Kim ne derse desin iki tarafında yakaladığı pozisyonlar eşit sayıda. Artı olarak Ankaragücü'nün çizgiyi geçmiş olmasına rağmen verilmeyen bir golü var. Bu maçın hakkı beraberlikti kısacası. Ankaragücüne yazık oldu.
Spawnsas : Maçı İzlerken Bütün Sahayı Göstermedi ve Soldaki Adamı Görmedim.Ondan Ofsayt Demiştim Tamam Değilmiş.Ama Fenerbahçe Ikına Sıkına Maçı Aldı..

Ukalığa Gerek Yok Ardıl.

Fenerli olarak objektif olunmayan veya objektif sanılsada yinede objektif olunmayan yorumlardan bıktım. Sürekli Fenerin kazandığı maçlarda, karşı takımın hakkı yeniyor veya Fenerbahçe haksız bir galibiyet alıyor. Hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldım. (2. Golden hemen sonra ofsayt çizgisi ekranlara geldi.)
uyanın artık futbol tamamiyle devlet yönetiminin eline bağlı skorlar önceden yazılıp çizilmiş. amacı milletin moral seviyesini yüksek tutmak 3 takım kaç yıldır hep aynı sıralamada..
FairyTaLe : uyanın artık futbol tamamiyle devlet yönetiminin eline bağlı skorlar önceden yazılıp çizilmiş. amacı milletin moral seviyesini yüksek tutmak 3 takım kaç yıldır hep aynı sıralamada..

LOL!
Yok artık hahahaha , çok fazla kurtlar vadisi izlenmi$ . Her i$te bir devlet var , sanmalar falan..lol
çocuksunuz daha !
şimdi çocuklukla ne alaka devlet işleri dönüyormuş saçmalamayın.
devlet mevlet değilde mafya vardır abi ama türkiyede varmı bilmiyorum..
Milyon dolarların döndüğü bir sektörde,kimse beni herşeyin tertemiz bir şekilde yürüdüğüne inandıramaz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.