Antu.Com

Bir süredir spor kamuoyunu meşgul eden Mehmet Topuz transferinde Başkanımız Aziz Yıldırım Kayseri`ye giderek transferi sonuçlandırdı.

Akşam saatlerinde Kayseri`de Mehmet Topuz`un bağ evinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz ve bazı milletvekilleri toplantıya başladı.

Toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur`un transfer konusunda Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını ve Fenerbahçe oynamasını istediklerini ve Mehmet Topuz`a "Eğer Fenerbahçe forması giymek istemiyorsan bunu Aziz Yıldırım’a kendin söyle" dediği, ancak Mehmet Topuz`un "Ben Aziz Yıldırım’a bunu söyleyemem" dediği öğrenildi.

Fenerbahçemize 3 yıllık imza atan Mehmet Topuz, Başkanımız Aziz Yıldırım ile birlikte gece saat 02.20`de İstanbul`a geldi. Nihat Özdemir`e ait özel uçakla Kayseri`den hareket eden Yıldırım ve Topuz, İstanbul`a ulaştı.

Mehmet Topuz, Başkanımız Aziz Yıldırım`ın kullandığı jiple havaalanından ayrıldı.

https://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=12072


FOTOMAÇ

Fenerbahçe, Beşiktaş ile yaptığı Mehmet Topuz savaşını kazandı... Başkan Aziz Yıldırım dün özel uçakla Kayseri'ye giderek Topuz'a 3 senelik resmi imzayı attırdı ve yıldız futbolcuyu gece saat 02.30 sularında İstanbul'a getirdi.

***

Şapkayı taktı

Demirören'in "Topuz'u isteyen eziktir" sözlerine "Ona Fenerbahçe şapkası ile imza attıracağım" cevabını veren Yıldırım sözünü tuttu.

Nefes kesen harekât
F.Bahçe , Mehmet Topuz'u resmen renklerine bağladı. Günlerdir Beşiktaş ile Topuz transferi için mücadele eden sarı-lacivertlilerde işi başkan Aziz Yıldırım bitirdi. İşte dün gerçekleşen müthiş transferin adım adım ayrıntıları. Sabah saatlerinde Antalya'dan ayrılan Topuz, Kayseri'ye gitti.

Ben söyleyemem
Burada
Kayseri Başkanı Recep Mamur ve onursal başkan Mehmet Özhaseki ile görüşen Topuz'a "Biz seni Fenerbahçe'ye verdik. Eğer Fener'i istemiyorsan bunu başkan Aziz Yıldırım'a söyle" dendi. Yıldız futbolcu ise "Ben öyle bir şey söyleyemem ve Fener'de oynarım" cevabını verdi.

22.45'te hareket etti
Gelişmelerden dakika dakika haberdar edilen başkan Yıldırım, Mamur'a "Onu almaya geliyorum" dedi ve gece 22.45'te Sabiha Gökçen'den özel bir uçakla Kayseri'ye hareket etti. Yıldırım'ın toplantıda Topuz'a "Açıklamalarını baskı altında yaptın. O sözlerini unuttum" dediği öğrenildi.

Yılda 2.3 milyon euro
Topuz da "Başkanım kusura bakma" deyince taraflar el sıkıştı. 3 yıllık resmi imzayı atan Topuz, Yıldırım ile birlikte saat 02.30'da İstanbul'a indi. F.Bahçe, Kayseri'ye 7.5 milyon euro bonservis ücreti ile Gökhan Emreciksin'i verecek. Mehmet Topuz da yıllık 2.3 milyon euro alacak.
Emre BOL

https://www.fotomac.com.tr/fen123.html


NTVSPOR

İSTANBUL – Bir süredir spor kamuoyunu meşgul eden Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kayseri'ye giderek transferi sonuçlandırdı.

Dün akşam saatlerinde Kayseri'de Mehmet Topuz'un bağ evinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz ve bazı milletvekilleri bir araya geldi.

Toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un transfer konusunda Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını ve Fenerbahçe oynamasını istediklerini ve Mehmet Topuz'a "Eğer Fenerbahçe forması giymek istemiyorsan bunu Aziz Yıldırım’a kendin söyle" dediği öğrenildi. Mehmet Topuz'un da cevap olarak "Ben Aziz Yıldırım’a bunu söyleyemem" yanıtı verdiği belirtildi.

Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, özel uçakla Kayseri'ye gitti. Başkan Yıldırım, Mehmet Topuz ile anlaşarak yıldız futbolcuyu gece geç saatlerde İstanbul'a getirdi.

Yıldırım ile Topuz'u taşıyan uçak saat 02.20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz kendilerini bekleyen arabaya binerek havalanından ayrıldılar. İkilinin yanında Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun da olduğu görüldü.

Mehmet Topuz'un Pazartesi günü kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.



Video İçin;
https://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=585858585858453030532975727765305364303358735865305364303330738665243681544772

https://www.ntvmsnbc.com/id/24975491/#storyContinued


------

Bugün içerisinde Fenerbahce.org dan resmi açıklamayı bekliyorum.Öyle 10 sene önce olduğu gibi oyuncuyu otele kapatıp ben bilmemneliyim dedirtmekle olmaz bu işler.Kapağı Aziz Yıldırım bırakmıştır.Takması size kalmış.
Herkez Haddini Bilecek Aziz Yildirim dendimi herkez kitlenir kalır bu Türkiye'de böyle gitti aldı geldi bu olayda kapandı
@Lucretius

Harbiden öyle bir duruma dönmüştü :D Ama son noktayı Fenerbahçemiz koydu 8)
ya bu bjk camıası ıyıkı 1 sanpiyon oldu tm hakkıyla aldılar ama sonucta besıktas gene besıktas dır Sımdı sız Fenerbahceyle Besıktası Aynı Kefeye koyarsanız sorunu ben sızden bılılırım Fenerbahcenın tek eksıgı dogru duzgun teknık adam bulamamasıdır bence
Ne Mehmet Topuz'muş arkadaş ya bütün kulüpler birbirine girdi. (Galatasaray hariç)

Adamın bir dediği bir dediğinide tutmuyor. Herkeze "ben doğuştan FB'liyim, GS'liyim, BJK'liyim" demiş.
Hayırlısı olsun bakalım, fakat hiçbir oyuncu "bonservisin bizde, bizim takımda oynayacaksın" bu söze göre oynamaz. Tamam oynar ama ölü gibi "gel beni resle" der gibi.
:asik2
Öyle demiyor işte zaten.O yüzden atıyor imzayı.Ben beşiktaşlıyım derken samimi olduğuna mı inanıyordunuz :D
Bilmem kaç numaralı formasıyla " MEHMET !! "

55.000 Taraftar aynı anda : " TOPUZ !!! "

Vahim bir durum :selektor
Bu Saatten Sonra Mehmet Topuz'dan Birşey Olcağını Sanmıyorum En Fazla Yedek Klubesinde Oturur.
@Michaell
Madem FB'li o zaman açık açık çıkıp "Ben doğuştan FB'liyim" deseydi?
Neden bütün takımlar hakkında "ben doğuştan FB,GS,BJK'liyim" dedi, bu onun kişiliğini küçültmekten başka birşey değildir.
;-)
|DarKhaTe| : Bilmem kaç numaralı formasıyla " MEHMET !! "

55.000 Taraftar aynı anda : " TOPUZ !!! "

Vahim bir durum :selektor

Bilmediğimiz konular hakkında konuşmasak :selektor Anonsu yapan kişi soyadı söyler taraftar ismi söyler.

@Zeus
Fenerbahçeli değil ki zaten.Ama Beşiktaşlı da değil.Fenerbahçeli olması şart da değil.Beşiktaşlı olsa bile beni iplemez.İsimlere takılmıyorum ben.Hala çıkıp ben beşiktaşlıyım diyebilir.Umrumda olmaz.Ama Beşiktaşlı değil bundan eminim.Neyse 1 2 saat içinde "Birgün herkes Fenerbahçeli olacak" şapkasıyla çıkıp imzayı attığı zaman resimlerini koyarım buraya rahat olun.

