paraya acıyorum vallaha ya :D düşsün netede izleriz :D
Expert
34.0001
Narsia : Yahu cebinden taş çatlasın 10 TL harcayıp zevkini yaşayacaksın :) 1-2 yıl beklenir mi.. DVD'si 5-6 ay sonra TR Dublaj halinde çıkar işte o zaman alır evimde cipsimi alırım, içkimi alırım, mısırımı patlatır izlerim :D

ana olay cips ve mısır patlağı yemek sanki :)
@kell

o söz gelişi...
xwerswoodx : @some_one aklıma gelmişken :D
tmm abi herkes kız arkadaşlarını sinemaya davet ederken sende eve davet edersin :D valla 10 lira versen ölmezsin ya :D

kız arkadaşımı eve davet etme şansım varsa niye sinemaya götüreyim ?

bir film izlerken yapılabiilcek en büyük hata türkçe dublaj izlemektir. izlemeyin daha iyi.
[Alcholic] : bir film izlerken yapılabiilcek en büyük hata türkçe dublaj izlemektir. izlemeyin daha iyi.

kız arkadaşını nereye götüreceğin sana kalmış :D

buu cümlendede haklısın türkçe dublaj film izlenmiyor :S iğrenç oluyor çocuk konuşuyor laflar sonradan geliyor :S
Serinin en kötü filmi olmanın yanı sıra bir kitaptaki bütün önemli unsurların ne ölçüde atlanıp ne kadar kötü bir uyarlama yapılabileceğinide bizlere göstermiş oldular. H. P serisi J. K. Rowling'in çocuğu gibidir, hayatını herşeyini buna borçlu. Nasıl olurda böyle bir uyarlamaya razı olur ve bu rezil senaryoyu elden geçirmez merak ediyorum. Çok fazla detay var ve hepsinin filmde yansıtılması mümkün değil ama boşa geçen saçma sapan sahneler kesilip bunların bir kısmına yer verilebilirdi ya da v1 v2 şeklinde ikiye ayrılırdı ve her detay filmde kullanılırdı. Pembe dizi mi bu neydi o saçma sapan liseli genç aşıklar misali birbirini tekrarlayan sahneler... Olması gerektiği şekilde olmayan ve saçma sapan şekilde değiştirilen sahnelere ise değinmek bile istemiyorum tam bir kepazelik. Snape merkezli sahneler nerde ? Dumbledore'un cenazesi nerde ? Death Eatersın Hogwarts'taki savaşı ve yıkımı nerde ? Bella birkaç tabak çanak devirdi bu mu yani ? Gerçekten gülünç.

Özetleyecek olursak; Harry Potter and The Half Blood Prince vasat ve hayal kırıklığı yaratan bir film oldu. Harry Potter and The Deathly Hallows aynı felaket ile neticelenmez umarım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.