Maksat Mehmet'in oynaması yada oynamaması değil beni hiç iplemiyor.Karakterini sevmediğim bir adamdır kendisi zaten.Benim sevindiğim nokta Fenerin elinden nasıl kaptık diye dalga geçenlerin kafasını kaldıramadığı şuandır :D

Mehmet Topuz satılır :D :yes
Mehmet'i topuzu alcana marco'yu geri getirtdirirdim..

@Micheall
Bu arada ne kadar?
ALdığım duyuma göre ciddi olarak söylüyorum bonservis ücreti 15 Milyon Euro şuanda kendisinin.Ayrıca bu iş %100 olarak bitmiştir.Kişinin bonservisi Fenerbahçenin elinde.Fenerbahçenin izni olmadan hiçbir kulüpte forma giyemez.Fenerbahçe ile sözleşme imzalamazsa da Fifalık olur ve bonservis ücretinin bir kısmını cebinden ödemek zorunda kalır.

Ayrıca bu işin en başından beri Beşiktaş'ın yaptığı etik değildir ve Fifa kurallarına aykırıdır.Transfer edeceğiniz futbolcunun başka bir kulüple sözleşmesi varsa ilk önce o kulüple bonservis hakkında görüşülüp kulüpden izin alınıp daha sonra oyuncuyla görüşülmesi gerekir.Beşiktaş 2010 senesine kadar sözleşmesi bulunan Mehmet Topuz ile direk temasa geçmiştir ve Fifa kurallarını çiğnemiştir.Fenerbahçe ise son 10 gündür Kayserispor kulübü ile temasdaydı ve anlaşma sağlandı.Tabi bundan haberi olmayan M.Topuz ben Beşiktaştayım diye zırvalamaya başladı.Daha sonra televizyona çıkan Kayserispor genel menejeri Hurma: "biz topuzu fenerbahçeye sattık, ben topuza açıklama yapma demiştim" dedi :D

Yani bu iş bitti arkadaşlar.Beşiktaş çok istiyorsa 15 Milyon € verip Topuzu alabilir.
Master
59.2997
Mehmet Topuz'un transferi yılan hikayesine döndü. Beşiktaş'la anlaştığını açıklayan yıldız ismin bonservisini ise Fenerbahçe aldı.

Türk futbolunda son yıllarda görülmemiş bir transfer belirsizliği yaşanıyor. Dün gece Kayserispor’un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topuz, Beşiktaş’la anlaştığını açıkladı.

Ancak Fenerbahçe Kulübü'nden gelen açıklama şaşkınlık yarattı. Sarı-lacivertli kulüp Mehmet Topuz için Kayserispor yönetimiyle anlaştıklarını açıkladı.

Mehmet Topuz'un transferi yılan hikayesine döndü. Herkesin Beşiktaş transferi bitirdi derken yıldız futbolcunun bonservisini Fenerbahçe aldı.

Beşiktaş Kulübü de Kayserispor Kulübü ile transfer görüşmelerine başladığı resmen borsaya bildirirken, bugün yaşanan gelişmeler kafaları karıştırdı.

Topuz şimdi ne yapacak?
Ancak Mehmet Topuz bugün Lig TV'nin canlı yayınına katılarak Fenerbahçe ile Kayseri'nin anlaşmaya varması halinde ne yapacağı sorusunu "Ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diye yanıtladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde 'Mehmet Topuz Fenerbahçe'de' başlığıyla duyurulan açıklamada Mehmet Topuz ile de anlaşmaya varıldığına dair bir ifade yeralmıyor. Mehmet Topuz'un bu durumda ne yapacağı bilinmiyor..

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Topuz’un bonservisi konusunda Kayserispor ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Açıklamada Kayserispor’a 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin’in verileceği bildirildi.

Fenerbahçe isterse satar...
Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, halen Kayserispor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan takım kaptanı Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi için iki kulüp yönetiminin anlaştığını belirtti.

Fenerbahçe'den, Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade eden Hurma, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti.

Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, "Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir" dedi.

Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den ne kadar ücret alacakları sorusunu ise Hurma, "Basında 5 milyon avro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Ama rakam söylemek
istemiyoruz" diye yanıtladı

Mehmet Topuz kimdir?
Mehmet Topuz, 7 Eylül 1983 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1999 yılında "Kayseri Yolspor" altyapısında başlayan Topuz, 2000 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer olmuş, Kayseri Erciyesspor ile profesyonel sözleşme imzalamış ve 2000-2004 yılları arasında Kayseri Erciyesspor forması giymiştir. Topuz, buradaki performansı ile milli takımlarda da görev almaya başlamıştır.

Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor forması ile Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştır. Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor'un isim değişikliğine gitmesi üzerine, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor forması giymeye başlamıştır.

Bu dönemde Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymeye de başlayan futbolcu, 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası'nda da mücadele etmiştir. Bu dönemde Çek Cumhuriyeti ile yapılan özel maçta ilk kez Türkiye A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topuz, 2007 yılında ise Kayserispor "Takım Kaptanlığı"na getirilmiştir. Sağ ayağını son derece iyi kullanan bir orta saha oyuncusu olan Mehmet Topuz, mesafe tanımadan çektiği sert ve isabetli şutlarla da bilinmektedir.

https://www.internetspor.com/fener-topuzu-kartalin-elinden-aldi-news8026.html
Binicem topuza vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı asufhuashf :D
https://www.internetspor.com/besiktastan-mehmet-topuz-tepkisi-news8028.html:
Beşiktaş'tan Mehmet Topuz tepkisi
Kayserispor'un ani bir kararla Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye satmasının ardından, Beşiktaş iki kulübe de tepki gösterdi.

Beşiktaş yönetimi, Mehmet Topuz'la anlaşmaya varmalarına rağmen, Kayserispor'un bu futbolcuyu Fenerbahçe'ye satmasına tepki gösterdi.
Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, kendilerine yapılan hareketin etik olmadığını ve gerekirse FIFA'ya gidebileceklerini söylediler.
Mehmet Topuz, daha önce Beşiktaş'ta forma giymek istediğini belirtmesine rağmen, şu an resmen Fenerbahçe'nin futbolcusu...


Aldınız diyelim,

Kayserispor'un yaptığı doğru mu?
Fenerbahçe aldığı zaman Mehmet Topuz oynayacak mı?
Fenerbahçenin yaptığı tek şey ego tatmininden ibarettir bana göre.

İstediğiniz kadar alın ama aldıgınız takdirde Mehmet Topuz o klübte forma bulamaz. Yatar keyfine bakar.

Ayrıca bir oyuncu bu kadar mundar edilmez yahu..
Beşiktaş Fifaya giderse kendileri ceza alırlar :D İnşallah gidersiniz yolunuz açık olsun :D
Sercan biraz araştırda konuş istersen.

Fifa'ya gidersek ceza almayız. Niye olduguna gelince;

1- Borsaya görüşüldüğü konusunda bilgi verildi.
2- Mehmet Topuz değil menajeriyle görüşüldü.
3- Kayserispor başkanı haberim yok dese bile kayseri spor yönetiminin yaptığı açıklamada haberleri oldugu ve onarlada anlaşmaya varıldıgı belirtildi.

Açıkcası Kayserispor'un yaptıgı ayıptır ve Türk futbolu adına utanç verici bir olaydır. Şerefli takımın(!) Şerefli Hurması(!)..

