Master
59.2997
Sabri gibi bir oyuncu Türk futbolu içersinde bulunmamalı, gerçekten çok yazık. Bu sonuç maçın başından itibaren belliydi bana göre. Son dakikada olanlar gerçekten çok üzücü, umarım bu işin sorumluları ağır bir cezaya çarptırılır. Ayriyetten Galatasaray olaylardan dolayı değil de sahaya atılanlardan ve tezahüratlardan dolayı ceza almalı. Senelerdir bu huylarını değiştirmediler, sağlam bir ceza almadan da değiştirmeyeceklerdir.
Maçta her tüürlü spor vardı bence, "futbol az cok, voleybol orta derece, box aşırı derece" :yes İlk 20 dakika galatasaray süper ataklar falan yaptı, daha sonra fenerbahçe oyuncusu selçuk resmen maçın içine etti yani afedersiniz ama, atışmalar vs. Maçtan alındı oyuncu değiştirdi selcuk cıktı gitti artist gibi direge vuruyor, asıl boyle bir oyuncu fenerbahçede olmaması lazım. Tamam galatasaray oyuncularıda birçok hata yapmış olabilirler ama emre belezoğlu resmen gorduk sabriye orda küfür etti, sabride gitti boğazını sıktı ben olsam bende aynısını yapardım yani ne gerek var orda küfüre adam başka bi pozisyonda sabri gidiyor emreyi kaldırıyor afedersin der gibicisine hala orda el kol hareketi yapıyor "bırak lan" der gibi. Hayır yani şöyle bi bakılıcak olursak uzun lafın kısası emre kaşındı sabri orda ona dalsa her türlüde sabri emreyi aşağı alırdı..

Maç sonundada arda turan semih'e yumruk attı yere düşürdü daha sonra arda yumruk yedi vb.. Bence çok gereksiz hareketler yapıldı ama benim fikrime göre galatasarayın hakkıydı bu maç, kim ne derse desin. Selçuk ümit karana taban kaldırır faul yok derler vs. Bunun gibi bir sürü daha ataklar var.. :asik2
Adept
4.3
galatasaray olarak hem yan hakemlerden cekiyoruz...
Evet yan hakem dediniz başka bir pozisyonu daha belirtmek isterim size burda. Orda galatasaray bir atak yaptı ardaya uzun bir pas oynandı, Arda offside'da değildi ama top ardaya oynandı yani ardanın ayağında top başka bir oyuncu offside'a düşmüş gitti yan hakem offside verdi akıl sır erdiremedim bu yan hakemede..

Birtek o olsa yine iyi burda kiminiz maçı izlemiş, kiminizde dinlemiştir. Her iki tarafta şunu anlamıştır neredeyse bütün atacklara offside verdi yan hakem saolsun.. :no
ofsaytların 1 tanesini yanlış gördüm ben. pek skoru etkileyecek başka bir olayda göremedim. Lugano'nun yaptığı yanlıştı ama Sabri ve Emre'de haddini aştı. maçın başından itibaren her olayda itiraz ettiler. Fenerbahçe gerçekten çok kötü oynadı. neyse beklediğimiz kadar kötü bi sonuçla bitirmedik, iyi oldu. herşeyide hakeme bağlamamak lazım hani, her zamanki gibi.
Neran : galatasaray olarak hem yan hakemlerden cekiyoruz...

Bizde orta hakemlerden çekiyoruz hem biliyonuzmu
Lugano kafa attı diye şerefsiz oldu ama.. ^^

Antu'dan alıntı :

https://www.antu.com/images2007/upload/upload/2008_09manset/cesitli/kopekemre_man_%5BtsQuyCTK%5D.jpg?0.6343688

Futbolculuğu Bırakmış, Başka Şeye Özenmiş Sen sahada futbolculuk hariç her türlü çirkefliği yap, hatta o işi o kadar ileri götürüp Lugano`yu hakemin bakmadığı pozisyonda karnından ısır, sonra beni dövdüler deyip feryat figan et. Sen insanlığı bırakıp, rakibini ısıracak kadar hayvanlara özenirsen ağlamayacaksın ama sen Galatasaraylısın ağlarsın...:
Türk futbolunun rezilliği açıkca ortada ben pek TSL maçlarını seyretmem Premier Lig daha bi çekişmeli geliyor bana.


