evet arkadaşar büyük maça az kaldı..düşünceleriniz neler
Dede gider baba gelir diye bi manşet vardı geçen gazetenin birinde , yaklaşan derbiyle ilgili . Bence de Fener yenilir , dede gider ! Böyle cillop kadrodan nasıl bi TAKIM oluşturamadılar anlamak güç. Bİ Aurellio gitti tüm takımı ön libero yaptılar . 10 metre kare alan içinde kısa paslar yapmaktan başka bi işe yaramayan Maldonado , Emre , Jossico , Alex bile nerdeyse ön libero oynuyo. En çok da Guiza ya acıyom. GS yaptığı pozitif transferleri sayesinde maçı rahat alacaktır.
trabzon ve beşiktaş kazanır
Sizce soruya gerek warmı fener şuan takımmı :) galatasaray tabikide yenecektir farka gidebilir.
Tabiki de Galatasaray'ımız kazanacak.
Spyk : Sizce soruya gerek warmı fener şuan takımmı :) galatasaray tabikide yenecektir farka gidebilir.

Bence çok önyargılısın , Fenerbahçe Arsenal önündede takım değildi size göre. Hani Beşiktaş - Liverpool macından beter olacaktık ? Şans ve Cesaret bize o maçtan bir puan getirdi.

Ben demiyorumki Galatasaray , Fenerbahçeyi bu sene kadıköyde yenemez. Evet yıllardır beceremediğini bu sene yapabilir. Gerçekten Fenerbahçemizde işler ters gidiyor. Her ne kadar sevmesemde Adnan Polat tam bir futbol adamı. Doğru yerlere nokta transferler yaptı. Takım oynuyor. Ama ben takımıma güveniyorum. Ve diyorumki. evet yenebilirler. Ama (!)

Unutmayın ,

6 Kasım 2002'dede 6. sıradaydık , takım olamadıgımız icin eleştiriliyorduk. Gel gör ki maç 6-0 bitti.

Sizi seviyorum canlarım . İyi olan kazansın.
Fener 2 ci lige düşşesede fenerbahçe - galatasaray macları her zaman farklı sonuclar dogurur. fb gs karşısında farklıdır (:
Ön Yargı Diye birşey yok fenerlilerede sorsam yenersiniz diyorlar ve yanımdan uzaklasıyorlar hepsi cıldırıyor.
Arsenal 5 tane atmıs bidahki macda atsa nolur atmasa nolur oynamadı oynasaydı zaten fener bi 5 de orda yerdi
Oynayamadı mı gülerim buna.Bizde 5 yediğimiz maçta oynayamadık o zaman.Ayrıca maç ile ilgili Flame'e katılıyorum.Fb'me başarılar.
Novice
-0.500001
Gs En az 3 Atar Bn Bjk liyim Tamamen Objectif Bakıorum;Gecen Sene Cok Begendiim Fb Bu Sene Bank Asyalık Oynuor..
ßencede Gs Alır.

@Flame
ßuğracım Seni ßurda Görmek Ne Kadar güzel.

Baya Özledim Seni.
Bence FenerSaray kazanıcak. :yes
Sağol Metecim bende özledim , bi takım sıkıntılar atlattık işte babayı falan kaybettim ondan uzak kaldım bi çok online ortamdan. Neyse topicin konusunu dagıtmayalım. Ayrıca Arsenal'in Fenerbahçeye karsı oynamadıgını dile getiren arkadaş okuma yazma teknigini bir hayli geliştirmiş ancak araştırma tekniginde kıtlıklar var sanırım. Bilincsizce yazıyor. Bir uefa.com 'a gir ve Arsene Wenger'in maçtan sonraki yorumlarını oku.

" Gol atmak için bir takımın yapabilicegi herşeyi yaptık , ama olmadı " diyorken sen nasıl Arsenal oynamadı diyorsun sasırdım dogrusu. He tabi Sen Arsenal'in görünmez menejeri moduna büründüysen bilemeyecegim. Son kez söylüyorum. Fenerbahçe o gün ne durumda oldugunu unutup sadece üzerindeki formanın asaleti ve taraftarı için oynayacaktır.
Öncelikle başın sağolsun.Sana şunu sorucam.Sen Wenger'in yerinde olsan Fener'i çok hafife aldık,herşey İstanbul'daki maç gibi olucak sandık.Fakat ummadığımız taş başmı yardı dersin.Yoksa Wenger'in yaptığı hatayı örtmek için söylediği açıklamayımı sunardın.Eğer benim dediğim ilk açıklamayı yapsaydı adamı yerden yere vururlardı.Oda dolaylı yoldan kaçışını buldu.
Flame : Fenerbahçe o gün ne durumda oldugunu unutup sadece üzerindeki formanın asaleti ve taraftarı için oynayacaktır.

:memnun



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.