Ve Yunanistan'ı da az daha devirecektik 65-63 öndeydiler ama biz atmasını bildik enderle ve 65-65 oldu uzatma periyoduna gidiyoruz haydi bakalım.Futbolda yüzümüz gülmedi bari bunda gülsün.


Malesef kaybettik hakemin bir kararı maçı değiştirdi.

76-74

Bu konu berkancık tarafından düzenlendi(2009-09-18 21:14, 14 yıl önce)
Tümüyle hakem yüzünden olduğu söylenemez son andaki 24 saniye kararı harici..
Hidayet NBA'deki performansıyla alakasız oynuyor turnuva başından beri, faul atamıyoruz, ribauntlarda ezildik resmen, bugün oyun kurgumuz hiç yoktu bunlara rağmen yunanlılarla kafa kafaya götürdük maçı, son atışta Hidayet, Ersan varken Ender'in atması da pek iyi bir tercih olmadı bence.

Neyse sağlık olsun, önümüzdeki şampiyonlara artık madalya umutları..
Bizim takımımız Yunanistan'dan iyi bir takım işin aslında.Massimo'nun anlattığı gibi Hidayet,Ender vs. oyuncularımız asıl performanslarının çok altında oynuyorlar.Bu performansla bile şu maç Milli Takımımızın hakkıydı.Ne olursa olsun, ne kadar kötü bir performans sergilenirse sergilensin..Yanlış bir karar ile bir takımın yarı final hakkı elinden alınmamalı.
Hido yaktı bizi...
Öldürdü bizi son periyot zaten berbattı.Haketmedik bu yenilgiyi.
Çok güzel gidiyorduk niye böyle oldu hiç anlam veremedim.
NAZARRRRRRRR :bagirma
Nazarla olacak iş değil yahu :)
Hakem Hristiyan ya Ondandır . Futbolda Aldık Zaten Dahasına Gerek yok :D . Basketlerle çok ilgilenen yok :P .
Şu basketbol niye ikinci plana atılır anlamıyorum.Son 4 maçtır ofans olarak yokları oynuyoruz.İspanya,Sirbistan,Slovenya,Yunanistan maçlarının ilk 2 sini yendik ama defans yaparak(Sırbistan maçı uzamıştı ama uzatmada sayı yememiştik attığımız sayı sanırım 4 idi).Slovenya ve Yunanistan maçlarında defansı 40 dakikaya yayamadık ki zaten bu 2 maç hep geriden gelerek oynadık.Hakem hataları iki maçtır gözümüze batıyor ancak yenildiğimiz için biraz daha fazla dikkat çekiliyor.Bu arada fikstürü kim ayarlıyor bilmiyorum ama bu kadar üst üste maç olmaz ayıptır.Sonra milli takıma niye basketbolcu yollanmıyor diye isyan ediyorlar haklılar bende olsam göndermem.Bu arada uzatmalarda uzunsuz oynamamız beni çok şaşırttı ancak bize yarar mı getirdi yoksa kötü mü oldu emin değilim.ABD'de bay dördüncü çeyrek lakabını alan Hidayet gerçekten bizde çok basit hatalar yapıyor.Tanjevic'e kızmıştım son periyoda ve üçüncü çeyreğe başlatmadığı için ama şimdi keşke hiç oynatmasaymış diyebilirim.

Kırılma noktaları:
- Ömer'in bomboş üçlüğü kaçırması
- Ersan'ın boş turnikeye giderken faul yapılması (verilmedi)
- Kerem'in 5 sayı öndeyken gereksiz faul yapması
- Ömer Aşık toplam kaç tane attı bilmiyorum ama %20-%35 arası serberst atış oranı
- Hakemin müthiş 28 saniye kuralı
- Uzatmada son 2 hücumu çok kötü oynamamız.
- Hidayet'in sakatlıktan dolayı (geçtiği söylendi ama) sergilediği performans

Tabi bu kırılmalar bizim içinde bunlardan 1 tanesinin bile olması maçı bize çevirecek şeylerdi.Maç git gelli oldu ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim basketbolu nasıl olursa olsun ne şartlarda olursa olsun seviyorum.Türkiye - Fransa maçı bugün 13:00 da sanırım bu maçta yenilme ihtimalimiz yüksek ancak izlemediniz öneririm.5. maçına çıkmak için

Not:5. maçının önemini merak edebilirsiniz.Dünya kupasına direkt olarak katılma hakkı veriyor.Biz ev sahibiyiz zaten katılacağız ancak bunu bileğimizin hakkıyla almamız daha doğru olur ki bu zamana kadar oynadığımız oyun en az 5. hakediyor.
şuan fransa'ya fark atıyoruz.
ve farkla yenildik

80-68

Bu konu berkancık tarafından düzenlendi(2009-09-19 14:35, 14 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.