Evet arkadaşlar bu akşam Kadıköy'de oynanacak derbi maçla ilgili yorumlarınızı alalım. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak, Beşiktaşın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
Novice
-0.500001
Rahat Bjk
fenerbahçe kazanacak.(2-1)
Infernus : Evet arkadaşlar bu akşam Kadıköy'de oynanacak derbi maçla ilgili yorumlarınızı alalım. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak, Beşiktaşın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Vallaha Tello oynamıcak gibi.Eğer sakatlığı geçer oynarsa farklı Bjk görürüz gibi geliyor.
HER ZAMANKİ GİBİ KADIKÖYÜ FETHEDİP GELİCEZ..
@Infernus

Sen bir Gs li olarak FB'nin herhangibir maçta yenilmesini kendin için hayata tutunma sebebi olarak görüyorsun heralde :D
Fener alır gibi...
inf yine başladın ant-fb başlıklarına :D hadi bakalım uğurdur belki diyelim ve gs maçından önce bana gs gibi geliyo demiştim yenmiştik. o zaman bana bjk kazanır gibi geliyo.
Basic : inf yine başladın ant-fb başlıklarına :D hadi bakalım uğurdur belki diyelim ve gs maçından önce bana gs gibi geliyo demiştim yenmiştik. o zaman bana bjk kazanır gibi geliyo.

Berkay söyler misin bana bu konuda Fenerbahçe'nin aleyhine yazılmış kötü bir şey var mı ? :)

@ Zagor

Napabilirimki çok mutlu oluyorum kaybettiğini görünce. :D
Fenerbahçeye güveniyorum. Tıpkı Galatasaray maçından önce iddaa edilenler gibi bu maçtan öncede rakip takımın yenecegi düsünülüyor. Ama bu tür maçların havası başka. İşler ters gidebilir olasılıktır ama ben bu gece Fenerbahçemizin sahadan üç puan cıkarıp gene düsmanları çatlatacagını düsünüyorum. :asik2
Karmasına iddiaya girelim xD
|ZagoR| : @Infernus

Sen bir Gs li olarak FB'nin herhangibir maçta yenilmesini kendin için hayata tutunma sebebi olarak görüyorsun heralde :D

Artık bu olay şöyle; Fener ile Galatasaray karşılaşır fener maçı kazanır, fener taraftarları sevinçten havalara uçar ama ne olursa olsun şampiyon Gs'dir bu böyle fenerliler kabullensinler yani o.O :)
yoo 2 yıl önceki sezona baktıgımızda , Fenerbahçe Kadıköydeki ve Samiyendeki maçı kazandı. Aynı sezon şampiyon oldu.İstatistik veriler yanıldıgını gösteriyor yani. He ama söyle birşey varki Galatasaray Kadıköyde maç kazanamıyor. Böyle gidersede Cem Uzan başbakan olunca kazanacak inşallah.
Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Kazım
Josico
Selçuk
Uğur
Alex
Güiza

BEŞİKTAŞ

Rüştü
İbrahim Toraman
Zapatocny
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ekrem
Cisse
Delgado
Tello
Holosko
Nobre
Tello %90 yok.Bu çok kötü oldu.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.