Arkadaşlar...

Çeşitli nedenlerden dolayı bilgisayarımda babamın koyduğu bir şifre zorunluluğu bulunmakta.Bildiğimiz Vista'nın Yönetici İzin Sistemi..
Her bir işlem için onay istiyor.Siteye girip sizden yardım istemek için bile çok zor uğraşlar verip internet tarayıcımı açabildim.
Vista olarak şifreyi hiçbir değişikliğe uğratmadan sadece istenen şifre olayını nasıl kaldırabileceğimi öğrenmek istiyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yeni oturum aç sende şifre koy sende oraya girersin.!
Kasayı aç anakart üzerindeki ufak pil var , o pili yerinden sök 3-5 dk bekle ve yerine tak.
Osi anlatmış ama biraz daha detaylı anlatayım,


Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Laptop ama :) Herhangi bir sökme işlemi uygulayabileceğimi zannetmiyorum.Başka çözüm yolu bilen varsa yardım lütfen .
Google amcaya git ve deki "Bootable Cd in Vista" de o sana milyonlarca sonuç bulucakdır. İngilizcem iyi değil diyorsan, "Vista Yönetici Şifresi Kaldırma" diye aratırsan sonuç bulucakdır.


Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Leon Jade : Google amcaya git ve deki "Bootable Cd in Vista" de o sana milyonlarca sonuç bulucakdır. İngilizcem iyi değil diyorsan, "Vista Yönetici Şifresi Kaldırma" diye aratırsan sonuç bulucakdır.


Umarım yardımcı olabilmişimdir.

+
Armut piş ağzıma düş hesabı olucak ama direk link verebilirmisiniz ?
Ufak bi araştırma Sıkca sorulan sorularda cevaplarının hepsi yazıyor. İngilizce bilgin iyi değilse tekrar söylüyorum https://translate.google.com adresine başvur. Kolay gelsin.
Peki bu şifre olayını unutsak sadece administrator izni olmaksızın standart kullanıcıdan işlemlerimi halletmenin yolu nedir ? ( Şifreyle alakalı değil. )

Not: Şifreyi değiştirmek istemiyorum yada kırmak sadece herbirşeyde izin istiyor onu engellemem lazım ama yönetici şifresini kullanmadan..
osi : Kasayı aç anakart üzerindeki ufak pil var , o pili yerinden sök 3-5 dk bekle ve yerine tak.


:D çok güzel anlatmışsın kardeşim hdd ye koyulan şifrenin Bios tüpü ile ne alakası var tam ismini şey edemedim ama sanırsam bios tüpü diye biliyorum hiç bir alakası yok o sadece anakart'a yani bios'a koyulan şifreleri deşifre ediyor :)
Adept
4.3
Hayatimda Vista kullanmadim - en nefret ettigim isletim sistemidir - ancak Vista'da yönetici onayi sormayi kapama diye ayarlar var sanirim.
Neran:
Hayatimda Vista kullanmadim - en nefret ettigim isletim sistemidir - ancak Vista'da yönetici onayi sormayi kapama diye ayarlar var sanirim.

Biraz daha açarmısın Neran...(Şifresiz bir şekilde olması gerekiyor)
Administrator yapabilir sadece bunu.VSC miydi neydi ondan bahsediyor Neran sanırım.
Hiçbir yolu yok yani sabaha kadar yardımcı olabilecek birileri çıkar elbet...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.