Maçın ilk yarısını izleyemedim malesef okuldaydım. 2.yarıyı konuşursam D. Guiza odun , Bilica'yı zaten adamdan saymıyorum. Daum zaten salağın önde gideni lan orda Emre düzeni oturtmuş sen nasıl Emre'yi çıkartırsın.Semih ve Gökhan Ünal denen iki sana forvet var bu adamlar dururken Guiza'yı oynatan adamın avradına kadar yolu var.
Defans hurra çıkıyor öbür sahaya kontra ataktan gol yiyor Volkan.1 Defans 3 Forvet geliyor ( 2. ve 3. gol ) . 1.golde Bilica , Lugano hatası.
Bu kupanın normalde bir değeri yok.Tek değeri bu kupayı Fenerbahçe'nin 28 senedir alamıyor olmasıdır , Fenerium önünde maçı izliyordum arkamda Galatasaray'lısından tutun her takımdan insan vardı Trabzon sallayınca hepsi bağırıp çağırdı.
Demek bütün takımlar bize düşman

Demek zamanında iyi koymuşuz hepinize böyle bağırırsınız anca
Lige örnek verirsek bunu Bursa'lı Beşiktaş'lılar, Beşiktaş yenilince kahrolan Galatasaray'lılar, Galatasaray'a koyunca kahrolan Beşiktaş'lılar, Beşiktaş'lı olan Bursa'lılar,Zaten Ankaragüçlü olan Bursa'lılar ve Bursa'lı Ankaragüclüler, Trabzon'lu Galatasaray'lılar, Galatasaray'lı Trabzon'lular... FENERBAHÇE adamı böyle renkten renge sokar.
O yüzden akıllı olun . Senenin başında herkes bağırıyordu Galatasaray bu sene şampiyon diye 2 hafta kaldı herkes Bursalı oldu niye ? Eskiden Galatasaray hep öndeydi şimdi son 10 senede Fenerbahçe ileri geçince herkes 2. sıradaki takıma bakıyor.Voleybolda kadın - erkek şampiyon olduk baskatbolda olduk sıra geldi futbola.
Galatasaray ve Beşiktaş Fenerbahçe'nin bileğini bükemeyince başkalarına yamanıyorlar.Yüreğiniz olsa kendi takımınızı tutarsınız.
Galatasaray bir günde Facebook'ta 2.700.000 hayrandan nasıl olduda 3.200.000'e geliyor.Gelseniz nolucak ki

Bütün üyelerin fake . 2.400.000 GERÇEK Fenerbahçe taraftarıyla Facebook'un en büyük spor takımıyız
Bu konu Spawnsas tarafından düzenlendi(2010-05-06 15:39, 15 yıl önce)