Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Silindi
Flame : Adam fenerbahçe cumhuriyetinden bahsedip duruyorda , United Kingdom takımını desteklemekten geri kalmıyor :) Tamam Fenerbahçe Türk takımı değil ok destekleme.. Ama ingiliz takımınıda destekleme.. O zaman sende Türk değilsin.. İngiltere yönetimindeki o topraklara ait bir takımı destekliyorsun.. Biraz mantıklı düsünün dicemde sizler için zor :) Takılın.. Liverpool cıksa karsımıza turu geçersek inş .. Siz Liverpool formasıda giyersiniz..

Hemde 8 Numara Beşiktaş yazdırırsınız arkasına ;)

Go on.. See u gençler..
Ülkeme gelmiş olan ve fenerbahçe cumhuriyetine değil Türkiye'ye geldiklerini bilen misafirlerimize başarılar diledim sadece.

Ayrıca geçmişte de o maçtan sonrada benim Liverpool'a olan sempatim her zaman vardır. Evimde Liverpool formasıda zaten var, sempatimden dolayı eşleştiğinizde giyerim.

Unutmadan ekleyeyim, İngiliz takımı Beşiktaş'ı yendiğinde güldüğün zamanlarıda bilirim.

Anemon : Seviniyoruz zaten önerin için teşekkür ederiz iyi geceler.
Öneri değildi. Şuan sevindiğinizi biliyorum ve devam etmenize bakın diyorum.
Flame süpersın 8 numara beşiktaş :D::yes
@Mack Fenerbahçeliler olarak yendiğimize seviniyoruz ama yenilsekte takımımızı her zaman destekleriz ve severiz. Önerin için teşekkürler iyi geceler.
FenerBahcenin Artik Ne yapacagi Belli Olmaz Bakarsiniz Final Oynar:)
tr'tr'tr'tr her zaman her yerde Tr/
Fb
Umarım Final..Oynar
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum Şampiyonlar Ligindeki başarıların devamını diliyorum

+

Fenerbahçe puanları olmayan bir Fenerbbahçe Cumhuriyetine değil T.C ye kazanıyor. Bir Türk takımı Avrupa takımı ile yapıyor sizde Türk takımını desteklemiyorsunuz desteklemeyebilirsiniz en azından kendinize yakışanı yapıp rakibi desteklemezsiniz onuda geçiyorum burda o kadar boş post atmak yerine bir tebrikler mesajı yazabilirdiniz.
Ya hayır sunu anlamıyorum fenerbahce nın yaptıgı republic of fenerbahce sadece futbol için kullanılan bir mecazi tabirdir.

bunu yazdı die Fernabhçe tebrik edilmiyor.Senelerdir bize en çok kötülüğü yapan İngilizlere başarılar dilenıyor sanırım basarılar dıleyenlerın tarih konusunda yeterli bilgiye sahip değil.
Fenerbahçe Bir Gün Olsun Avrupada T.C yi Temsil Eden Hangi Kulube Destek Vermişki Bugun Diger Kuluplerden Destek Beklesin ... Biraz Mantıklı Olalım Ezeli Bir Rekabet Var Bu Yüzden Bu Dedigin Mümkün oLamaz... Ben Bir Beşiktaşlıyım Ama Asla Bir Futbol İçin Kimseye Küfür Etmem Ama Fenerbahçenin Yaptıklarınada Sie Demem Gerçekten İyi İşler Yapıyor Ama Bundan Önceki Senelere Bakarsak Fenerbahçe Hep T.C yi Avrupa'da Rezil Eden Bir Takım Grafigi Çizmiştir...
Eskiden Fenerbahçe çiziyorduda şimdi kim çiziyor avrupa da T.C rezil eden takım grafiğini lütfen bunları burda tartışılacak konu değil Fenerbahçe - Chelsea maçı hakkındaki yorumlarınızı yapın isterseniz tebrik edin isterseniz etmeyin herkezin kendi kararı saygımız vardır.
Fenerbahce'yi tebrik ederim, umarim Turkiye'yi temsil etmeye devam eder final kadar...
Fenerbahceyi gonulden kutlarim insallah Turkiye'mizin adini duyurur..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.