Maç hakkında kimse başlık açmamış ben açayım dedim. ilk yarı bitti izleyenler varsa düşüncelerini alsak fena olmaz.

Kendi düşüncelerim..

bir fenerbahçeli olarak oyuna pek adapte olamadık topla oynama oranı bizde olsada hızlı çıkmaya çalışıp topu kaptırıyoruz ve geride açık bırakıyoruz buda rakibimiz için avantaj ve pozisyon oluyor. 2. yarı düzenli ataklar bekliyorum.
İyi olan kazansın !
Fener gene yalan oldu gene yalan oldu (:
Fener gol gol gol 30 sene oluyor :D
Fenerbahçe ligdede gidicek , Ankaragücü Fenerbahçe'yle en kötü berabere kalip Bursaspor şampiyon olucak.Artik yönetimin değişmesi gerekli sen 80-90 dakika Güiza adli adami oynatirsan o maçtan hayir bekleme , oyunu okuyamayan bir teknik direktörümüz var.Verilen emeklere,paralara yazik sadece onlara acıyorum.
Maç zaten anlaşmalıydı. Fark ettiyseniz saçma sapan goller yendi ve tutuabilecek topları Volkan tutmadı. Türkiye kupası fenerbahçenin zaten umrunda değildi, oradan gelen para 3-4 trilyon. Trabzon ile bu sebepten anlaştı.(Malüm trabzonun paraya ihtiyacı var). Zaten Fenerbahçe-Trabzon maçında Trabzon anlaşmalı maç olduğu için maçı bırakacak ve fenerbahçe şampiyon olacak. Şampiyon olduğu zamanda ''şampiyonlar ligi'' ne giren takımlar 10 milyon € yani 20 trilyon civarında para kazanacak.
Trabzon hak etti ve aldı ne anlaşması. Ki zaten Fenerbahçe son hafta Trabzonu yense dahi şampiyon olamicak. Ankaragücünden 3 puan alması çok zor.
hak etti Trabzon tebrikler.
Some_one ve komplo teorileri...
Abi öyle bir saçmaladın ki farkındamısın bilmiyorum..Maçı satmışmış yok Fenevbahçe umrunda değilmiş..Trabzon'un paraya ihtiyacı varmış :D süpersin yaa normaldir kedi uzanamadığı ciğere ... dermiş :D Fenerliler üzülmeyin sonuçta yenildiğiniz takım TRABZONSPOR ;)
trabzon ile fenerbahçe anlaşıcak son takım merak etme, biz 3-4 trilyon için maç satıp alacak takımlar değiliz trabzon diğer büyüklerle karıştırmıyalım lütfen, onurlu bir takımız ve gururlu bir şekilde yendik tebrik etmek yerine politikacılar gibi konuşmaya hiç gerek yok, geldik, yendik, aldık, gidiyoruz.. 34. hafta maçının sonundada görürsünüz anlaşmayı lol.

Ayrıca araştırmada 0 , şu anda Türkiyede fenerbahçe nek adar borcu var onuda biliyormusun ? para bakımından en çok para çıkartan kulüb fenerbahçe fakat en çok borçu olanda 1. sırada canım :). Ayrıca Trabzon Spor'un büyük borcu felanda yok ekonomosi gayet iyi , transfer bütçesine çok para vermiyen takımın parasıda azdır diye düşünüyorsan futbol sadece izlemekle yetinmeni öneririrm.
:no Some_one
Tebrik etmek bu kadar zor olmamalı. Yada aldığınız "30a gidiyor" laflarından sonra kendini kandırma gibi bir düşünceye benziyor.
27 YILLIK HASRET SONA ERDİ... ÇÜNKÜ 28 OLDU :)

Demek yerine güzelce yendik ve karşımızdakindende güzelce bir tebrik istedik. Çünkü bizim taraftarımıza bu yakışır, bizim taraftarımız zorbalık bilmez.
Trabzonsporu başkanları olsun taraftarları olsun severim. Şenol Güneş'ide severim. karakterli adamdır. bence dostça bir maç oldu. zaten Aziz Yıldırım ve Sadri Şener yakın arkadaştır. maç öncesi ve sonrası açıklamalar, yaşananlar herşey güzeldi. Bilmiyorum ama olayda olmadı sanırım. inşallah kalan 2 maçı kazanır ve alırız lig kupasını. artık Türkiye Kupası hasretinede bi son vermek gerek. hani önemli olduğundan değil de, milletin ağzına sakız oluyoruz hiçbirşey bulamayan onu bahane eder oldu :) futbolcular bikaçı dışında çok vurdumduymaz oynadılar, son haftaki hallerinden eser yoktu.
3 - 1
Ya şu Türkiye Kupası için lütfen önemli değil demeyelim. :) Burada futbol oynanıyor her maç önemlidir. Hele bir de ortada bir kupa varsa bu daha da önem kazanır. Hani 28 senedir kupayı alamıyorsunuz diye zaten önemli birşey de değil demeyin lütfen. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı, erişemediğiniz kupaya da gereksiz diyorsunuz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.