Sodom :
Eos : Tüm resmi kupalari dahil etmemiz gerek bunlara , sadece 3-4 kupayla olucak şey değil ;



Dediğin doğru. Bir ara tartışılıyordu federasyondan önceki şampiyonluklar. Zaten Federasyondan önceki Türkiye liglerinide sayarsak Fenerbahçenin şuan göğsünde 4 yada 5 yıldızı olması gerekiyodu. Fakat bir takımı kupa ile kıyaslamak çok yanlış olur. Neden derseniz güzide klübümüz G.sarayın müzesinde bulundurduğu UEFA kupası İspanyadan Zaragoza, İtalyadan Parma gibi alt düzey klüplerindede vardır. İşin ilginci Türkiyemiz ve G.saray klübü için en düşündürücü nokta ise her yıl geleneksel olarak UEFA kupa yemeği düzenleniyor olması. Sanırım G.sarayın ulaştığı ve ulaşabileceği en üst noktada burası. Türkiyenin en iyi klübünden biri olan G.saray, bi yanda tarihinin en iddaalı takımını kuruyor teknik heyetide dahil olmak üzere, diğer yandan 10 sene önceki kazanmış olduğu kupanın hala yemeğini veriyor. Sonuç sezon üçüncüsü...

Fenerbahçe bir spor klübü olarak bu sezon 9 branşta 6 şampiyonluk yaşamıştır. (2side hala finalde oynanmadı)

Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki spor branşları ve sonuçları;

F.Bahçe 18-1 G.Saray
Fenerbahçemiz ezeli rakibi olarak gösterilen (!) Galatasaray'a 2009-2010 sezonunda büyük bir üstünlük kurdu.

Futbol:
Fenerbahçe-Galatasaray: 3 - 1 (Turkcell Süper Lig)
Galatasaray-Fenerbahçe: 0 - 1 (Turkcell Süper Lig)

Basketbol Erkekler:
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 0-20 (Beko Basketbol Ligi)
Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 81-77(Beko Basketbol Ligi)

Basketbol Bayanlar:
Galatasaray-Fenerbahçe: 77-84 (TBBL)
Fenerbahçe-Galatasaray: 76-62 (TBBL)
Galatasaray-Fenerbahçe: 57-55 (Türkiye Kupası finali)
Fenerbahçe-Galatasaray: 57-51 (TBBL play off final serisi)
Fenerbahçe-Galatasaray: 61-56 (TBBL play off final serisi)
Galatasaray-Fenerbahçe: 78-82 (TBBL play off final serisi)

Voleybol Bayanlar:
Fenerbahçe Acıbadem-Galatasaray: 3 - 0 (Aroma 1. Ligi)
Galatasaray-Fenerbahçe Acıbadem: 0 - 3 (Aroma 1. Ligi)
Galatasaray-Fenerbahçe Acıbadem: 0 - 3 (Türkiye Kupası)
Fenerbahçe Acıbadem-Galatasaray: 3 - 1 (Türkiye Kupası)
Fenerbahçe Acıbadem-Galatasaray: 3 - 0 (Aroma 1. Lig Play off)
Galatasaray-Fenerbahçe Acıbadem: 0 - 3 (Aroma 1. Lig Play off)
Galatasaray-Fenerbahçe Acıbadem: 0 - 3 (Aroma 1. Lig Play off)

Voleybol Erkekler:
Fenerbahçe-Galatasaray: 3 - 2 (Aroma 1. Ligi)
Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 3 (Aroma 1. Ligi)

Sezonun ikinci yarısındaki G.saray Fenerbahçe maçından sonra G.saray taraftarı başkana "Şampiyon olacak takım değil, Feneri yenen bir takım istiyoruz" demiştir. Malesef ligimizde derbi heyecanı artık bitmiştir.

Önemli olan kupa büyüklüğü ise Zaragoza, Parma Galatasaraydan daha iyi bir klüb (sizin dediğinize göre) Bir klübü sportif, finansal ve geleceği açısından yorumlayacak olursak kimin nerde olduğunu zaten herkes iyi biliyor...

FENA OTURTMUŞ +1907 ;)
hastamısınız arkadaşlar ya, avrupada alınmış her bir başarı türkiye'nin başarısıdır. galatasaray uefayı aldığında daha çocuktuk ama çok mutluyduk, fener çeyrek finale geldiğinde fenerbahçeli arkadaşlarımla maçı izledik, sevindik, üzüldük. fener galatasarayı yenmiş, galatasaray feneri yenmiş bişi değiştirmez benim için, anlık sevinir ve üzülürüm ama gönül verdiğim takıma sevgim her daim sonsuzdur. hem şu sıralarda konu gs-fb muhabbeti değil Bursaspor'un başarısı olmalıdır bence.
Dandik kupaları göz ardı ediniz.UEFA kupasına bakacaksın sen :)
Kaymond a Avrupa kupası konusunda katılıyorum ayrıca eklemek istediğim birşey de var.