Bigi vereyim bu arada;

Topuzla başkan şuanda fbtv stüdyolarındalar.Hazılıklar yapılıyor 1 2 saat içinde canlı yayına çıkmaları bekleniyor.
@Michaell
Bu topuz'un seviyesizliğini gösterir beni ilgilendirmez ki.
Her takıma "ben şunluyum, ben bunluyum" dememeliydi. Bilmem anlatabildim mi? :selektor
Bu Mehmet Topuz Ve Fenerbahçenin Karakteridir Bişey Diyemem Ben Beşiktaşlıyım Her Kulübe Saygım Sonsuz Eğer Mehmet Topuz BJK Kulübüne Gelseydi Zerre Kadar Desteklemezdim Nefret Etmeye Başladım.BJK Taraftarı Prestijli Ve Otoriter(Çarşıdan Dolayı)dir Herkezinde Bir Gururu Haysiyeti Şerefi Vardır.Şu Son Günlerde Medyayı Takip Ediyorum Türkiyede Bu Kadar İğrençlik Ve Pislikçe Bir Durum Olabilir Buda Bizim Kalitemizin Göstergesidir Bu Onlarında Suçu Değil Hepimizin Suçu O Medya Organlarında Çalışanları Oraya Getirenlerin Suçu Bu Kadar Bilinçsizce Yayın Organı Olamaz Nereyi Okucağımızı Şaşırdık Her Yer Farklı Bir Haber Yazıyor.Medya Organlarının Mehmet Topuz'u Bir Manchester United'a Göndermedikleri Kaldı.Onuda 1-2 Güne Bekliyordum.Yani Şimdi Fenerlilere Burdan Soruyorum Sadece Mefaatlarını Düşünen Bir Futbolcuyu Bağrınızamı Basıcaksınız Şimdi?Sağlam Bir Kulübe Girebilmek İçin 40 Takla Atan Yalan Söyleyen Bir Futbolcu Verdiği Demeçlere Bakın//Ben Doğuştan Bjkliyim,Ben Doğuştan Kayserisporluydum,Ben Doğuştan Galatasaraylıyımda Demiş Aynı Zamanda Kulübe Girebilmek İçin Ama Girememiş Galatasaraya Yakında Atalarım Rus Ben Doğuştan CSKA MOSKOVAlıyımda Diyebilir Eğer Birazcık İçinizde Onur Takımınızın Aşkı Yatıyorsa Bu Adama Destek Vermeyin Türkiyede Yeri Yok Böyle Tiplerin Türk Kulüpleri İle Resmen Dalga Geçti Daha Çok Şey Söylemek İsterdim Bu Adam Hakkında Ama Haysiyetsiz İnsanlar Hakkında Pek Konuşmayı Sevmem Bu Kadar Yazı Yazmam Bile Klavyeme Yazık.

Dip Not:Bu Ne Fener Ne BJK Kulübleri İçindir Bu Yazı Mehmet Topuz'un Kişilik Değerlendirmesi Hakkında Yazdığım Bir Yazıdır Fenerli Arkadaşlar Üstlerine Alınmasınlar Tüm Kulüplere Saygım Sonsuzdur Herkeze Şükranlarımı Sunuyorum.
Yahu ne alakası var.M.Topuz cahil ve çok saf bir adam.Nereye çekersen oraya uzuyor.Adamı otele kapatıp "senin transferin tamam artık Beşiktaşlısın" deyip "hadi açıklama yap" diyip baskı yapıp açıklama yaptıran kimdi ? M.Topuz ne Fenerbahçelidir ne Beşiktaşlıdır.İstediği takımı da tutabilir beni hiç ilgilendirmez. Zaten kendisi de büyüklere gitmek için kırk takla falan atmadı.Büyükler onu almak için kırk takla attı.Fenerbahçe formasını giyiyorsa ben bağrıma da basarım desteklerim de.

Birde biz topuzu almadık karakterliyiz havalarına girmeyin Beşiktaşlılar lütfen.Almadık değil alamadık şimdi de uzanamadğımız ciğere mundar diyoruz diyin.
ntv'de son dakika verdi şimdi topuz fenere imza atmış.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.