Olimpiyat'taki gururumuz Trabzonspor


Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'nda 50 bin taraftara oynayıp rekor kırdığı hazırlık maçında, Belçika'nın Brugge ekibini Umut'un golüyle 1-0 mağlup ederken futboluyla alkışlandı.

***

Trabzon Bruggeturdu

İbrahima Yattara yıldızlaştı, Umut enfes kafa golüyle galibiyeti getiren isim oldu. Trabzonspor, son provasında "Lige hazırım" mesajı verdi.

Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'nda oynadığı hazırlık karşılaşmasında Belçika üçüncüsü Club Brugge'ü mağlup etti. Maça fırtına gibi başlayan bordo-mavili ekip, Yattara'nın organizasyonunda üst üste geliştirdiği ataklarla rakibini sahasına hapsetti. Konuk ekip, dengeyi sağladığında ise ilk devre sona ermişti.

SÜPER BİR GOL ATTI
İkinci
yarıda etkili olan taraf yine Trabzonspor'du. Nitekim baskı gol getirdi. 67. dakikada Yattara'nın ortaladığı topa iyi yükselen Umut, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar gol getirmeyince maç böyle bitti. 8. hazırlık maçında 4. galibiyetini alan Trabzonspor, futboluyla da taraftarını sevindirdi.
Yine rekor yine Trabzon


Trabzonspor ile Club Brugge arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan hazırlık maçını, yaklaşık olarak 50 bin bordo-mavili taraftar izlediği bildirildi. Karadeniz Fırtınası böylece ikinci kez dört büyük takım arasında Olimpiyat Stadı'na en çok taraftar toplayan takım oldu. 2003-2004 sezonunda Trabzonspor'un G.Birliği'ni
4-0 yenip Türkiye Kupası'nı kazandığı maçta, tribünlerde 45 bin seyirci vardı. Bu, Trabzonspor'un Olimpiyat Stadı'ndaki ilk seyirci rekoruydu. Maçın Berat Kandili'ne denk gelmesi, daha büyük bir rekorun kırılmasını engelledi.




PasFotomaç Gazetesinden Alıntıdır...

Bu konu DarkSlayTR tarafından düzenlendi(2008-08-17 21:10, 15 yıl önce)
İşte Trabzonspor farkı =) Umarım bu sene iyi skorlar, galibiyetler kazanacagız.
inşallah..
Trabzonlu olmak başka bir duygu yaa :)

Aklıma takılan duygulandıran olaylardan birini anlatıyım
Akçaabat sebatspor - Trabzonspor maçındayım Yer Hüseyin Aker Stadı
Bi takımgol attı tüm stad ayağa kalktı gooooLl diye bağırdı çok duygulu bi andı
Sonrasında Başka bir maçta Trabzonspor 2-0 Yenik durumda bir gol attı belki kaybettiğimizi biliyoduk ama evden izliyoduk kameralar yerinden sallanyodu oda benı cok etkiledi
bi kaç gün önce almanya amatör 3.lig takımına 2-0 yenilmişti ii bari bunu yenebilmiş.
Fenerbahçe kazanır her zaman:D
Spawnsas : Fenerbahçe kazanır her zaman:D

okaddaaarrrrr :D
MagLor* : Trabzonlu olmak başka bir duygu yaa :)

Aklıma takılan duygulandıran olaylardan birini anlatıyım
Akçaabat sebatspor - Trabzonspor maçındayım Yer Hüseyin Aker Stadı
Bi takımgol attı tüm stad ayağa kalktı gooooLl diye bağırdı çok duygulu bi andı
Sonrasında Başka bir maçta Trabzonspor 2-0 Yenik durumda bir gol attı belki kaybettiğimizi biliyoduk ama evden izliyoduk kameralar yerinden sallanyodu oda benı cok etkiledi
O maçlarda olmak çok isterdim ancak istanbul'dayız gurbetteyiz akçaabat sebat süper lige çıkınca ne kadar da sevinmiştik...o maçlarda bizde öyle sevinmiştir...4 büyük Yoktur , Tek büyük Vardır TRABZON !!!


Fenerbahçe kazanır yandaş hakemler , yandaş fedarasyon...
Galatasaray kazanır yandaş hakemler , yandaş fedarasyon...
Beşiktaş kazanır yandaş hakemler , yandaş fedarasyon...
Trabzon kaybeder alıntı teri ile , tek başına yenilir arkadasında kimse olmadan yenilir , yenilir ama boynu eğilmez çünkü karadeniz çocuğudur çünkü hırçındır...Tek büyük Vardır TRABZON !!!

FB-Gs maçında bu maçtaki Trabzon'lu kadar taraftar toplanmamıştır Atatürk Olimpiyatta bundan dolayı herkes kendi çapındadır...
sana katılmıyorum. demek istediğim hiçbi takım sütten çıkmış ak kaşık deil. şimdi buraya nedenlerini yazsam tartışma çıkar :D çaktın davayı ?
Kendine gel

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-08-17 22:45, 15 yıl önce)
AnLor : bi kaç gün önce almanya amatör 3.lig takımına 2-0 yenilmişti ii bari bunu yenebilmiş.

iyi bari derken dostum bu futbol strateji üzerine kurulu bir oyun Ersun Yanal en güzel kadroyu nasıl olusturabilirim düşüncesinde
Tek maçtan yargı yapılması cok yanlıs
Unutmayalım Maç 90dakika+Uzatmalar

Eskiyi hatırelayalım Futbolcuların yorumlarını inceleyelim o zmaan görürsünüz arkadaşlar
Biz sezon başında puan hangi takımlardan alabiliriz diye yazarken trabzonspor'a çizik atıyodu

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.