https://fanatik.ekolay.net/fanatik/FENERBAHÇE-'50-milyon-dolar-da-verseler-Fener'de-oynamam'_4_HDetail_34_135361_2.htm
Mehmet Topuz:
Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.


Bu konu Vebruer tarafından düzenlendi(2009-06-04 20:37, 14 yıl önce)


İş iyice garipleşmeye başladı.Bu saatten sonra çok kıyamet kopar.
Fenerbahçe'de oynamayacagının kanıtıdır bu fotograf.

Bir tane daha var;



Sonradan eklenen mesaj; (2 dk sonra):

Demirören F.Bahçe'ye ezik dedi
05 Haziran 2009 Cuma 23:30
Mehmet Topuz transferinde yaşanılan kaos derinleşiyor... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, F.Bahçe için ağır konuştu...

Yıldırım Demirören'den Fenerbahçe'ye çok sert tepki !.. Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaşmasına rağmen bonservisini Fenerbahçe'nin alması, siyah beyazlı kulüpten çok sert karşılık buldu.

Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu Mehmet Topuz'un yeni sezonda Beşiktaş'ta oynayacağını öne sürerek olay yaratacak açıklamalar yaptı !..

Fenerbahçe'ye "Ezik" yakıştırması yapan Beşiktaş Başkanı, Mehmet Topuz için kendinden emin konuştu: "Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun''

"FENER'DE EZİKLİK VARDIR"
Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin Nakkaştepe'deki Bridge Restoran'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katılarak, gecede çarpıcı açıklamalar yapan Yıldırım Demirören, ''Beşiktaşlı'yım diyen futbolcu Beşiktaşlı'dır. O'nu almak isteyen olursa kendi ezikliği vardır. Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun'' dedi.
Demirören, şampiyonluğun ve kupa zaferinin uzun bir yol olduğunu ifade ederek, ''İnişleri çıkışları oldu. Bu iniş çıkışlarda yönetim kurulu bana çok büyük destek verdi. Bizlerle beraber tüm Beşiktaşlılar bizimle sevindi, bizimle üzüldü. Cengiz Zülfikaroğlu gibi güzel dostlarımız var. Ben başkan olduğum sürece beraber yürüyeceğiz'' diye konuştu.

Bu arada Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği geceye, başkan Demirören'in yanısıra yöneticiler Ertuğrul Kumcuoğlu, Levent Erdoğan, Şeref Yalçın, Mario Berk, Hakan Aksoy, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz ve Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği üyeleri katıldı.

Gece boyunca 2 kupanın coşkusunu yaşayan katılımcılar, törene getirilen Turkcell Süper Lig şampiyonluğu kupası ve Fortis Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Zülfikaroğlu ise kendilerine 2 kupa sevinci yaşattığı için Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür etti.
Kayserispor kendisine takım bulması halinde Mehmet Topuz'u satabiliriz diye konuşmuştu.Mehmet Topuz kendine takım buldu da şimdi bu Kayseri'nin dönekliği ne aceptir?

Ayrıca Mehmet Topuz'un kaldığı Titanic otelin yanında Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özbağı'nın oteli Miracle bulunuyor :D
Mehmet Topuz Beşiktaş forması giydi

Böyle transfer görülmedi... Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı birbirine düşüren Mehmet Topuz, yaşanılan kaos için şok sözler söyledi... Ve şok bir fotoğraf çektirdi...

Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti.

Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.

Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi.

Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

Mehmet Topuz formayı giydi!
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında büyük bir transfer savaşına neden olan Mehmet Topuz, siyah beyazlı formayı giydi !.. "50 milyon Dolar da verseler Fener'de oynamam" diyen Topuz, Beşiktaş'ta oynamaya kararlı olduğu hem bu sözlerle hem de siyah beyazlı formayı giyerek gösterdi




GEREKİRSE 1 SEZON OYNAMAZ...
Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz, yıldız oyuncunun transferiyle ilgili yaptığı açıklamada çok net konuştu.

Korkmaz, Mehmet'in Beşiktaş'tan başka takımda futbol oynamak istemediğini ve kulüplerin bu konuda anlayışlı olması gerektiğini söyledi.