Fenerbahçe ve galatasaray kulüpleri bildiğiniz üzere SPOR KULÜPLERİ dir.Bunun ne demek olduğunu bilmeyen insanlar çoğunlukta ne yazıkki.Spor Kulübü demek sadece futbolda alınan birkaç kupa demek değildir.Gerek Avrupa gerekse Türkiye liglerinde alınan kupalara,gelinen mevkilere bakıldığında Türkiyenin en büyük spor kulübü FENERBAHÇE SPOR KULUBÜ dür.
2009-2010 yılına bakacak olursanız FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Avrupanın en başarılı spor kulübüdür.Gerek Profesyonel gerekse amatör branşlarda bu kadar çeşitli,bu kadar üst düzey oynayan başka bir spor kulübü dünyada bulunmamaktadır.

Diğer sporları da takip eden arkadaşlar varsa bu sezon FENERBAHÇE nin yaptığı şeyleri eminim görmüşlerdir.Fazla söze de gerek yok.

Galatasaraylı arkadaşlara da ezeli dostlukta nice başarılar dilerim ;)

Edit : Hıncal Uluç tan mükemmel bir yorum iyi izleyin koskoca galatasaraylılar

https://www.youtube.com/watch?v=jAiGPZG0MJM
Spawnsas sen önce bi akıllı konuşmayı öğren, ne öyle göt etmişler bilmem neler. Bu sene kendin 2 kere göt oldun diye burada yırtınıyorsun kendini boş şeylerle avutuyorsun. Eziklik avuntusu olsa gerek.

Bi tesadüf UEFA Kupasıdır gidiyor. Kazanılan hiç bir kupa tesadüf değildir küçüğüm benim. Futbolcularımız aslan gibi oynadılar bütün rakiplerini elediler ve kupayı haklarıyla aldılar. Sonra da gittiler dünyanın en büyük kulübü Real Madrid'den Süper Kupayı aldılar. Peki ya siz ne yaptınız ? Chelsea'yi karıköy'de yenmişler. Yendin de ne oldu ? Kupayı alabildin mi ? Onu da geçtim 2. maçta Chelsea size ne yaptı onu söyle bana turu geçebildiniz mi ?

Sana göre bir kere kazanılan başarı başarı değilmiş. Böyle bir cümle olabilir mi ? Bir kere kazanılan başarı demişsin, kendin yazmışsın bunu. Sen de bunun başarı olduğunu kabul ediyorsun ki etmekte zorundasın. Gerçekler acıdır ama değiştiremezsin. Fener ve Real Madrid'den üstünlük bu konu hakkında hiç yorum yapmayacağım. Bunu okuyunca sandalyeden düşüyordum çünkü.

Yazının sonlarında iyice saçmalamışsın zaten yaşına veriyorum bunu. 2 tane kupacık yazmışsın çok güldürdün beni. Sen de var mı ? Yok. O zaman ötmeyeceksin salak salak konuşup kendini burada millete göt ettirmeyeceksin.

Spawnsas : 2 kupayla 10 senedir övünüyorsunuz ama o kupanın ucuna 10 senedir yaklaşamadınız , fenerbahçe senelerdir kupayı alamıyor ama 6 senede 2 yarı final 4 final oynuyor : ))

Pardon biz o kupanın ucuna 10 senedir yaklaşamadık ama fenerbahçe 6 senede 2 yarı final ve 4 final mi oynadı. Bahsettiğimiz UEFA Kupasında ? Bence sen çok fazla hayalperest olmuşsun küçüğüm aklını başına topla. Ama bu yazdıkların hoşuma gidiyor çünkü böyle kendini bize göt ediyorsun ve çok gülüyoruz.

