Arkadaslar büyük maca saatler kaldi..Ve Yorumlarınızı bekliyorum..Kim Kime Takcak :)
chelsea bu sefer dersine iyi calısmıstır ama gönul fenerbahceden yana...
TARİH BUNU YAZSIN!
Fenerbahçemiz, tarihinin en önemli maçında Chelsea deplasmanında... Zaferle dönün çocuklar!


Turkcell Süper Lig'de doludizgin şampiyonluğa koşan Fenerbahçemizde her şey bir kenara bırakıldı. Camia, ilk maçta 2-1 mağlup edilen Chelsea ile bu akşam oynanacak Devler Ligi çeyrek final rövanş maçına kilitlendi. Sadece kulübümüz değil, tüm Türkiye'nin gözü bu tarihi maçta olacak... Stamford Bridge'de 21.45'te başlayacak olan bu müthiş karşılaşmanın tüm detayları her zaman olduğu gibi yine Fenerbahce.com'da olacak. Maç öncesinde yaşanan sıcak gelişmeler, maç sırasında Londra'da yaşanan olaylar ve maçtan sonra tüm açıklamalar saniye saniye Fenerbahce.com'da sizlerle buluşacak.

SPORX LONDRA'DAN BİLDİRECEK!
Sporx.com'un begeniyle izlenen Hedef 3 Puan programının usta yorumcusu Emre Uğurlu da Londra'da olacak. Sporx.com, siz okuyucularımız için orada olacak ve basın tribününden değil; Fenerbahçeli taraftarların arasından sıcak ortamı tüm Türkiye'ye aktaracak. Kısacası Sporx.com, Londra'dan bildirecek...

FANDEL DÜDÜKLERİ...
Chelsea ile Fenerbahçemiz arasında oynanacak maçı Alman hakem Herbert Fandel yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamada, Fandel'in yardımcılıklarını Cersten Kadach ile Volker Wezel'in yapacağı bildirildi. Fandel, geçen sezon Liverpool ile Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Final maçını yönetmişti. Alman hakem ayrıca, Real Sociedad'ın Galatasaray'ı deplasmanda 2-1, Chelsea'nin 2004'te Porto'yu evinde 3-1 yendiği ve 2005'te Liverpool ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmalarda da düdük çalmıştı.

ADA'DA KAR BEKLİYOR!
Londra'da geçen hafta 15 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı, aniden 2 dereceye kadar düşerken, insanlar dün kar yağışıyla uyandı. Meteoroloji yetkilileri, hafta boyunca soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağı tahmininde bulundu. Bugün Stamford Bridge'de oynanacak karşılaşmanın da sulu kar yağışı altında geçmesi bekleniyor. İngiltere'de kar kalınlığının yer yer 8 santime kadar yükseldiği açıklandı.

TARİHİ MAÇTA MUHTEMEL 11'LER

CHELSEA:
Cudicini
Terry
Carvalho
Ashley Cole
Belletti
Makelele
Essien
Jo Cole
Lampard
Drogba
Anelka

FENERBAHÇE:
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Vederson
Deivid
Maldonado
Aurelio
Uğur
Alex
Kezman

STAT: Stamford Bridge
SAAT: 21.45
HAKEM: Herbert Fandel
CANLI YAYIN: Lig TV
CANLI ANLATIM: Sporx.com / Canlı Anlatım Servisi

CECH YOK YİNE YOK
Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı. Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 9 maçtır sahalardan uzak olan Cech'in hafta sonu yaptığı antrenman sırasında dudakları ve çenesinin yaralandığı ve pazar günü ameliyat olduğu bildirildi. Cech'in iyileşip, bir an önce yeşil sahalara dönmesini dileyen kulüp yetkilileri, yarınki maçta Cech'in yerine, yine İtalyan Carlo Cudicini'nin kaleyi koruyacağını kaydettiler

TUR İÇİN NE LAZIM?
Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında yarın Londra'da Chelsea ile karşılaşacak Fenerbahçemiz, deplasmanda 72. maçına çıkacak. Avrupa kupalarında bugüne dek çıktığı 71 dış saha maçında 12 galibiyeti bulunan sarı-lacivertliler, 11 beraberlik, 48 de yenilgi aldı. Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı son maçta, İspanya'nın Sevilla takımına 3-2 yenilen Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk maçın sonucuna göre penaltılara kalan maçta 2. turu geçerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalin ilk maçında Kadıköy'de Chelsea'yi 2-1 yenen sarı-lacivertli ekibe yarı finale çıkması için, rakip sahada yapacağı mücadelede her türlü beraberlik ve galibiyet yetecek. Chelsea'nin 2-1 galibiyetinde uzatmalara gidecek maçta, Fenerbahçemiz 2 ve daha fazla gol attığı tek farklı mağlubiyetlerde de turu geçen taraf olacak.

HAZIR MISINIZ?
Fenerbahçemiz, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında, İngiltere'nin Chelsea takımıyla deplasmanda yapacağı mücadeleyle, tarihinin en önemli maçına çıkacak. Bu sezon Avrupa kupalarında başarılı bir performans ortaya koyarak, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, İngiliz ekibine karşı tarihi bir mücadele verecek. Rakibini İstanbul'da 2-1'lik skorla mağlup ederek rövanş için avantajlı bir skor elde eden Fenerbahçe, Londra'da da başarılı bir sonuç alarak bu önemli başarıyı elde etmek istiyor.