Topuz'un gerekirse 1 sene futbol oynamamayı göze aldığını belirten Korkmaz, başarılı oyuncunun da siyah-beyazlı formayı hiçbir baskı altında kalmadan giydiğini söyledi.
Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur sözü bu olay için geçerli. :D
TOPUZ iyi laf etmiş 50 milyon dolarda verseler Fenerbahçe de oynamam diye :P
Sevgili renkdaşlarım birçoğumuz Topuz´un açıklamalarından sonra ondan nefret ettik‚ kin kustuk. Ancak dikkatimi çeken şeyleri sizinle paylaşmak istedim. Amacım Topuz saftır‚ tertemizdir kandırdılar demek değil ancak beşiktaş yönetimi ve Topuz´un menajerlerinin Topuz´un aklını ne kadar çeldiğini gözler önüne serecek birkaç delil sunmak istedim. Bunu da Topuz´un canlı yayın bağlantılarını dinleyerek ve dinleterek yapacağım.


https://www.youtube.com/watch?v=J1TiqEHVp-U


1.21´de da önce arkadan bir ses sonra Topuz´un sesi geliyor.

1.37-1.43 arasına dikkat edin‚ mehmet topuz cevap vermeden önce aynı cevabı başkası söylüyor. dikkatle izleyin.



https://www.youtube.com/watch?v=2GFH17A7HgM


4.10-4.20 arasına bakın. bir cümleyi yanlış okuyor‚ sonra geri dönüp tekrar okuyor aynı cümleyi. en sonunda da "şu anda heyecanlıyım daha fazla soru sormayın." diyor kurtulmak için.


ben bundan şu çıkarımı yaparım cahil cühela daha kendi kendine konuşamayan Mehmet Topuz´u‚ menajerini kaç para vererek bağladıysa bağlayan Beşiktaş yönlendiriyor. Tümer‚ İlhan Mansız‚ Yusuf Şimşek gibi şaibeli transferlerden sonra şaibeli hareketlerine bir yenisini daha ekliyor Beşiktaş yönetimi.




antu'dan alıntı.


ayrıca burayıda incelemek lazım.

https://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=32355

Bu konu Nexima tarafından düzenlendi(2009-06-05 13:29, 14 yıl önce)
Fanatik gazetesinde Hakan Can imzalı habere göre Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı.

Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menaceri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı. Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

Şapka planı!
Sarı-Lacivertliler, imza töreninde Mehmet Topuz’a, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” şapkasını taktırmayı planlıyor.
(Fanatik)





Birgün herkes Fenerbahçeli olacak artık Beşiktaşlılara geçmiş olsun Demirören çok laf yapıyordu buda sanırım resmi bir kapak gibi birşey konu başlığını değiştirirseniz sevinirim. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun
Demirören M. Topuz'a ne söyledi?



Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'le, Mehmet Topuz'un Antalya'da bir araya geldiği açıklandı.

Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz'la, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Antalya'da bir araya geldi.

İlk olarak Mehmet'le görüşen Demirören'in, milli futbolcuya "Seni kadromuz katabilmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Sen de bizden habersiz bir şey yapma. En kısa sürede transferini tamamlayacağız" dediği öğrenildi.

Mehmet'in ise başkana dert yanarak, pskolojisinin bozulduğunu ve en kısa süre içerisinde durumun netleşmesini söylediği dile getirildi.

Bu görüşmenin ardından Mehmet'in menajeriyle bir araya gelen Siyah-beyazlı kulübün başkanına, Metin Korkmaz'ın "Dün Aziz başkanla görüştükten sonra, Mehmet'in tavırlarında değişiklik meydana geldi" dediği ifade edildi.

Demirören'de bu durum üzerinde, yakınındaki isimlere, "Bu saatten sonra her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bu transfer yatacak olursa gelecek tepkileri şimdiden düşünün" dediği belirtildi.

Fener'e imza atıp atmadığını "bilemiyor"
Ayrıca, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet, Fenerbahçe'ye kendisinin ya da menajerinin imza attığının sorulması üzerine "Bilemiyorum" yanıtını verdi.

Orta saha oyuncusunun cuma günü Kayseri'ye dönünce bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

internetspor.com
Bir başkan kendini ve camiasını ancak bukadar rezil duruma düşürür. Aziz Yıldırımla sidik yarışına girip, birde "ezik" tabiri kullanan bir başkanın, daha Fenerbahçeden çok çekiceği var. Mehmet artık Fenerbahçenin boşu boşuna kendilerini madara ettirdiler. Demirörene sadece gülüyorum. Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak şapkasını Aziz Yıldırım Mehmet Topuza giydirdiğinde Demirörenin tipini görmek isterdim. ;( Fenerle sidik yarışına girenlere burdan sevgiler saygılar ve tabi geçmiş olsun. :yes

Ayrıca "bilemiyorum" demek imzaladım anlamına gelir. Aziz başkanın dediği gibi biraz zaman geçtikten sonra imzayı attıracaktır.
Federasyon kanununa göre bir oyuncu oynamak istemediği yerde oynamaz.
Bonservis hiç birşey ifade etmez oyuncu istemedikden sonra oynamaz sonuçta parayı ver al olsaydı aylık para vermezler adamı beleşe oynatırlar :)
Dün M.Topuzun menejeri Kulübe gelerek imza attı.M.Topuz transferi tff ye bildirildi ve onaylandı.M.Topuz C.tesi günü Kayseriye gidecek ertesi gün İstanbula gelecek ve haftaya haftaiçi imza töreni gerçekleştirilecek.Bu iş bitti arkadaşlar hayırlı olsun.
MEHMET TOPUZ SERBEST !

