Abi Deplasmandasın ? Ne bekliyosun ? ilk maçtan skor avantajın var erkenden gol bulmussun adam sana saldırmasınmı ? Buyur gel kardesim 0-0 hiç bişey olmamıs gibi maç mı yapsınlar ? Baskı yapıyolar gol atmak icin dogal olarak pas hatası oluyor ki deplasmana göre cok yüksek yüzdeyle paslastık nası pas eksikligi var dedin anlamadım. Deivid özellikle bugün döktürüyo. Umarım 2. yarı bozulmaz. Ve böyle oynarsak 2.bi az şoku yasamadan gruplara kalırız inş..

Son olarak

Fener Kartal elele , Şampiyonlar Ligine diyorum ve 2.yarıyı izlemeye gidiyorum.. Görüşürüz Gençler :D
Silindi
Journeyman
0
Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarının kura çekimi yarın (30 Ağustos) Monaco'da yapılacak. Grimaldi Forum binasında gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 19.00'da başlayacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 18 ve 19 Eylül'de yapılacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayıp, 11 ve 12 Aralık'ta oynanacak 6. hafta maçlarıyla sona erecek.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2007-2008 sezonu finali 21 Mayıs'ta Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak.
Master
59.2997
2-0 oldu hayırlı olsun
Alex diyorum başka bişi demiyorum(yorumlar mac sonunda:D)
Kim kazandı şimdi (:
Ve işte Fenerbahçe'M diyorum.. Yarın kurada görüşmek üzere.. Belçikadaki taraftarlarında sahayı basma potansiyeline sahip oldugunu herkes gördü.. Rezil herifler xD Su anderlecht teknik direktörü ne dicek acaba :D O kadar laf saydı kesin erken yedigimiz gol oyun düzenimizi bozdu dicek D:
Evet 4 takım gidersek avrupa haftaları Salı , Çarşamba , Perşembe maç izlicez süper olucak xD
Silindi
Journeyman
0
Helal Fenerbahçem helal Beşiktaş'ım süperdi ya iki takımımızda şampiyonlar liginde.

Süper maç oldu ilk defa bi maçı bu kadar rahat izledim :D

Maçın adamı kesinlikle Deniz'di.Hakkını vermek lazım. 2. golde alex'e attıgı pas şöle bakıyorumda Ronaldinho'nun kiler gibiydi.

Maçın en kötüsü Tümer'di.Alex fazla pas almaadı ama son goluü iyi değerlendirdi.Bence Fenerbahçe oynaması gerektiği gibi oynadı.Maç anderletchin iyi oyunadıgını söyleyen arkadaşlara skora bakmalarını tavsiye ediyorum.
Bugün Maçın yıldızı bence Deniz değil Deivid 'di.. Spiker bi ara sahada sanki 3 Deivid var dedi.. Her maç böyle oynıcaksa Deivid kalsın derim.
Flame : Abi Deplasmandasın ? Ne bekliyosun ? ilk maçtan skor avantajın var erkenden gol bulmussun adam sana saldırmasınmı ? Buyur gel kardesim 0-0 hiç bişey olmamıs gibi maç mı yapsınlar ? Baskı yapıyolar gol atmak icin dogal olarak pas hatası oluyor ki deplasmana göre cok yüksek yüzdeyle paslastık nası pas eksikligi var dedin anlamadım. Deivid özellikle bugün döktürüyo. Umarım 2. yarı bozulmaz. Ve böyle oynarsak 2.bi az şoku yasamadan gruplara kalırız inş..

Son olarak

Fener Kartal elele , Şampiyonlar Ligine diyorum ve 2.yarıyı izlemeye gidiyorum.. Görüşürüz Gençler :D

Abi bence Yanlış düşünüyorsun.Sen Skor Olarak Her Türlü avantajlısın Karşı takımdaki oyuncular kendi bildikleri gibi oynuyorlar.Senin sürekli pas yapman gerek.Adamların o direkten dönen topları filelere gitseydi fener skıntıdan hareket edemezdi galiba.Fener'inde bi topu direkten döndü ama fenerde atsaydı falan denmez.Fener Avantajlı olan taraf.Ayrıca Şunuda Düşünmek Gerek.Kale de Volkan Gibi bir Kaleci Var.Volkan yine çok süper kurtarıslar yaptı.Ama Ne zaman ne yapacağıda belli olmayan bir kaleci ya o kotu performansını sergileseydi? ya olmucak pozisyonlarda gol yeseydi? bunlarıda düşünmek gerekli.Ama Olsun yinede Yendi.Helal olsun.Sıra Bizde Yani Gs'de :)
Silindi
Banned
0
Benim düşüncem her iki takımımızında gruplarda 3. bitirerek UEFA kupasında devam etmemizdir. Çünkü gruplardan çıkarsak bile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olamayacağımız için UEFA'da devam etmeliyiz. Gruptan çıktıktan sonra ki maçlarda elenirsek UEFA'ya gidemiyoruz. UEFA'da şansımız daha yüksek.
Ancak Sampiyonlar ligi 2.turu bütce olarak nerdeyse uefa yarı finali kadar para getiriyor kluplere.. Bunuda unutmamak lazım.. Ayrılan bütçe Uefa'nın 10 katı en az..
Silindi
Journeyman
0
Para kazanmaktansa başarılı olmayı tercih ederim. Şampiyonlar Liginde 10 katı fazla para veriyorlarsa UEFA kupasında başarı şansımız 10 kat artıyor.
Abi başarı bütçeye oranlı artar.. Bu sene o kazanılan parayla seneye cok güclü kadro kurulup sampiyonlar liginde dahada ileri gidilebilir. Tabi bunlar sadece olasılıklar.. Bana sorarsan bende dedigin gibi sampiyonlar ligi 2.tura cıkıp elenmektense uefada finale cıkmayı tercih ederim. Neyse hayırlısı ibom xD Daha çok maç izlicez xD
Buğra Bişi dicem ama kızma Azizin Parası bitmez =)
onun dışında maç güzeldi bence hedefler büyük olmalı;)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.