Michaell belirttiyim gibi her takıma saygım sonsuz yaşıtlarına göre olgun birisi değilsin anladığım kadarıyla olsun cevap vermekte bir erdemliktir Fener formasını giyen herkezi sen desteklemeye devam et tamammı kardeşim bildiğin yoldan şaşma tebrik ediyorum 8) o ciğer lafınıda Mehmet Topuz gibi bir futbolcu için kullanıyorsan yazık çok yazık şunu bil eğer bu belirttiğim kelimeleri Sırf Fenerbahçe Renklerine bağladı diye söylüyorsam namerdim o zihniyetteki bir adamı isterse mersin idman yurdu alsın beni hiç enterese etmez BJK'nin taraftarının onurluluğunu size öğretememişiz başta kendim ve BJK taraftarları olarak sizden özür diliyorum Michaell bey Merak etmeyin siz bu hayat tarzınız ve görüş biçiminizle madalyonun diğer yüzüne bakmamanınızla hayatta çok başarılı olursunuz güzel mevkilere teşrif edersiniz ben tekrar belirtmek istiyorum dip notumu arkadaşlar anlıyamamış ne demek istediğimi tekrar yazıyım bari kalın harflerle güzelce okusunlar işlerine gelen yeri okuyup gelmeyen yeri okumuyorlar çünkü karakterleri bu.

Dip Not:Bu Ne Fener Ne BJK Kulübleri İçindir Bu Yazı Mehmet Topuz'un Kişilik Değerlendirmesi Hakkında Yazdığım Bir Yazıdır Fenerli Arkadaşlar Üstlerine Alınmasınlar Tüm Kulüplere Saygım Sonsuzdur Herkeze Şükranlarımı Sunuyorum.
Master
59.2997
Hayırlısı olsun. Mehmet Topuz gibi bir oyuncunun seviyesiz, karşı tarafa amaçsız saldırılarda bulunan ve ağzı bozuk bir başkanın elinde çürümesindense Fenerbahçe'de oynamasını tercih ederim. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ilerideki transferlerinde başarılar dilerim.
Jimnastik dalında bir transverimiz yok ama futbol dalındada kupa bizim lig bizim dedik yayla kupası şampiyonu fenerbahçeyede yeni sezondan başarılar dilemeyi borç biliriz.
Master
59.2997






Expert
34.0001
beşiktaş a kazımdan sonra ikinci kapak :D beşiktaş lig şampiyonu olsun kupa şampiyonu olsun dünya şampiyonu olsun galaksi şampiyonu olsun yine bizim istediğimiz futbolcuyu alamaz!




Bu arada öyle " kandırdı, zorla o adam oynar mı ? " diyen arkadaşlara da bu kapak yakıştı :)
KeLL : beşiktaş a kazımdan sonra ikinci kapak :D beşiktaş lig şampiyonu olsun kupa şampiyonu olsun dünya şampiyonu olsun galaksi şampiyonu olsun yine bizim istediğimiz futbolcuyu alamaz!

Onlara 6 senede 1 şampiyonluk yetiyo onlar öyle mutlu. Transfere gelince, Trabzonsporun Yusufla anlaştığı halde, gece yarısı kaçırma planı Fenere sökmedi...8) Ne diyim FIFA kurallarından haberi olmayan, haksız olduğu halde karşı tarafa ezik diyen, ve kendi doğrultusunda giden başkan kendisini ve camiasını ancak bu kadar rezil eder..




Demek ki ne neymiş?

Fenerbahçe´nin büyüklüğü ne kupa‚ ne şampiyonluk‚ ne şampiyonlar ligi büyüklüğüymüş.

Unuttukça hatırlayın.

Bu konu Nexima tarafından düzenlendi(2009-06-11 19:28, 14 yıl önce)
Taraftar forumu değil burası. Bu tarz hakaret içeren mesajlar, cevaplarını bulup içinden çıkılmaz bir hal almasına olanacak tanımayın.
Gibi :D
Master
59.2997
Transfer bittiğine göre burasının daha fazla tribüne dönmesini engellemek amacıyla konuyu burada kapatıyorum.

Kilitlendi.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.