Galatasarayı'n Avrupa Kupalarındaki Maçları



Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarındaki Maçları



Şu tablolara iyice bakta gör kaç maça çıkmışsın, ne kazanmış, ne akybetmişsin, ne kadar gol atmış yemişsin. Bir de bizim tablomuza bak ona göre konuş. Sen önce bizim oynadığımız kadar avrupa maçına çık bi.
Infernus eğer Galatasayar'ı sadece Futbol takımı olarak görüp en büyük diyorsan ve 10 sene önce alınmış bir başarının arkasına saklanıyorsanız ve diyorsanız ki siz bunu dahi yapamadınız o zaman tamam siz daha büyüksünüz ama eğer Syntax 'ın belirttiği gibi Fenerbahçe Spor Klübü veya Galatasaray Spor Klübü olarak bakarsak(ki böyle bakmamız daha doğru çünkü Resmiyette öyle geçer ve öyledir) Fenerbahçe Spor Klübünün büyüklüğü kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek.
Son 10-15 yilda , Fenerbahçe'nin Türkiye'de ve Avrupa'daki üstünlüğü görmemek körlüktür.
Fenerbahçe'ninde Galatasaray'inda başarisi Türkiye'nin başarisidir.Daha fazla uzatmaya gerek yok , bu konu sirf Fenerbahçelileri kişkirtma amaçli açilmiş.Şampiyonluk zaten kaçmiş durumda bu başliklada Fenerbahçelileri iyice kişkirtmaya çalişiyorsunuz.(Ben takim tutmuyorum.)
Salak infernus burda 10 senedir 2 kupacığın arkasına yatıyorsun ucundan ucuna gidemedin burda her dk kupa kupa diyon 1920 deki Balkan kupası o zamanın en büyük kupası 80 sene sonra şampiyonlar ligi yerine başka lig gelicek o zaman bu şampiyonlar ligi dandik bi ligti amatör kupaları saymayınmı dicekler ? mantıklı konuşmuyorsun burda salak saçma konuşuyorsun. Yazılarımı iyi okumuyorsun herhalde fener le real i kıyaslamadım ben hepsinin ligi ayrıdır sen bi okumayı öğren ilkokul 1.sınıf gibi okuma yalan yanlış.Akıl yaşta değil başta unutma yaşınada sokturtma burda sen geçerken ben burda dönüyordum ağzını topla alını alırlar.

bu başlığıda kitlicekmi moderatörler bu arkadaş kavga etmek için yer arıyor herhalde ama bize sökmez.6saraya hak veriyorum ama elano ne demiş 3.lükte bir başarı demiş yazık o kadar para harcanıyor 3.lük deniyor o 3.lükte averaj sayesinde bırak git ya açtırtma ağzımı çok konuşmak istiyorsan msn ekle ordan senle bi güzel konuşalım seviyeni bil burda yazın sırf beni karalamak üzerine yazılmış bir yazı haddini bil , yoksa biz bildiririz.
İşte bu yüzden futbolu sevmiyorum.
Syntax :
Edit : Hıncal Uluç tan mükemmel bir yorum iyi izleyin koskoca galatasaraylılar

https://www.youtube.com/watch?v=jAiGPZG0MJM

HINCAL NOKTAYI KOYMUŞ DAHA KONUŞMAYA GEREK YOK BENCE ;)
ne bu şiddet bu celal? Az sakinleşin ve fanatikliği bir kenara bırakın. Galatasarayın fenerbahçeye karşı(futbol bakımından) avrupa arenasında fark attığı ortadadır,tartışmayın.
Son 10 yilda Fenerbahçe futboldada Galatasaray'dan daha üstündür.Diğer spor dallarinda zaten farki atmiş durumda.
Galatasaray'in Uefa kupasi Türkiye'ninde kupasidir ve büyük bir başaridir , bunu kımse ınkar edemez.Ama son 10 yilda Galatasaray gerçekten kendini bırakmış durumda.Eskiden arkadaşlarim maç muhabbetti yapardi kim alir felan diye derbilerde.Artik yapma gereği duymuyolar direk Fenerbahçe alir diyorlar.Bunu görmemekte körlüktür.
ben Galatasaray'ın UEFA başarısına eyvallah diyorum zaten. tesadüf olarak gören biri değilim. ama bunun her konuda dile getirilmesine karşıyım. mesela ligde yeniyoruz "..ama bizim UEFA kupamız var" diyorsunuz. yine de bu bir başarıdır, inkar edilmez. fakat son senelerde açık ara öndeyiz bence çoğu konuda Galatasaray'dan. benim stad geliri vs. demem konuyla alakalı değil ama buda bir kulübün büyüklüğü gösterir bence.
Ya spawnsas saygılı ol biraz delirtme beni 16 yaşında küçücük çocuksun. Aklını alırım senin.
Sende akıl olsa zaten bu konuyu açmazsın Infernus adamın yaşı küçük hadi 16 yaşında böyle şeyler yapıyo sana ne demek lazım?



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.