Helal olsun.
fistandantilus :
Infernus :
cekoxmurto : Topiç'Te Artık Infernusu Göremiyom?..Herneyse Fenerbahcemi Gönülden Tebrikler..Yarı Finalde Bekliyoz Hata Final (:

Akşam işten çıktığımda evin kapısının önünde bekle göreceksin kesin beni. Gördüğün son şey de ben olacağım.
Hemen seviyeni belli ettin.

Seviyeymiş güldürme beni. Konuştuğum kişi benim arkadaşım bir maç yüzünden gidipte aramı açacak halim yok. O yazıyı tabikide şakasına yazdım o da bunu biliyor. Şimdi sende olayı anladığına göre sorun olmasa gerek. ;-)
Ben nerden bileyim arkadaşın olduğunu!! İnsan bir sonuna gülücük koyar. Mesela :asik2:asik2 :)
ne fenerbahce ne galatasaray nede besiktas kazananın türk futbolu olduğunu göremeyecek kadar beyinsizmisiniz? rakibin basarisi diye kotuleyecekmisiniz? boylesine guzel bir sonuca imza atanlar, bu bizim ortak basarimizdir derken siz sahiplenip korumak yerine ezecekmisiniz? rakip takimin sloganları yuzunden basariyi kabullenmeyecekmisiniz? bu basariyi elden eden takimin oraya hangi kimlikle cikip ulkemizi ve futbolumuzu temsil ederken hangi kimlikle hareket ettigini bizlere netur kazanimlar getirdigini kabul etmeyecekmiyiz? hosumuza gitmeyen fikir yapilari var diye bizleri temsil etselerde onlara hakaretmi yagdiracagiz? bir kotuluklerini gorup, bir yanlislarini gorup, onlari milli musabakalarda desteklemeyecekmiyiz? peki kendimize/ kendi tuttugumuz takima baktikmi hic? hicmi kotu hareketlerimiz olmadı? hicmi yanlis sozlerimiz olmadi? elbet oldu..bu hatalar yuzunden onları desteklemeyip sahip cikmayacaksak, bolunuyoruz karde$im, bo-lu-nu-yo-ruz. tipki; 1500 yildir karde$ gibi yasayan 2 irki birbirine kirdirdiklari(k.bakmayin ama oyle!)gibi bolunuyoruz, tek fark var; kardesleri birbirine dusuren, dusman etmeye calisan kisilerin varolmasi(siyasete girmiyorum.), ama turk takimlarini birbirine dusurmeye calisan kimse yok..biz kendi kendimize geliyoruz bu hallere, kendimizi boluyoruz, bu yuzden hicbirseyi basaramiyoruz ve basaramayacagizda.. bu dusunce sistemiyle cok seyler kaybedecegiz, ve kaybediyoruzda.. belkide bu hatamizin hicbirzaman farkina bile varamayacagiz(05 soylemedi demeyin)..

not: fenerbahceliyim, galatasarayliyim ve besiktasliyim.
Bazı kişiler malesef rekabeti öyle gözünde büyütmüşler ki Türk takımını yabancı takımlara karşı destekliyorlar. Bu gibi taraftarda her takımda var malesef. Sizin takımın taraftarları şunu dedi bunu yaptılar gibi şeylerle yabancı takımları tutmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Bunun çözümüde açık. Kötüye iyilik yaparak karşı tarafı mahçup duruma düşürerek ancak çözüme ulaşılabilir diye düşünüyorum.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.