Expert
34.0001
Hani para bazı insanlar için kutsaldır, onu anlıyorum. Ama sitenin adminine plevel vermedik diye siteden banlanmak nasıl bir zekanın ürünü :D
@Kanglaoo

Sözlüğe eklemek istersen o şekilde tanımlanabilir.

@Slothere

Profesyonel uzak bir kavram bahsi geçen yapı için. Yetki mevzularına +1
Okudumda arkadaş Ali AĞAOĞLU reklamlarını çok izlemiş.
Bence artık reklamlarada +18 +13 tarzı şeyler koysunlar etkileniyor gençlerimiz.
abi acik acik kimse niye "ya Erdem bir s... git, bak E'yi de buyuk yazdim." demiyor. ben dedim, uyariyi bana verin ama once bir gorsun tabi.

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2012-01-20 09:54, 12 yıl önce)
Foruma üye olmuş arkadaşlarından biri sanırım, eski topiclere yazı yazıyorlar bu topicler altta kalsın diye adamın 5 mesajı var :):) hahaha.
Arkadaş 50 mesaj atarak konu açmaya çalışıyor, bu yüzdende post kasıyor. Eğer biraz daha fazla gereksiz konuyu güncellemeye devam ederse uzaklaştıracağım :(
Non stop durumunda şuan :)
lÜtFen Qu|2aLLaRa uYunuSs.
Nedra : Foruma üye olmuş arkadaşlarından biri sanırım, eski topiclere yazı yazıyorlar bu topicler altta kalsın diye adamın 5 mesajı var :):) hahaha.

milletin duygularini dile getiriyorum, zaten benim de demek istedigim sey oydu siz "aman aman elit takilalim, kufurler akmasin." modunda oldugunuzdan kufuru ben ettim nasil arkadasi olcam adamin, neyin kafasi bu?

Ardil sen de kim oldugumu bile bile

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-01-21 13:28, 12 yıl önce)
@Rufflar

Neyi nasıl anlıyamadın aklın yetmedide bana hakaret ediyorsun bilmiyorumda varlığından dünya bir haberken üyeydik sıkıntı yaratma boş yere.
Rufflar :
milletin duygularini dile getiriyorum, zaten benim de demek istedigim sey oydu siz "aman aman elit takilalim, kufurler akmasin." modunda oldugunuzdan kufuru ben ettim nasil arkadasi olcam adamin, neyin kafasi bu?

Ardil sen de kim oldugumu bile bile
Pardon, elit kısım küfür etmiyorda senin olduğun kısımlarmı küfür ediyor? Milletin duyguları senin gibi küfürlerdenmi oluşuyor? Her kim olursa olsun, haklı yada haksız senin ona küfür etmeni gerektirmiyor. Saçma sapan ne olduğu belli olmayan cümleler kurma kendinide bu şekilde küçük düşürme.
Küfür eden insan vardır, gerek duymayan insan vardır. Herseyin yeri ve zamanı vardır. Daha dikkatli konuşman dileğiyle.
Pm'den atabilirmisin platformu
Benim adım geçmişte ben olayı anlayamadım :(
Ne var, ne yok U-S kardesim. Digerleri ultimadan soguttular bizi zamanla. :/
Bu gun zamanlardan sonra U-S ye ilk girisim ve ortam eski kadroya donmeye basladi sanirim, artik bende tekrar gundelik takip edecegim..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.