Bu akşam saat 19:00 da Ali Sami Yen'de oynanacak derbi maç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ben Galatasaray'ımızın farklı şekilde kazanacağını düşünüyorum.
2 takım içinde şampiyonluk bitti gibi birşey özellikle fenerbahçe için aragones ile hiç birşey olmaz tekrar tekrar söylüyorum samiyende olduğu için galatasaray alabilir ama bir Fenerli olarak Fenerbahçemin yine galatasaray önünde destan yazacağına inanıyorum...




Not: Yorumlar lütfen seviyeli olsun
Öncelikle Tymaron arkadaşımızın dediği gibi yorumlar seviyeli olursa düzgün şekilde konuşabiliriz ve konuya da kilit gelmez.

Dediğin gibi iki takım içinde şampiyonluk iddiası her ne kadar matematiksel olarak bitmesede, biz bitti diyebiliriz. Fakat bu ezeli iki rakibin derbisi, her iki takımda bu maçı her zaman olduğu gibi kazanmak adına oynayacaklar.
Gönlümden Fener geçiyor aslında bu yorum ne kadar doğru olur bilmem ama taraftar görevini düzgün bir şekilde yaparda taşkınlık çıkmazsa sadece tezahurat ile oyuna müdahalede bulunursa galatasarayın 1-0 maça önde başliyacağını söyleyebilirim.

Bir diğer fikrimde gol olacağına inanıyorum ve ilk golu hangi takım atarsa atsın rahatlamaması gerekir çünkü kadıköy derbisinde galatasarayın 1-0 öne geçtiği maçı Fenerbahçe kendine çevirmiş ve kazanmıştı aynı şey tekrar yaşanabilir.

Uzun zamandır ağız tadıyla derbi izleyebildiğimide söyleyemem benim tek isteğim taraftarların taşkınlık çıkarmaması ve kötü olayların yaşanmaması.
gönlüm Fener'den yana ama 1-1 veya 2-0 geçiyor içimden.
Tymaron bence taşkınlık çıkmalı o da maçın tuzu biberi benim fikrim insa öyle eğleniyor özellikle fener maçı çıkmama ihtimalini düşünemiyorum hele birde yenilirsek ozaman stat yıkılır :D maçı her türlü biz alırız(gs) içimden 3-1 geçiyor bakalım ne olacak bu arada iddiada ilk golü baroş atacak dedim bakalım ne olacak
Infernus : Bu akşam saat 19:00 da Ali Sami Yen'de oynanacak derbi maç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ben Galatasaray'ımızın farklı şekilde kazanacağını düşünüyorum.

Bende aynı şeyi düşünüyorum inşallah 7 fark olurda 6 hikayesinden kurtuluruz :D
Beyler bende Galatasaraylıyım ama arkadaşla iddasına girdik o bakımdan Fener yensin diyorum :)
Not: Yorumlar lütfen seviyeli olsun bide böle yazmş ... kendi seviyesi neyse artk .
Galatasaray rahat yener gibi geliyor bana :)
FB'm alır
Maçı canlı izliyebileceğimiz bir yer varsa yazarsanız sevinirim. :)
footysports.tv
HER HALÜKARDA GALATASARAY
Maç saati yaklaştıkça heyecan da artıyor :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.