Eskişehir kendi evinde fenerbahçeyi 2-1 mağlup etti.
Yorumlarınız nedir. :)
Bir Takım Oynamazsa Yenilmesi Doğaldır.
Çok belliydi Fenerbahçe son zamanlarda ki forumsuz, morel, bozukluğu, oyuncu eksikliği, anlaşmazlıkları ve yenilgileriyle ESS 'in deplasmanında yenileceği apaçık ortadaydı.

Bu haftadaki şansını Beşiktaşda değerlendirmedi. Şampiyonluğu Yarın Galatasaray alır derim.
Es es'de güzel oynadı hakkını yememek lazım :)
Ben Bir Fenerbahcelı Olarak Soyluyorum Bu Sene Fenerden Bı Halt olmaz Daum Gelınce Bunların Olucagını Yemın Ederım Bılıyordum.Besıktas Macında Gene Yenılcek.Bu Sene Sampıyon Gassaray
Aziz başkan kulüpler birliği başkanlığından istifa etti. eskisi gibi hakkımızı yedirmeyen imaja tekrar bürünecektir böylelikle. yenilmemiz bu bakımdan daha hayırlı oldu, sevindim. evet kötü oynuyorduk ama kaç haftadır hakkımız yeniyor. Aziz başkanda 1-2 senedir sessiz kalıyordu. nihayet sesini duyurmaya başladı. inşallah Fenerbahçem için hayırlısı olacak.
İnşallah.
Aziz hak mahrumiyeti cezası alacak gibi.Dünkü açıklamaları neydi öyle federasyona bir küfür etmediği kaldı.Sizde nefret ettiğim 2 adam var.
Lugano
Daum

Hatırlarsanız fenerbahçe 8 de 8 yapmıştı ve gazeteciler sormuştu güzel oynamıyorsunuz vs diye daum da demişti ki "siz hiç 8 de 8 gördünüz mü? " şimdide bizler soralım sen hiç 3 de 3 gördün mü :)

Bu haftayı biz lider olarak tamamlarız tabi bursaya bağlı bakalım onlarında puan kaybetmesini bekleyteceğiz..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.