Beyler çok iddalı konuşuyorsunuzda. 1 - Bunun Ali Samiyeni var. 2- Siz bizi Her sene yensenizde bişi farketmiyor gene şampiyon biz oluyoruz. : )
Millet işi başka yere çekmeye ne kadar meraklı. (:

Ayrıca her yanınız ayrı oynuyor.Bu maçı alsanız hiç böyle olmayacaktı.
Bunun sonunda kavga var. ;-)
Yoo amacım kavga veya başka bir şey çıkartmak değil. Sadece Fenerbahçe bizi ne kadar yenerse yensin Sezon Sonunda Şampiyon Genede Galatasaray oluyor ama bu sene için Skibbe ile devam ederse aynı şeyleri diyemem. Devre arasında değişiklik şart.
Alper kavga çıkarır her yerde zaten xP

şaka bi yana Gs'de bu teknik direktörle iş yok.
Pff..Hala bunumu konuşuyorsunuz.Artık mazide kaldı bu maç.İleriyi görün biraz.Biz fenerbahçeliler geriye degil,ileriye bakarız.O yüzden bu kadar büyük bir takımız.Sırrımız bu :selektor
geçen seneden bahsediyim.

fenerbahçe ve galatasaray 3 maç yaptı.

1.maç alisamiyen gs yendi.
2.maç kadıköy fb yendi.
3.maç türkiye kupası eşit seyircili olmpiyat stadında oynandı ve gs yendi.

yani geçen sene gs feneri daha ok yendi ve şampiyonluğuda ligdeki başarısıyla hak etti.fakat takım kötüydü avrupada başarılı olamadı.fb'yi tebrik ederim bi çok dev'i sarstı.

ama bu sene'de gs'nin gücüne dayanamaz fb.galatasaray çok zor 1 hafta geçirdi ve fener maçına 3 gün dinlenebildi.benfica gibi güçlü bi ekible karşılaştı deplasmanda 2-0 yenmesini bildi.ve ligdede fena değil.fenerbahçe gs'yi yenmesine rağmen 1 puan var aralarında küme düşecek nerdeyse.daha hala neyi konuşuyorsunuz?
Fenerbahçe ekibini burdan tebrik ediyoruz , konunun daha fazla başka taraflara çekilmemesi için kitliyorum.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.