Bob_marley :
Merhaba arkadaşlar fikir almak istiyorum sizden ben bir türlü bir şey bulamadım hayatta çok sevdiğim bir kız arkadaşım var ona evlenme teklif etmek istiyorum ama nasıl edeceğimi karar veremedim onu mutlu etçek değişik bir evlenme teklifi olmasını istiyorum fikirleri olanlar varsa yazarsalar sevinirim.
Furkan sen misin? ((:
Yorumumuda yapayım, şimdi her kız farkı bir şey bekler, tabi sevgilini en iyi sen tanırsın, bu sizin aranızdaki ilişkiye bağlıdır. Yani atıyorum ki rock metal dinleyen bir sevgilin vardır gidip ona duygusal bir evllilik teklifi edemezsin çünkü soğuk bakar öyle şeylere, bu sadece misal, kendin ol, gerektiği gibi değil, istediğin gibi davran, sen diyorsan duygusal bir ilişkimiz var güzel bir yemekte teklif edebilirsin, veya bir sahilde, veya her zaman gittiğiniz bir yerde bile olabilir
Şaşırt onu derim
Yanlız şunu söylemeliyim, bazı kızlar evlilik teklifini kalabalık yerlerde duymayı istemezler, yani belki bir çok kişinin önünde evlenme teklifi etmek romantik olabilir ama terste tepebilir, denemeye değer mi? Sevgilini sen daha iyi tanıyorsun. Utangaç ise sakın böyle bir şey yapmayı düşünme derim, çünkü genelde utangaç kızlar böyle şeyleri herkesin önünde duymaya utanıp ters tepki verebilirler.