Cem Yılmaz'ın gişe rekorları kıran filmi G.O.R.A'nın devamı olan A.R.O.G. seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 3 dakikalık fragmanı yayınlanan film, yine çok ses getireceğe benziyor.
Senaryosunu kendisinin yazdığı G.O.R.A'da filmin kahramanı Arif'i uzaya gönderen Cem Yılmaz, A.R.O.G'da da taş devrine gidiyor.
"Arif’i taş devrine gönderme fikri nasıl gelişti?" sorusunu Zaman Gazetesi'ne verdiği röportajda Cem Yılmaz şöyle yanıtlamıştı:
‘G.O.R.A.’yı çekerken Arif’in, tıpkı Turist Ömer gibi dolaşma potansiyeli olduğunu fark ettim. Evet ‘AROG’ta Arif taş devrine gidiyor. Ben tarihin o bölümüne pek inanmıyorum. Ateş bulunmuştur, sonra avcılık ve toplayıcılık dönemi başlamıştır falan diye anlatırlar ya okullarda. Bu anlatım bana komik geliyor. Bunun için de iyi bir malzeme olacağına inanıyorum. Mesela ‘GORA’da bir Türk uzaya gitse ne yapar gibi algılandı, oysa ben orada uzaylılar tarafından kaçırılan bir insanın durumunu anlatmaya çalıştım. Tıpkı bunun gibi bugünden taş devrine gitsek ne yapardık; bunun peşine düşeceğim. Çünkü düşününce bayağı bir garip geliyor bana. Ama şunu söyleyebilirim, bu konuda ilk akla gelen şakalar olmayacak. Fikre dayalı bir komedi meselesi var ‘AROG’ta. Çok riskleri de var."

Fragman
[youtube]tN_J9UBHhFI[/youtube]

Kaynak= Milliyet
Güzele benziyor türk sineması renkli yıllarından birisini yaşıyor.Recep İvedikle kapışacaklardır aynı tarihte çıkarsalar.
Ali3n sen mi varsın karnında :D
Yok bu alyın benim emicenin oğlu

Bu konu Ali3n tarafından düzenlendi(2008-01-25 19:33, 16 yıl önce)
Expert
34.0001
2 dakika önce izledim ben açıcaktım aslında :) Polemik başlar belki ama Recep İvedik (şahan) Cem Yılmaz ın herhangi bir yapımına yaklaşamaz bile =) onun için kapışmalarını beklemiyorum.
Ancak Cem Yılmaz'ın yapımları çok iyi bunda sorun yok ancak Şahan'ın Recep İvedik Filmi'nin fragmanından itibaren çevremde baya kişi söz etmeye başladı bende burdan yola çıkarada böle bir kanı yaptım. Düşünce Özgürlüğü =)
Master
59.2997
Cem Yılmaz'ın bulunduğu hiç bir projeyi izlemiyorum.
Expert
34.0001
Bende şahan dan nefret ediyorum nedense =)
Kaankha : Ali3n sen mi varsın karnında :D
eheasf :D
Cok guzel.recep ivedikle aynı zamanda cıkmaz daha yeni baslanmıs galıba.arogda degisik bir temaya deyinmisler Bakalım gorucez.gora kadar tat alamıyacagam gibi geliyor
elyon degil aliyen :D
Bi an aklımdan geçenler "Ne ulan o ?! Cem Yılmaz korku filmi mi çekiyor" oldu =) Yaratık "olay" olmuş zaten xD Umarım güzel olur, kaliteli ve ince esprileriyle Cem Yılmaz'ı severim ama Şahan'da "İşin Aslı Ne"yle ve tiplemeriyle beni kırıp geçiren bir insandır =) Her iki filmi de izleyip görücez...
şahan şubat sonuna doğru çıkacak arog 2009da.. ve gora da söylenen tarihten 1-2sene sonra mı ne çıkmıştı hatta gora ilk fragmandan tam 3sene sonra vizyona girdi yani arog da bi 2010 11 fln bulur herhalde.. boşuna kıyaslamayın o yüzden :D
Expert
34.0001
fakat gora nın 2 sene sonra çıkmasının nedeni o zamanlar UZAN grubunda bulunan Telsim onların sponsoruydu.Devlet el koydu falan o sıralar onun için kaynakları kesildi bişeyler oldu vs.onun için o kadar geç çıktı. bu seferki sponsor Türk Telekom =)
Cmylmz başarısını herkese kanıtlamış biri emin olun izlemezseniz kendiniz kaçırırsınız adamın kaçıracağı hiçbirşey yok izlemiyorum falan diyip bu güzel yapımdan kendinizi uzak tutmayın:) Cem Yılmaz abi Şahan bu adamla kapışabilmesi için daha çok ekmek yemesi lazım hemde bayağı bi...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.