Galatasaray TV'de yaptığı açıklamada, Avrupa'da Liverpool forması giymek istediğini söyleyen Arda Turan'ın hayali gerçek olabilir.

İngiliz gazetesi Mirror'da yayınlanan haberde; Liverpool Menajeri Rafael Benitez'e devre arasında 2 futbolcu transfer etmek için yetki verildiği belirtildi.

Benitez'in bu hakkını bir orta saha, bir de forvet oyuncusu almak için kullanacağı açıklanırken, orta saha için Arda Turan, Celtic'in İskoç futbolcusu Aiden McGeady ve Hamburg'ta oynayan 22 yaşındaki Hollandalı oyuncu Eljero Elia'nın isimlerinin geçtiği yazıldı.

İngiltere medyası, Liverpool Menajeri Benitez'in, Arda için Ocak ayında görüşmelere başlayacağını iddia ederken, Arda için 11.5 milyon euronun gözden çıkarıldığını belirtti.

Bu arada Rafael Benitez'in, bir dönem Liverpool'da forma giyen Aston Villalı forvet Emile Heskey'yi, devre arasında geri almasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-12-23 20:26, 14 yıl önce)
o kadar vereceklerini ve Arda'nın o kadar edeceğini düşünmüyorum. ama Benitez son zamanlarda iyice saçmaladı. Kyrgiakos'u falan almasına şaşırmıştım. belki olabilir.
Umarım olur, kendisini geliştirmesi açısından çok büyük bir fırsat :)
Arda Turan
Mittelfeld (OA) , 22 Jahre
15.000.000 €


11.5 a alırsa öpüp başına koysun. Rafa benitez cidden biraz saçmalaşmaya başladı fakat arda gibi bir oyuncu liverpool gibi yaratıcılık yeteneği günden güne azalan bir takıma ilaç gibi gelecektir ki liverpool'un kadrosuna şöyle bir göz attığımda gerrard ve torres dışında ileri mevkide ondan başka yetenekli bir oyuncu göremiyorum. babel ide kanat oynayabildiğini varsayarsak benayoun ve babel in ardanın yarısı kadar oynadığını düşünmüyorum. Belki premier lige daha alışık olduklarından başta sıkıntı olabilir fakat arda takıma alıştığında onun için çok güzel bir gelecek başlayacağından şüphe yok. Gerrard gibi bir yeteneğin öğrencisi olmak kim istemezz.. Umarım doğru bir haberdir fakat bir alman transfer sitesinde gördüğüm üzere şuan arda'ya liverpool takımından herhangi bir soruşturma gerçekleştirilmemiş.



Liverpool'un takibinde olan oyuncular :
? Ruud van Nistelrooy (MW: 16.000.000 €)
? Roman Pavlyuchenko (MW: 11.000.000 €)
? Rafael van der Vaart (MW: 15.000.000 €)
? Keirrison (MW: 14.000.000 €)
? Luis Suárez (MW: 15.000.000 €)
6 % Luca Toni (MW: 13.000.000 €)
? Juan Manuel Mata (MW: 23.000.000 €)
? Simon Kjær (MW: 6.500.000 €)



Arda'yı takip eden takımlar

10 % Arda Turan zu Bayern München?
12 % Arda Turan zu AS Rom?
2 % Arda Turan zu Rubin Kazan?


(BKZ.) www.transfermarkt.de
Nexima arkadaşın dediklerine katılıyorum. Arda'nın okadar edeceğini bende düşünmüyorum. Benitezin yaptığı hatalar ortada. Transfer olarak saçma isimler aldığı gibi kadrosundaki bazı oyuncularıda inat ederek oynatmıyor düşüncesindeyim. Zaten Liverpool'da Şampiyonlar Liginden elenerek UEFA'ya kaldı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.