Daha önce Inter ve Sevilla zaferleriyle Türkiye'yi sokağa döken Fenerbahçe, Londra'dan da tur ile dönerek adını tarihe altın harflerle yazdırmak istiyor... İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Chelsea karşısında turu geçmesini imkansız olarak nitelerken, biz Fenerbahçe'nin bu söylemlere en güzel cevabı Stamford Bridge'de vereceğine inanıyoruz... Daha önce yaptık! Şimdi neden olmasın?


Başarılar FenerBahçem!! Türkiyenin Kalbi Seninle..
Fenerbahçe Alıcak.Formamı giyip izliycem:)
off fener off chealsi cok kotu oynadigi halde bisi yapamadim lar zaten dragonba uzatmalarin 1.5 dkka sini yedi o da futbolcumu yaa korktuklarindan oyle yerde beklediler.
futbolcu oda gorevini yaptı teknik atlamalar yapilacak bir macta fernerli olabilirsin ama hersey vardır bu futbolda bunuda katarak bu dediklerinizi dusunun chelsie 4 5 atar diyordum ama 2 oldu

bende izledim maci cift okeyimi yaktı zaten sinirliyim.
Cok haksız mactı ya.Hakem resmen taraf tuttu.Yakın görüntülerle izledik macı adam adamın üstüne kayıyor gene oyun devam diyor.bide hakemin önünde oldu öle bi pozisyon ama bizimkiler onlara eli ile dokundumu hakem serbest vurus verip durdu..Cok haksız mactı bence...Ama helal olsun bizim takıma !!
Yusuf Kobal Yorumu

Mustafa Denizli Yorumu

Mehmet Demirkol Yorumu

Rıdvan Dilmen Yorumu


Herşeye rağmen renk ayrımı yapmadan bizi destekleyen bütün GS li BJK li ve TS li arkadaşlara sonsuz teşekkürler allah seneye yine bir türk takımını FB GS BJK farketmez Adını Yarı Final'e yazdırmasını bekliyoruz. Türk Futbolu her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Bize bu mutluluğu yaşattırdığın için çeyrek finali gösterdiğin ve Chelsea'yi kendi evinde aciz bıraktığın ve kendi yarı sahasına hapsettiğini azmini çabanı gösterdiğin için TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE'M. Bu sene Çeyrek Final Seneye Final.
senin o dediğine şike denmiyor İngiliz Futbolu deniyor. Abartılcak hareket felan yoktu istedim fener kazansın ama chelsea yendi üzülmedim çünkü ben chelsea hayranıyım ve milyonlarca dolarlık bir takım Deivid ; "Onları Para ile boğacagız " bulafdan sonra yenilseydi üzülürdüm. Chelsea bu lafın altında kalmadı üzülmedim Futbol oynandı kazandı hiçbişide yoktu ..
Chelsea Kotumu Oynadı Sız Nasıl Futbol Seyredıyorsunuz Ya Kontrollu Oynamak Ne Zaman Kotu Futbol Oynamak Oldu..Sızın Futbol Anlayısınız Kım Daha Cok Kaleye Vurursa Kım Daha Cok Korner Atarsamı Iyı Oluyor..Adamlar Kendı Evlerınde Olmanın Ve Kadıkoydekı Skor Avantajından Dolayı Oyle Oynadı..Kadıkoyde 2-0 Yenılseydı Sızce Chelsea Boylemı Oynardı..Adamlar Mac Basladıgında Gol Bulana Kadar Ve Gol Bulduktan 5 veya 10 Dk Icersınde Fenerı Afallattı..O Gokhan Gonul Bana Gore Turkıye Cok Iyı Bı Topcu Kazandı Hepımızde Bılıyoruz Gokhanın Ne Kadar Suratlı Ve Cabuk Bı Oyuncu Oldugunu Ama Adamlar Naptı Gocerttı Resmen Orayı Kalouyla..Gokhan Bıle Cagresız Durumda Kaldı..Ne Zaman Chelsea Golu Buldu Skor Avantajını Aldı Oyunda Kontrollu Olarak Gozuktu..Sız Dua Edın Bence Volkana Ve Drogbaya.. Drogba Okadar Kotu VUrdukı Toplara Gecenlerde Lıverpool mu Arsenal Macımı Ne Vardı 1-0 dan Cevırmıslerdı.. Oyle Bı Vursa Toplara Fenerın Isı Cok Daha Zordu..
Fener'imin yenilmesi bana neredeyse evlat acısı gibi koydu :(
Fenerbahçe&裟nin Avrupada Türkiye&裟yi çok iyi bir şekilde temsil ettiğine inanıyorum. Gelecek yıllarda başarılarının devamının gelmesini temenni ediyorum. Fenerbahçe&裟nin şampiyonlar ligindeki oynadığı futbol gerçekten çok hoşuma gitti sonuç olarak bu bir çeyrek final vede bir takım elenecekti bu Fenerbahçe oldu moralleri bozmaya gerek yok daha çok şampiyonlar ligi görecez teşekkürler Fenerbahçe.
Yenildik.Kötü oldu ama
Fenerbahce tebrik ederim. Yenemediler ama sonucta Turkiyemizi temsil ettiler bizim icin ama deplasmanda cok kotu oynadilar, ben Kadikoy'deki futbol hicbir sekilde goremedim, berbat oynadilar.
bu sene olmadı seneye olur hayırlısı olsun bu sene için bu da bir başarıdır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.