Mehmet Topuz'un serbest olduğu ,istediği kulüple anlaşabileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü..

Kayserispor'un geçen yıl Topuz ile sözleşmesini bir yıl uzattığı 2009-2010 yılı mukavelesi Federasyon'a zamanında tescil ettirmediği için geçersiz.

Daha önce bir çok ihtilaflı konuyu çözüme kavuşturan Şahin Ulu'nun bu iddiası ortalığı karıştıracak.

Hürriyet gazetesinde yer alan bu haber spor kamuoyunun kafasını fena halde karıştıracak. Daha doğrusu Beşiktaşlılar'ı sevindirirken, Fenerbahçe ve Kayserispor'u üzecek.


Tescil ettirilen ilk sözleşmede uzatılan mukavele yok


Ulu'nun idiasına göre 2008-2009 yılını kapsayan ilk sözleşme
"Kayserispor, Mehmet Topuz ile 11 Haziran 2007 tarihinde, Kayseri 2.Noterliğince onanan 2008-2009 yılını kapsayan sözleşmeyi imzalar. Bu sözleşmenin, Futbol Federasyonu'ndaki tescil tarihi 7 Ağustos 2008'dir. Kayserispor, Mehmet Topuz ile yine aynı noter kanalıyla 2008 yılının 20 Mayıs'ında dönem harici sözleşme yeniler. Bu sözleşme 2009-2010 yıllarını kapsamaktadır. Bu, Kayserispor'un iddia ettiği gibi Topuz'un sözleşmesininin bir yıl daha uzatıldığı mukaveledir."

İkinci sözleşme tescil ettirilmedi.

Ulu, tartışmanın bu noktada başladığını Kayserispor'un 20 Mayıs 2008 tarihinde imzaladığı 2009-2010 yılına ait yeni sözleşmeyi federasyondan tescil ettirmediğini ileri sürerek, "Kayserispor, bu sözleşme tarihinden 3 ay sonra, 07 Ağustos 2008 tarihinde, 2008-2009 yılını kapsayan ilk sözleşmeyi federasyona tescil ettirmiştir. Bu tescil tarihi, 20 Mayıs 2008 tarihli sözleşmeden sonra olduğu için, 2009-2010 yılı için imzalanan sözleşmenin hiç bir hukuki hükmü kalmamıştır" diye konuştu.

Son 30 yıl incelensin skandallar ortaya çıkacak.

Ulu, eldeki mevcut 2009-2010 yılına ait sözleşmenin, TFF internet sitesine girildiğinde, 12 Kasım 2008 tarihinde tescil edildiğinin görüleceğini dile getirip şunları söyledi: "Bu tescil, Profesyonel Futbol Talimatı'nın 12. maddesine ve 17.maddesinin ikinci bendine aykırı. Hukuken ve talimatlara göre böyle bir tescilin yapılabilmesi, mümkün değil. Çünkü, bir kulüp kendi oyuncusu ile dönem harici sözleşme yenilerse, önündeki ilk transfer sezonunun bitimine kadar tescilini yapmak zorundadır. Sözleşme, 20 Mayıs 2008'te imzalanmış ama tescili 12 Kasım 2008'de yapılmış. Türkiye'de birinci transfer dönemi 1 Haziran-1 Eylül tarihleri arasındadır. 12 Kasım'da yapılmış tescilin, dolayısıyla sözkonusu sözleşmenin, hiç bir hükmü yoktur. Yani Kayserispor ile Mehmet Topuz arasındaki yasal sözleşme, 31.05.2009 tarihinde yasal olarak ve yönetmelik hükümlerince sona ermiştir. Kayserispor, 2009-2010 yılına ait eldeki mevcut sözleşmeyi, talimatlar gereği zamanında işleme koymadığından, bu sözleşmenin geçerliliği yoktur. Bugün konuşulan konuların hepsi havanda su dövmekten öteye gitmez. Bunun da aksini iddia edenler, TFF'de bulunan iki adet sözleşmeyi aldığı zaman gerçekleri görecektir. Ayrıca bu sözleşmeler incelendiğinde son 30 yılın en büyük skandalları da ortaya çıkacaktır."

Kaynak: Mynet Spor



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.