Gençler malumûnuz 5 gün sonra yılbaşı ve nerden çıktıysa bu adet birilerine hediye almak gerekiyor.(İlk defa bu sefer içimden geldi nedense :asik2)Sizden bana kız arkadaşıma nasıl bir hediye alıcağım hakkında bir fikir plx. :)
Silindi
Journeyman
8.7
İçinden hediye almak gelmişse sen aşık olmuşsun demektir :D eğer oda sana aşıksa bi gülü bile kabul eder ztn :D al bi gül test et :D
parfüm dene :D
@Michaell
:) Aşığım, birbirimizi seviyoruz.

@Taylan
Ben parfüm,gül vb. türlerden daha farklı bir şey almak istiyorum nasıl diyim ya da onları sunabileceğim daha farklı bir yol. anlatabildim umarım :)
En güzel hediye ; en özel olandır . Onuda sen seçersin bence :)
Aslında kafamda bir şey var.Aramızda 16 nın özel bir anlamı var bana 16 tane alabileceğim bir şey söylerseniz de çok yahşi olur :)
Silindi
Journeyman
8.7
Hangi takımlı ?
Galatasaray.
kızkaçıran al 16 tane doya doya oynasın xP
16 tane gül al o zaman (: beğenmedim diyorsan üşenmiceksen evde kendin onun seveceği birşey yap
Evet düşündüm, bir yerde şöyle birşey okudum parşomen kağıdına dolma kalemle şiir yazın demişte benim yazım güzel değil. :D Başkasına yazdırcak kimse de olmayınca kaldım ortada. Burcuna göre hediyelerden tut, genelde beğenilen hediyelere kadar her şeyi araştırdım.El yapımı şeyleri çok sever diyor burç olayı için.
Silindi
Journeyman
8.7
Su kaplumbası alabilirsin ama 16 tane fazla olur :D
İlla şiir yazmak zorunda değilsinki elinden ne geliyorsa kalbinden onun için ne geçiyorsa aklına ne gelıyorsa onu yap emin ol beğenecektir ee ne demişler hediyenin kötüsü olmaz :p
resim çerçevesi al :D daha ne ister bi kız :D
Silindi
Novice
2
Galatasaraylı demek.Eğer mutlu olacağını biliyorsan.

Gidiyorsun bi Gs storeye numarası 16 olan ve arkasında ikinizin adının yazdığı bir forma yazdırıyorsun.Biraz tuzlu olur ama hoş olur :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.