Size mi sorucam ben ne konu açıp açmayacağımı. İstemeyen buraya yorum yapmaz. Yorum yapacak olan da adam akıllı yapar. Biz burada insan gibi tartışıyoruz kimseye göt oldun veya salak demiyoruz. Ama bu tarzda konuşmak isteyen varsa da gelsin msn'den konuşuruz çok güzel bir dille.
Bu başliği açiyorsan bunlari kabul etmen gerekir Infernus.Fenerbahçe kupayi kaçirdi sen 1hafta geçmeden böyle başlik açiyorsun ve iyi bir eleştiri bekliyorsun.Bu başliği açarak kendin kaşindin , daha da uzucak bu başlik böyle giderse , modlar hiç bakmiyor mu başliklara?Derhal kitlenmeli bu başlik.
Her tartışmalarda kilitlenirse burası özgür bir platform olmaktan çıkar. İnsan gibi tartışın, küfür edildiği taktirde modlar gerekeni yapar.Ama konuyu kapatmak o kadar kolay olmamalı..
Bu konuda kapanacak bir şey yok. Ama kimse gelipte burada küfürlü konuşup başkasına hakaret edemez. Eden olursa da karşılığını alır. Herkesle hakettiği gibi konuşacaksın.
[Joe] : Sende akıl olsa zaten bu konuyu açmazsın Infernus adamın yaşı küçük hadi 16 yaşında böyle şeyler yapıyo sana ne demek lazım?

Takdir Ediyorum Güzel Bi söz olmuş.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.