Infernus Geçmiş olsun.

Oturup şapka çıkartacaksınız gardejjj.
Hehe normalde u-s e uzun süredir girmiyordumda bugün bir arkadaşım link attı gösterdi.. Şurda bir kımıl zararlısı var..

Bu skoru ona armagan ediyorum.. Lütfen lafı üstünüze alınmayın.. Burda emin olun birtane kımıl zararlısı var.. Oda kendini biliyor (:

Teşekkürler Fenerbahçe'M !
|EL-Kaide| : Infernus Geçmiş olsun.

Oturup şapka çıkartacaksınız gardejjj.

Şaka maka bir daha laf etmiyeceğim ben de bıktım artık. :D
:p
Size ne demistim :) Fenerbahce alıcak kesin alıcak demistim dimi :) Sampiyon fenerbahce :D
Hani kuşlar ağaçlar mos mor olan topaçlaaaar
İlk yarıda izlersen bizim bunları yenmemeize ihtimal yok diyordum walla. İkinci yarı iyiydik. David'in golü mükemmeldi. İnş Chelsea'nin sahasında da aynı skoru görmek nasip olur.
sizin .. (okuyan okudu :D) // basarılar chelsea bari demeyin.Buraya gelemeyenler egosunu boyle mı tatmın ediyor alın boyle oynanır.Bide Türk üz diye geçiniyorsunuz.Lan hangi macınızda inş yenılırsınız dedik !! Leverkusen den 5 yiyip lıverpool dan 8 yiyenler gelmiş burda bize artistlik yapıyorlar.

Bu konu ZoLLy tarafından düzenlendi(2008-04-03 18:12, 16 yıl önce)
Anemon'un Maç Yorumu:

İlk yarı kötü bir futbol sergileyen fenerbahçe chealsenin defasını geçmekte çok zorlandı deivid'in kendi kalesine attığı gole takımın morali dahada çok bozuldu ilk yarının bitimine kadar düşüncem bu maçın bu şekilde bitmesi düşüncesi vardı 2. gol yememek için dua ettim çünkü chealse çok iyi savunmaya dönüyor hücum toplarına çok çabuk çıkıyordu ortasahayı geçmekte zorlandık hatta pozisyon bile bulamadık saymadım ilk yarı net olarak 1yada2 gol pozisyonu vardı.

2. yarı başladıktan 5 dakika sonra fenerbahçenin daha iyi olduğunu gördüm hücum'a çabuk çıkıp defansa çabuk dönen bir fenerbahçe vardı kazım ın atağıyla güzel bir gol attık maç devam ediyordu bu gol üstüne chealse dahada çok bastırmaya başladı fakat deivid hiç beklenmeye bir yerde inter maçını hatırlatıcak bir gol attı. inter maşında vole vurup süper bir gol atmıştı şimdide çok uzaklardan bir gol attı. Sonuç 2-1 Fenerbahçemize tam destek... Londra'da bu başarıyı devam ettirmesi dileği ile.


Not: Chealse Şampiyonlar Ligindeki 8 maçında toplam 2 gol yemiş. Kadıköy'de Fenerbahçe Tarih yazarak 2 Gol daha attı. yanlış hatırlamıyorsam Spiker'in söylediğine göre 861 gündür Fenerbahçe Kadıköy'de yenilmiyor...
Silindi
Expert
8.1
TÜRK takımını elbette desteklerim. Ama fenerbahçe cumhuriyeti kurduğunu iddia eden taraftarın takımını asla. Durum bundan ibaret.

Ayrıcaa! TÜRK'lüğüme laf etmemeniz konusunda SON KEZ uyarıyorum.
Ediyorum bende. O sadece bir futbol için geçerli biraz daha iyi anlamalısın.
3 - 5 zibidinin söylediği laflar cımbızla alınıp kullanılamaz bence, yanlıştır.
Silindi
Journeyman
1.2
3-5 zibidi tüm tribün boyu kadar republic of fenerbahçe pankartı açıyorsa ve bu konu hakkında tezahürat besteleyip, söylüyorsa haklısın.

Neyse sevinmenize bakın. iyi geceler dilerim.
Adam fenerbahçe cumhuriyetinden bahsedip duruyorda , United Kingdom takımını desteklemekten geri kalmıyor :) Tamam Fenerbahçe Türk takımı değil ok destekleme.. Ama ingiliz takımınıda destekleme.. O zaman sende Türk değilsin.. İngiltere yönetimindeki o topraklara ait bir takımı destekliyorsun.. Biraz mantıklı düsünün dicemde sizler için zor :) Takılın.. Liverpool cıksa karsımıza turu geçersek inş .. Siz Liverpool formasıda giyersiniz..

Hemde 8 Numara Beşiktaş yazdırırsınız arkasına ;)

Go on.. See u gençler..
Seviniyoruz zaten önerin için teşekkür ederiz iyi geceler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.