Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



deep.smyrna : Zaten paint kullanıyordur ama amatörlüğü yeni atmış bir pain kullanıcısı gibi diğer türlü yapabileceği hiçbirşey yok o web site üzerinde verdiği istatistikler forum mesajları sistemler gibi olayları yapsın ondan sonra Web Design & Grafik desin kendisine bence bu tarz konulara burada yer verilmemeli burası reklam satış mağazasımı?.

Tema satmakla Site kurmak arasındaki farkı söylermisin bana ? Web Tasarımcının işi tasarımı hazırlamaktır. İçeriği yönetmek değildir. İçerik işin içine girdiğinde doğal olarak fiyat artıcaktır. Bu arada içerik yanlızca yazılardan ve resimlerden oluşmaz. Başlı başına site içerisindeki herşey birer içeriktir. Bu nedenle bir tasarımcıya yada bir içerik editörüne ya da bir yazılımcıya birbirlerinin işini yapmadıkları için farklı ithamlarda bulunamazsınız.

Qnd 'nin olayına gelince; Adam tasarım yapmış satmaya kalkışmış bundan kime ne? <center>Site</center> diye bir tasarım yapıp 10.000 lira bedel biçse ona neden 10.000 lira diye sorma hakkı kimsede yoktur ve olamaz.

Nelph : Son tema gayet başarılı beğendim.

Teşekkürler. Fırsat buldukça yenilerini eklemeyi planlıyorum. Bazılarını ücretsiz bir şeklide hafta sonu eklemeyi düşünüyorum.


Revolution Temasını aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.

https://webtemalari.com/?portfolio=revolution

Not: Webtemalari.com sitesinin açılış amacı freelance olarak, tasarımı kendine hobi edinmiş kişilerin kendilerini tanıtması ve ticaret yapmasıdır. Dünya genelinde bu tarz oluşumlar mevcuttur fakat ülkemizde henüz tam anlamıyla oturmuş bir alt yapıya sahip değildir.

Bu konu kortez tarafından düzenlendi(2012-12-14 01:24, 11 yıl önce)

Ultima Online web teması uo.com'dan alıntı yapılmıştır.
Tema alt yapısı: Php-Fusion
demo: Demo'yu görmek için tıkla git.
download: tıkla indir.




Bu konu MirroR_ tarafından düzenlendi(2018-02-28 21:15, 6 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.