Bide o sahaya atlayan adama koptum :D :D
Size şunuda söyliyeyim arkadaşlar dünkü o "Galatasaray - Fenerbahçe" karşılaşması gibi bir maç avrupada olsaydı siz o zaman görürdünüz neler oluyor.. 8)
Günlerdir hatta haftaladır bu derbiyi bekliyorum. Keşke beklemeseymişiz. Tadsız, tuzsuz bir derbi oldu. Futbol adına ortada pek bir şey yoktu. Sadece havada yumruklar konuştu. Çok yazık oldu valla.
Afedersinizde hangi futboldan bahsediyorsunuz? Hangi takım dün kazanmayı hak etti. Gerçek Fenerbahçe ve Galatasaray futbolu bumu yani onumu söylüyorsunuz bence 2 takım aldıkları 1 puanı bile hak etmiyor. Dünkü maç kadar rezalet birşey görmedim. Taraftarın sahaya girmesimi futbolcuların amatör küme takımları gibi birbirleriyle kavgamı etmeleri daha ne ararsınız? Dünkü maça 11-11 mahalle çocuklarını toplayıp maç yaptırsalardı en azından izlemeye gelenler maç izlemiş olurlardı.

galatasaraylıları anlamıyorum zaten ben luganodan bıktım artık onu herkes biliyor bizlerde kabulleniyoruz ama sabri çokmu iyi sabri efendimi sizce bence dünkü olayların çıkmasının sebebi lugano ve sabri ikilisidir başka birşey değil.

Peki ya ardanın semihe yaptığı terbiyesizlik adamlar milli takımda sizin tabirinizle kanka ama dün semih ardanın kavgalara karışmamasını istemesi ve onu olay yerinden uzaklaştırmak istemesi sonucu arda anlamadan dinlemeden semihe küfür etmiş bu nedir yahu ayıptır. Ben bir Fenerli olarak değil FUTBOL sever olarak maçlarda özellikle artık derbilerde böyle şeyler yaşanmasını istemiyorum.

Dünkü yorumlarımda taraftarların taşkınlığından korktuğumu ifade ederken ummadığım nokta futbolcuların taşkınlığı oldu. Emre gelmiş eski takımına karşı oynuyor çocuğun ne anası kaldı ne avradı ayıptır.

Eğer siz galatasaraylı olarak bunları destekliyor ve bunları istiyorsanız "yazıklar olsun!" derim.

Hakeme birde laf atıyorsunuz hakemin hataları olabilir onlara birşey diyememde maçın geneline bakıldığı zaman 90dk değil 90+3 konuşuluyor
Her iki takımında hataları vardı hocam bence hiç ama hiç yakıştıramadım açıkcası mahalle maçı gibi bir maç yaptılar. Ayrıca şunlarıda belirtmek isterim tamam bunlar iki buyuk takım olabilirler DEV'de olabilirler ama ben bir GS'li olarak, FB'nin oyuncusu "emre belezoğlu" sabrinin faulu ardından küfür etmesi sizce ne oluyor. Sabrinin yerinde ben olsam bende gider boğazına yapışırdım ne gerek var küfürlü konuşmalara vs. Açık konuşmak gerekirse ben aziz yıldırımın yerinde olsam "sıkı yönetim!" yaparım.

- Dünkü maçtada gördük, GS'li oyuncularıda kınıyorum ama Selçuk beyfendi kimki o kadar artistlik yapıyor ?
- Emre Belezoğlu avrupaya gitti diye bi taraflarının oynamasındaki amaç ne ?
- Lugano resmen maç dışında herşeyi yaptı hep argo, yumruklar vs.

Galatasaray'lı oyuncu Arda Turan, Sabri ve Emre Aşık'ında tavırları iyiydi denilemez ama diyorum ya bunlara biraz "sıkı yönetim!" bak birdaha yapıyolarmı..
Size yemin ederim dünkü maç avrupada oynanan bir mücadelede olsaydı siz o zaman görürdünüz bakın.. :no
Milli takıma yazık oldu şimdi Fatih Terim napsın
Futbolu falan geçin.gs 5 0 yense ne olur fener 10 yense neolur.Bu rezilliğin hesabını iki takım da vermeli.
Ben Sporcunun Zeki Cevit ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim.

Bu futbolcular küçük çocuklara örnek olacak kişiler hadi bizden veya benden geçti artık onları şu saatten sonra futbolculukları ile örnek almam peki ya benden ufak olanlar etrafındakileri örnek alıp idol seçen çocuklar bunlarımı örnek alıcak?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.