47.Kupanın Sahibi Beşiktaş Oldu Sizce Bu Durum Doğrumu!



Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-05-10 07:25, 14 yıl önce)
nasıl bir başlık bu kısaca beşiktaş bu sene çok iyiydi fenerbahçe ölü gibiydi daha ne tartışılıyor ?
Yanlış olması için bir sebep gösterebilir mi Fenerbahçe'yi ankette işaretleyen arkadaşlarımız. Beşiktaş haketti ve ezici bir galibiyet kazandı daha farklı skorla da kazanabilirdi ama kısmet değilmiş. Ayriyetten Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonuna da nasıl penaltı verdiler anlayamıyorum yani pes doğrusu. Artık bir 26 yıl daha beklersiniz kupa için. Gerçi 26 yılın sonunda yine 4-5 yiyip gidersiniz o ayrı konu :D
Lütfen basitce yorum belirtin tartışma yaratıcak mesajlar atmayın.
not : FB nin 2. golünü Bünyamin Gezer atmıştır.
Xantier : not : FB nin 2. golünü Bünyamin Gezer atmıştır.

Katılıyorum skor zaten çevrilmez diyip verdi zaten gole kimse sevinmedi.
O anket ne öyle.Maçı izlemediniz mi?Yalnız Bünyamin Gezer'in yaptığı büyük bir ayıp.Beşiktaş'ın kupayı alması garanti olsa bile o penaltı verilmemeli.Beşiktaşlı olarak takımımı kutluyorum.
18 yaşıma geldim 1991 kadıköy doğumluyum takımım yensede yenilsede destekleyen biriyim elimden geldiğince maçlara gidiyorum, ürünler alıyorum takımıma destek oluyorum ama bakıyorumda takımım bana hiç birşey vermiyor. Bünyemin gezer penaltı verdi ben kamera şakası falan sandım hakanmıdır nedir elini kolunu bacağını çekmiş kapanmış kendince hiç bir şekilde penaltı değildi. Ben alexin yerinde olsam topu direk taça vururdum ayıptır.

Samimi birşey söylemek istiyorum eğer Fenerbahçe bu kupayı almadan ölürsem gözüm açık gider yazıktır yahu daha şu kupanın tadını alamadım ayıptır.
Tymaron Morelini bozma Sonuçta Bir Oyun Uo Gibi Ciddiye Almaya Gerek Yok Bu Kadarda Geçen Maçta Bizi Yenmiştiniz Oda Bir Başarı kupayı almak önemli değil katılmak önemli Fenerbahçe nekadar International takım olduğunu gösterdi zaten Beşiktaşın arkasındada Fenerbahçenin destekçileri olsa UEFA kupasına bile gideriz ama fenerde bir sorun var daha doğrusu türk futbolunda sorun var tamam başarılı takım fenerbahçe ama türkiyeye gelen yabancı oyuncuların %80'i para için geliyor Türkiyeye gelmeden önce gerçekten harbi harbi futbol oynuyorlar türkiyeye gelince birşeyler oluyor oynamıyorlar Fenerbahçenin yaptığı bence sadece reklam futbol hiç göremiyorum maçlarda tamam başarılı ama olması gerektiği gibi değil
Ben futbolcu adamım bjk alt yapıdada oynadım fb altyapıdada oynadım bjk almış veya almamış önemli değil. Ama senin eğer avrupada bir prestijin varsa bunu başardıysan elinde tutacaksın. Yedek kadronla zor anında bjk gibi bir takımı kendi sahasında yenebilirken takımın en önemli oyuncusu gösterilen Alex kadroda olduğunda neden yenemiyorsun?

Maçı Aragones resmen beşiktaşa armağan etti. O kadar baskı kuran bir takım varken saçma saçma değişiklikler yaptı. Ben her maç emrenin sakatlanma korkusuna değiştirilmesinden bıktım. Rüştü sakatlandı diye sen ne akla hizmet kadroyu değiştirip volkan babacan gibi genç tecrübesiz birisini koyabiliyorsun? Farkında değilmi bu insanlar final maçına çıktıklarının? Aziz yıldırım dahil yönetimden bir kaç kişinin gitmesi gerekiyor artık, ben takımıma prestij sağlayacak futbolcu istemiyorum bazı şeyler için savaşmasını bilen futbolcular istiyorum? Galatasaray üst üste uefa kupasını aldığında kadronun tamamı TÜRK futbolcudan oluşuyordu.

Ben bu takıma desteğimi sürdürüyorum ancak lig şampiyonu olsunlar diye değil gerçekten birşeyler başarmaları için. Gittiği günden beri Zico konusunda eleştirilerim var. Geldiği günden beride Aragonese nefretim var. Bazı şeyler için prestij getirecek transferler yapılıyor futbolcu veya teknik adam ama gelenlerin hiç biri bir işe yaramıyor. Beşiktaşın attığı 1 gol sanırım bobo carlos fake yapmaya çalışıyor adamın önü bomboş ayağını koyabilecek kadar müsait bir pozisyon bu adam avrupada forma giymiş şampiyonlar şampiyonu olmuş takımlarda ter atmış bu kadar mı tecrübesiz. Kaleci gol yiyor 1 saat şokunu atlatamıyor yaptığı 1 tane adam akıllı kurtarış var.
Adept
4.3
Bu sonuc üzerine artik Aragones gider umarim, gercekten dogru bir hareketini görmüs degilim.

Volkan Demirel'in bazi golleri kurtarabilecegini düsünüyorum, kesinlikle o oynamaliydi.

Selcuk, Deniz, Ali Bilgin bu adamlarin acilen gitmesi lazim, bu oyuncular Fenerbahce gibi bir takima kesinlikle yakismiyorlar.

Son penaltida sanki Fenerbahce'ye teselli gibi oldu gercekten de...
Novice
-0.500001
Bende 94 Dogumluyum Besiktasımın Sampiyon Oldugunu Zar Zor Hatırlıorum Bu Sene Ins Allah'ım Sampion Oluoruzzz

Mac Hakkında Soylenecek Fazla Bisey Yok Lig Macında da Besiktas Daha ii Olmasına Ragmen Fb Haksız Galibiyet Yasamıstı Besiktas Gosterdi Kimin ii Oldugunu
Beşiktaş iyi oynadı hak etti aldı.Bizimkiler de ruhsuz ruhsuz gezdiler.Kupa o kadar önemli değil artık Aragones ile yolların ayrılıp önümüzdeki seneyi düşünmemiz lazım.
Aragones'in çok hataları var. Zaten Fenerbahçe sezonun başında hatasını yaptı. Yıllardır milli takım yöneten bir teknik direktörü başa alması tamamiyle bir hata. Eğer kalede Volkan Demirel olsaydı bazı goller kurtarılabilirdi. Ama inanıyorumki Beşiktaş'ım bu sene 2 kupayı birden kaldıracak.:asik2
Novice
-0.500001
@Narsia
Ne Guzel Konusuon Ole Sen Yerim Vlla Bunları Yazan Parmakları :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.