xwerswoodx üyesi avatar
Arkadaşlar ben bir potter hayranıyım o yüzden takip ederim 15 temmuzda sinemalarda olacak olan Melez filmine gidecek olan varmı ???

Fragman:
https://www.izlesene.com/video/sinema-sinema---fragman----harry-potter-ve-melez-prens/438291
dvd si çıkınca alırım :D 1 haftaya çıkar oda
xwerswoodx üyesi avatar
yok yau o kadar sürmez sinamadan çıkarken satarlar :P
ahuah korsana hayır dıyorlar ama mıllet korsanda temız ve ucuz oluyor napalım bız sımdı hayırmı evetmı dıyelım.
xwerswoodx üyesi avatar
tabiki korsana evet :P korsanda olmasa biz nnapıcaz :D:D
Korsana devam.İki gün sonra sinema çekimi sitelere düşer zaten.
xwerswoodx üyesi avatar
haha evet insanların kafalar falanda gözükür :D:D nese çıksında gidelim bence güzel bir film olacak :D
1-2 yıla kalmaz televizyon ekranlarında yayınlanır. Beklemeye değer :)
xwerswoodx üyesi avatar
ben yarın soracam zaten ne zaman gelecek die olmadı net boşa durmuyor :D
Some_one : 1-2 yıla kalmaz televizyon ekranlarında yayınlanır. Beklemeye değer :)

Yahu cebinden taş çatlasın 10 TL harcayıp zevkini yaşayacaksın :) 1-2 yıl beklenir mi.. DVD'si 5-6 ay sonra TR Dublaj halinde çıkar işte o zaman alır evimde cipsimi alırım, içkimi alırım, mısırımı patlatır izlerim :D
xwerswoodx üyesi avatar
@some_one aklıma gelmişken :D
tmm abi herkes kız arkadaşlarını sinemaya davet ederken sende eve davet edersin :D valla 10 lira versen ölmezsin ya :D
_CarnagE_ üyesi avatar
Tr dublaj izledim bu film cok acti yok ama bazi yerler komedi :)
beyler film sinemada tr dublaj demi alt yazı filmleri sevmiyorum ben hızlı ve öfkeli 4 e gittim alt yazıyı okuyorum diye filmi seyredemedim :D
xwerswoodx üyesi avatar
belli saatlerde dublajlı belli saatlerde alt yazılı sen adamdam saatini öğrenecen :D:D
Aldarson üyesi avatar
gittim ben bayağı güzel yapmışlar filmi harry potter serisinin en güzel filmiydi bence

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.