bence sevgilisini pasifize et hayat zaten dolanmaçlı birşey olmaz sevgilisini dekare et çok seviyosan :) ben bi kızı seviyodum zamanında işte şey dedim hoşlandığım bi kız var aaa ne hoş şuan kontürüm olsa arıcam dedim ben atıyım dedi verdim noyu attı bana aradım onu hani sevdigini arıcaktın dedi sensin ya dedim:D
angellostos : bence sevgilisini pasifize et hayat zaten dolanmaçlı birşey olmaz sevgilisini dekare et çok seviyosan :) ben bi kızı seviyodum zamanında işte şey dedim hoşlandığım bi kız var aaa ne hoş şuan kontürüm olsa arıcam dedim ben atıyım dedi verdim noyu attı bana aradım onu hani sevdigini arıcaktın dedi sensin ya dedim:D

2 dkdada hikaye yazıon ya kaan inanamıom sana :D:D ne zaman oldu olum bu olay :D benim nie haberim yok aramızda gizli şeylermi var :S :P
buse yokmuydu hıyar:D
:D:D
Tanrı seni korusun Goliat.
goliat cıım önüne daha çok insan çıkar ve belki de bu kızdan daha çok sana uyucak hoşlanıcaın bi insan çıkcak karşına =) belki de bu kaderindi ki benden bunu duyman içn =) O yüzden aşırı takma bence. sonucta yeni görmüşsün doğal yani :) onu tam tanımyodn bile =) O yüzden ilerde karşına bşka kapıların çıkıcağını düşünüyorm :)
Spawnsas : Xlore Bana Birisi Büyüklerim Küçüklerim Diye Ayrım Yapamaz

Arada 15 Yaş Yoksa Onada Arkadaşlarıma Yaptığım Hitabın Aynısını Yaparım

Bence hitap şekline önem ver , ßirgün aynı durumda sende düşersen sende anlarsın :).
@Spawnsas
bir gün atarının tutmadığı bir yerde yada birinin karşısında böyle konuşursan sağlam dayak yersin.

Diğer konuya gelirsek
direk seviyorum de mevsuzu genellikle sadece filmlerde işe yarar herşeyin bir usulu vardır. Tanışırsınız konuşursunuz gidişata göre açılırsın açılmazsın.

Kendi görüşümde belirtmek isterim ;
Tanıştıktan sonra geçen tavlama süreci genellikle sadece göstermelik bir süreçtir. iki insan karşılaştıkları ilk 1 dakika içinde karşısındaki kişi hakkında farkında olmadığı önyargılar oluşturur karşınızdakinin kıyafetinde, konuşmasından, sesinin tonundan yada giyim tarzından dolayı beyniniz karşınızdaki kişiye önyargılı yaklaşabilir. Bu oluşan ilk yargıyı daha sonra kırmak oldukça güçtür.
Spawnsas : Xlore Bana Birisi Büyüklerim Küçüklerim Diye Ayrım Yapamaz

Arada 15 Yaş Yoksa Onada Arkadaşlarıma Yaptığım Hitabın Aynısını Yaparım

deniz sana yakışmamış. eğer ki o yeni üye ise senin bunu yapmaman lazım. oda ortamı tanıyıp ona göre hareket eder.
Lütfen seviyemizi bozmayalım, kendimizden büyüklere lanlı lunlu konuşmamaya özen gösterelim.
(Bu konunun yeni üyesi eski üyesi olmaz, saygı ve sevgi çerçevesinde mesajlar atarsanız sevinirim)
tortuga : goliat cıım önüne daha çok insan çıkar ve belki de bu kızdan daha çok sana uyucak hoşlanıcaın bi insan çıkcak karşına =) belki de bu kaderindi ki benden bunu duyman içn =) O yüzden aşırı takma bence. sonucta yeni görmüşsün doğal yani :) onu tam tanımyodn bile =) O yüzden ilerde karşına bşka kapıların çıkıcağını düşünüyorm :)

aralıkta dersanem başlıcak kesin orda kendime bi eş bulurum :D:D
aralıkta dersanem başlıcak kesin orda kendime bi eş bulurum:

artık buluncada gene ne yapmam lazım demezsin sanırım :)
biliyosundur heralde artık napıcağını
konu adamın arkadaşına açılamamasıydı konu nereye saptı:D
hehe evt :D
Kendisinden büük veyahut küçük eski veya yeni hiç bir üyenin birbirine saygı sınırlarını zorlayacak kelimelerle hitap etmemesi gerekmektedir. Burada mahalle arkadaşlarınız ile görüşmüyorsunuz.

Neyse velhasıl kelam hepimiz bu yollardan geçtik hadi seninki başlangıçta olmuş ee peki yıllarca arkadaş olup babayı alanlar ? İyisin.!

P.s. : I



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.