yani siz de seçilebilirsiniz ilerde ) bedava otomatik silah artı 2 tane iran bileti dağıttı fakat ben buna karşıyım çünkü cephelerin çoğu yunan tarafında yunanla bir iç çatışma yaşıyoruz ve ne yazikki amerika durmadan yunanistana silah + try ( para birimi ) yardımı yapıyor ve türkleri bölmek istiyor yani yunanistanı bize karşı kışkırtıyor her zamanki gibi amerika ön planda yunanistan ege adalarımızı almış bulunmakta oyunda türk oyuncular fazla değil yani fazla değil derken bi 50.000 kadar var merak etmeyin oyun dünyaca ünlü bir oyun fakat türkler eksik olduğu için toprakları yavaş yavaş kaybediyoruz şuanki iktidar berbat diyebilirim devleti tam anlamıyla vergilerle soyuyor her gün vergilerde bir değişiklik yapıyor ve yiyeceğin kdvsini arttırıyor ki iş imkanları oyunda o kadar zorken yiyecek dışında bir şey almamız zorlaşıyor başlarda fakat orduya bedava silah dağıtarak şirin gözükmeye çalışıyor aynı zamanda iç çatışmaların olduğu bir grup var oyunda interpol,fbi ve ceo tarzı her şey var şuan bi örgüt olduğu söyleniyor grupların içine sızıp bilgi topluyorlarmış ve tüm başkanları tehditleriyle kendi himayesi altına alıyorlar bir nevi derin devlet bu daha oyunun hiç bir şeyi oyun durmadan geliştiriliyor herkese tavsiye ediyorum.

Şimdi gelelim kayıta normal bir şekilde
www.erepublik.com sitesinden kayıt olabilirsiniz fakat durun okumaya devam edin bu şekilde hiçbir katkınız olmaz girince çoğunuz oyundan anlamıycaksınız işte ben bunun için delphide bi program kodladım linki bu:

https://www.dosyaload.net/do.....96c8bcebfb905489677fef9d

programda bir şifre isticek şifreyi sadece benim davetiyemle üye olanlara pmden vericem şifreyi yazdığınız takdirde kendi hazırladığım türkçe resimli mükemmel erepublik rehberinin linki vardır.Rehberi isteyenler buraya msnini yazsın davetiye yolluycam msnine davetiyeden üye olunca pm den şifreyi isteyin veririm sonra kodladığım programdan giriş yapıp mükemmel rehbere sahip olursunuz =)

Hatalarım varsa affola hiç üzerinden tekrar okumadım direk yazdım :) Davetiye isteyenler aşağı msnini yazsın sonra davetiyeden kayıt olduktan sonra pm atsın kontrol edip şifreyi veririm.
:)
Üslubunuza dikkat ediniz..

uyarı 1/narsia

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2009-10-13 20:03, 15 yıl önce)
Kaçırdım ne dediğini özelden söylesene bana dediysen.
hipetmetrop musun sen saçma sapan yorumlar yapmayın ben rehber sunuyorum o başlığı zaten biliyorum dedim.

ayrıca bi arama yerine "saçma salak" yazın çıkan sonuçlara bakın hiç biri uyarı almamış benim almam da ayrı bi mevzu.

Bu konu Gilbertt tarafından düzenlendi(2009-10-13 20:29, 15 yıl önce)
Gilbertt sen ruh hastasımısın?Ben sana saldıracak bir söz söyledim mi orda?Linki verdim daha önceden açılmıştı diye oradan devam etseydin güzel olurdu ama yeni konu açtın bende onu gösterdim ayrıca uyarıyı belki bu post yüzünden almamışsındır belki bu hareketin bardağı taşıran son damladır neyse konuyu uzatmaya gerek yok ben açıklamamı yaptım nasıl anlıyorsan devam et.
saçma salağa uyarı veriyorsunuz ruh hastasına vermeyin de artık ne diyim.ben sana saldırdım mı saçma sapan yorum yapma dedim.
1 başlık yeterli.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.