Evet arkadaslar Ceyrek Finale az kaldi..Burda yenen kisi Yari Finale Cıkıcak hepimiz biliyoruz...
Cok İddaalı mac olucak gibime geliyor Sizce Kim Alir ??

A)Fenerbahce ((*******))
B)Chealse

Umarım Fenerbahce alır...Umarım degil Kesin Alicak zaten 8)

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-04-02 21:27, 16 yıl önce)
Maç Türkiye'de olacağo için umudum var. İnşallah kazanacağız. Carlos'un yedek kalması kötü oldu.
Bence Chealse boş değil ama neyse...
Yani kendinize taraftar olarak çok güvenmeyin,
Gerçi yenmenizi isteriz,
Nasıl osla Bursaspor olarak "Şampiyonlar Ligi Şampiyonunu Yenen Takım" olmak isteriz değil mi? :D
Umarım bu maçı Chelsea kazanacaktır.
Infernus : Umarım bu maçı Chelsea kazanacaktır.

Evet "Chelsea" olduğunu fark ettim ama ulen acaba yanlış mı yazdım deyip geri dönüp düzelttim,
Harbuki düşündüğüm gibi yazılıyormuş...

düzenleme;
Marçı Chelsea&裟nin alıcağını farkındayım ama Bursasporlu olarak dediğim gibi İnşallah Fenerbahçe kazanır umut ve tezahürat herşeydir.Çünkü bir insan desteklendiği zaman güçlü olur güçsüz ise bile çok fark yaratabilir morali yüksek olunca Ama moralsiz çıkan bir Chelsea Fenerbahçe &裟nin poh pohlayan güzel kızlarını görünce coşar ve Chelsea&裟ye oldukça zorlu anlar yaşatır hatta gol bile atabilir...Ama unutmayalım, Chelsea Galatasaray&裟ı bir ara 5-0 yendi ve bu sene de bildiğiniz gibi Gs Fener&裟i yendi...

Bu arada, Bu topic SPOR bölümüne çok uygun....
hedene : Bence Chealse boş değil ama neyse...
Yani kendinize taraftar olarak çok güvenmeyin,
Gerçi yenmenizi isteriz,
Nasıl osla Bursaspor olarak "Şampiyonlar Ligi Şampiyonunu Yenen Takım" olmak isteriz değil mi? :D
Umut ve güven farklı birşeydir derim. Umut birşeyi istersin onun olabilme ihtimalinin olduğunu düşünürsün. Güven ise kaybetmeyeceğine inanırsın.
Siz türk degilmisiniz ayrica bende chelsea'nin yazlisini bilmiyordum :) Ama siz türksünüz ve fenerbahce yenerse Avrupa ve dünya türkiyenin adini daha cok duyucak..Tanincaz !! BiLki 70 milyon taraftar eger Fenerbahceye destek verirse bu dünyada yenemeyecegi takim Yok !!
Konu Türklük değil FB...:)
Çünkü FB artık Türk takımı değil daha çok Brezilya takımı olmaya başladı oyuncuların yarısı zaten Brezilyalı :)
:D Genede türkiyede
*xLeria* : Siz türk degilmisiniz ayrica bende chelsea&裟nin yazlisini bilmiyordum :) Ama siz türksünüz ve fenerbahce yenerse Avrupa ve dünya türkiyenin adini daha cok duyucak..Tanincaz !! BiLki 70 milyon taraftar eger Fenerbahceye destek verirse bu dünyada yenemeyecegi takim Yok !!

1.5 milyar nüfusluk Çin Halk Cumhuriyeti bu kadar kişiyi arkasına aldıktan sonra futbol dalında başarı elde edemiyor ise sen 70 milyon insanla bunu nasıl yapacaksın. Taraftar desteği bir yere kadar. Bu başarıyı asıl elde edecek olan başta yönetim ve futbolculardır. Kimin parası çok, kimin iyi oyuncusu var o en iyidir.
İyi tamam polemik cıkarmayın sadece yorum yapmanızı istiyom kim yener kim yenmez..bos bos laflar etmeyiniz
Geçmişte Sevilla'nın yenmesini umud edenler şuanda Chelsea'nın da yenmesini umut ediyorlar.Fakat bunlar boş bir bekletiden öteye geçemeyecektir.Avrupa'da 5 yiyen ismi lazım olmayan bir takımın taraftarlarının çektiği kuyruk acısı her daim devam edecektir. Saygılar...
Bu maç ya berabere biter yada Chelsea alır.
Fener Okadar Ballıkı Hep Teknıkdrektor Ve Klup Baskanıyla Sorun Yasıyan Takımları Cekıyor..Sımdı Mıllet Dıyo 2 Senın Uefa Sampıyonunu Yendık..Sımdı Sorarım Sıze Hangı Teknık Adam Vardı Sewılla Sampıyon Oldugunda..Ayrıca Fenerı Zerre Kadar Sevmıyorum..Turk Olması Benı Hıc Ilgılendırmez..
Ya saçmalama hep biz yenınce ya şike olur ya su oyuncusu sakat olur,yada sorun olur.Bu kadar olacagını düşünmezdim gs ve bjk'lı BAZI taraftarların.Biz Leverkusen'den 5 yediklerinde birimiz laf ettik mi ? Liverpool'dan 8 yediginizde laf ettik mi ? Hep gönlümüz gs ve bjk'laydı.Bunu artık bir ego tatmini yapmayın biz daha iyiyiz diye hepsi Türkiye Ligi takımı ve hepimiz Türklerin yanında olmalıyız..

Beşiktaş macında Chelsea'ye başarılar diyen bir Türk takımı var.Yazık derim..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.