Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.


Spor Toto Süper Ligi'nin 28. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin Eskişehir'e kaybetmesiyle derbinin değeri daha da arttı. Aslan arayı iyice açmak, Beşiktaş ise puan farkını azaltıp zirveye yaklaşmak istiyor. Bu müthiş maç saat 19:00'da...

Yorumlarınızı alalım >
Neophyte
26.6001
Maç öncesi yorum yapsaydım, sürprizde olsa takımımın kazanabileceğini düşünüyordum. Maç sonrası ise; Beşiktaşlı olarak güzel bir maç izledim. Rakip takım pozisyonlarını değerlendirdi, biz değerlendiremedik. Quaresma'ya kızan Ernst ve Almeida'yı almayan Madrid çok haklı :) Fernandes'i aradık, takımda oyunu yönlendirecek 2. bir beyin yok. Teknik direktörümüz için herhangi bir söze gerek yok, elindekileri en iyi şekilde ortaya koydu bana göre. 4-4-2'ye erken dönüşümüz güzel bir hamleydi, beraberinde daha fazla atak üretme çabalarına başladık. Sonuç olarak Galatasaray, play off için güzel avantaj yakaladı, büyük ihtimalle de şampiyon olacak. Rakip takımı tebrik ederim :)
Risk budur :)


Riski göze almış ve kazandı . Maçın başından belliydi zaten Galatasaray'ın kazanacağı. Beşiktaş'ında hakkını vermek lazım 2-2 olduğunda Beşiktaş'ın atacağı birkaç gol pozisyonu yakaladı ama pozisyonları değerlendiremedi ve Galatasaray yakaladığını attı :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.