Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



dtuncer : Ben 3 sene oynadım 1 yıl önce bıraktım arada zevk olsun diye serverlarda giriyorum 1 - 2 staff olarak böyle çok mutluyum uo suz bir hayat ta çok güzel :) Hayatımda yaptığım en büyük ahmaklıklardan bir tanesiymiş :)


Kafan mı iyi 6 sene oldu :D
doğru lan :D unutmuşum geng hehe düşündüm biraz harbi mantıksız geldi 3 sene amg lise oldu zaten doğru doğru 6 :D :yes
*xLeria* : Beyler artık kafayi yiycem bu ultima sayesinde..bırakmak istiyom ama bırakamıyorum.Uo sayesinde 1 senemi verdim sınıfta kaldım.Ama hala daha oynuyorum lütfen bana bir yardimci olun ne yapmam lazim unutmak icin.:(


Yemişssindir şaşmıyorum.:) Herneyse eger 1 sene kaldıysan ve hala daha oynamaya hevesli olup, bırakcam diyorsan kendini kandırırsın. Biliyorsun 1 sene daha kalırsan TRT 2 sana kapılarını acar :)

Açıköğretimle herhangi bir üniversitenin ( 4 yıllık bir bölümünü )* kazanamazsan seni 15 ay askerlikte bekler üstelik hiç geçmeyecek bir 15 ay :) Ardından ne tür iş bulursun orasını bilemicem.

* Üniversite olayında bir yanlısım olabilir. Düzeltin :)

Birşey daha eklicem hade neti kapadı, bilgisayarı kapadı bu sefer net cafelere yönelir. Böyle bir topic acan biri olarak onun ultimayı kolay bir sekilde, kısa bir züre zarfında bırakabilecegine inanmıyorum.

Bu konu own.curtis tarafından düzenlendi(2008-02-19 21:32, 16 yıl önce)
Bu yıL O-K-S sınavı var bende cok oynuordum.Bıraqmam biraz balına geldi. Oynadıım serverda ödülü büyük bir pwp turnuvasnda yarı finalde gm in büyük haksızlıgıyla elendim . Cok sinirlenmiştim aglayacak derecede. Direk log out yaptım cıktım o günden sonrada bida girmedim . :) İnş sanada böyle bişi nasiP olr
Sınavdan sonrası allah kerim.
Arkadaslar Verdiginiz Öneriler ve Tavsiyeler İcin tesekkür ederim.Ben sizin verdiginiz tavsiyeleri gerceklestirmeye calısıcam.Hatta bu haftasonu arkadaslarımı alıp film seyretmeye gidicem.
Death_Rider : Sıkılınca bırakıosun öle oluor

+1

Artık tat alamıyorum, ne PP ne de PvP server'larında 10 dk.dan fazla duramıyorum...
Aynen ben bırakalı baya bir cok oldu :) Su sıralar tek tük giriyorum o da bilgisayar basında yapacak baska bir işimin olmayısından kaynaklanıyor.
Valla sunu anlayamıyorum nasıl oluyorda boyle bırakamıyorum diyebiliyorsunuz .. Bence sen zaten sınıfta kalmaya yuz tutmustun ancak beyninde bunun sebebini uo'yla bagdastırıyorsun .. Ki bir sınava sınavdan birgun once 1 saat baksan kalmamak icin yeter .. Hani onuda gectim uo gibi skillerinin yarısının uo loop vs. programlarla hicbir caba gerektirmeden kasılabilen bir oyunda makroya bırakıp gayet de guzel ders calisabilirdin .. Sen bence uo dan once nasıl derslerde basarılı olabilirim diye ona bak .. Hani artık ben sınıfta kalmayı bıraktım gunde duzenli sekilde 2 saat calissan bırak sınıfta kalmayı taktir/tesekkur bile alırsın .. Dedigim gibi bence sen uo dan once ben neden derslerden gecemiyorum , arkadas cevremmi kotu? , hocayımı dinlemiyorum ? : bu sorulara cevap ver ..Ki uo gibi neyse simdi bırakmak icin bircok neden daha sayardım ama vaktim kısıtlı 13-15 cogunluklu yas grubu insanların yaptıgı bir takım sebekliklere nasıl dayaniyorum da oynuyorum demeniz gerekirken boyle denmesi ilginc geliyor bana ..
Okadar Cok Sıktıki Oyun Bıraktım Wallaha .

Ama Oynuyorum Şimdi Canım Sıkılınca
Aynen bende senin gibi ypyorum o da bu aralar yani :P

Evden gönder baba bilgisayarı en basit çözüm istesen de istemesen de bırakıyosun...

İnt. cafe fln deme coluk cocuk oldugunu düşünürsen bnm gibi gtmessin :d
PC'yi göndermeye, UO'yu silmeye falan hiç birisine gerek yok bence. 2 senedir UO duruyor bilgisayarımda neredeyse hiç girmiyorum. Herşey kafada bitiyor, irade lazım, maymun iştahlı olmamak lazım.

Zor değil istersen başarırsın.
ben birakali 10 seni oluyo simdi sitede olesine gordum hala ultima varmiş demekki :D çok yeni seyler gelmitir.
Bnce server ac , böle birsürü emek ver hatta scriptleri bastan yazmaya calis dene basar sonra para ver acilisi yap servera player girmesin bak nasil birakiyorsun^^
2 aydır ultima cd si öyle yanımda duruyor..
Hiçte yüklüyesim gelmedi.. artık tad alamıyorum.. :utangac2
5-6 aydan beri uo oynamıyorum.

Uosuz Hayat Çok Güzel.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.