Kayseri deyince aklıma ticaret geldi. Gülümsedim birden :) Akşama Topuz Galatasarayda haberi gelirse şaşırmayın :p
Abicim ne alakası var.Okumuyormusun yazdıklarımı ? Fifa kuralları çok netdir.Bir futblcunun başka bir kulüple en az 6 aylık sözleşmesi varsa öncelikle o kulüp ile görüşülmesi gerekir ve kulüp izin verirse futbolcu ile görüşülür.Fenerbahçe 10 gündür Kayserisporla görüşüyor ve anlaşmışlar zaten.Şimdi Kayseri Fenerbahçeye verdiği sözü tutmasımı şerefsizlik oldu ? Beşiktaş Fifa kurallarını çiğnemiştir.
Kayserispor yıllar öncesinden Galatasaray'ada söz vermişti. Fenerbahçe Topuz'la görüşmeden nasıl aldı bilmiyorum ama topuz imza atmaz ise ne olacak? Türk futbolunda halen bırakamadılar oyuncuya mal gözüyle bakmayı.
Esat Derginin Yazısından bi paragraf :

FIFA´nın transfer ilkelerinden hiç mi haberi yok Beşiktaş´ın?
FIFA diyor ki önce kulübüne gideceksin izin alacaksın.
Kulübü izin verirse git transfer görüşmesi yap.
Daha 3-4 sene önce Ada´da Ashley Cole ile Mourinho basılmıştı..
Bir restoranda görüntülenmenin bedeli ne oldu?
350 bin avro ceza ve Chelsea´nin 3 puanı silindi.
Beşiktaş yatsın ve kalksın.
Sonra bir daha yatsın ve kalksın bence dua etsin.
Fenerbahçe yumruğunu masaya vurmamış olsa.
Fenerbahçe FIFA´ya gitse düşünemiyorum..
Fenerbahçe´ye gelince.
Durdular‚ durdular‚ durdular.
Son 4-5 yıldır o kravatlı transfer protokollerinden yılmadılar.
İşte ilk defa kurumsallığın sonucu‚ ilkeli duruşun sonucu.
17:00 olmadan saat "Mehmet Topuz Fenerbahçe´de" açıklaması.
Futbolcu ile anlaşmadan bu açıklama biraz sert olabilir ama.
Tahminimce futbolcu ile anlaşamazlarsa yine ders verecekler.
Bırakacaklar Mehmet Topuz´u...
Sözün özüyle Fenerbahçe yönetimi bir ders verdi.
Transferde etik olma konulu.
Aynı şekilde Kayserispor da.
İnatlarından ötürü geçmiş yıllarda çok eleştirilmişlerdi ama...
Duruşları onlara yakıştı‚ bunu kimse unutmaz.
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.
Mehmet Topuz'un Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transferi nedeniyle, Kayserispor Kulübü Başkanı sayın Recep Mamur'a ve Kayserispor Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Mehmet Topuz kimdir?

Mehmet Topuz, 7 Eylül 1983 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1999 yılında "Kayseri Yolspor" altyapısında başlayan Topuz, 2000 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer olmuş, Kayseri Erciyesspor ile profesyonel sözleşme imzalamış ve 2000-2004 yılları arasında Kayseri Erciyesspor forması giymiştir. Topuz, buradaki performansı ile milli takımlarda da görev almaya başlamıştır. Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor forması ile Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştır. Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor'un isim değişikliğine gitmesi üzerine, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor forması giymeye başlamıştır. Bu dönemde Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymeye de başlayan futbolcu,  2006-2007 sezonunda UEFA Kupası'nda da mücadele etmiştir. Bu dönemde Çek Cumhuriyeti ile yapılan özel maçta ilk kez Türkiye A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topuz, 2007 yılında ise Kayserispor "Takım Kaptanlığı"na getirilmiştir. Sağ ayağını son derece iyi kullanan bir orta saha oyuncusu olan Mehmet Topuz, mesafe tanımadan çektiği sert ve isabetli şutlarla da bilinmektedir. 

Fenerbahce Resmi sitesinden alınmıştır. Başlığı değiştirirsek sevincem geçmiş olsun tüm beşiktaşlı arkadaşlara
Halen imza atılmış değil Ardıl. Fener imza attığı takdirde anlaşmış olur.
Eğer yönetim bonservisi elinde tutarsa futbolcu açıkta kalır yani futbola ara vercek değil. Herşey Fenerbahçe yönetiminde.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.