Arkadaşlar ilk yarıda bişey olmamasına rağmen gayet güzel bi maçtı son golümüze çok güldüm:D Kalecinin beceriksizliği adamlar 1 kırmızı kart yedi 5 dk da 2 gol bulduk:D
Silindi
Expert
1.7
HAYIR!

Öncelikle tebrik ederiz ama kırmızı karttan önceki futbol yine hiç iç açıcı değil.
Silindi
Expert
1.7
:D

Gerçekten ilginç bir maç oldu.

Adam haksız yere sarı kart gördü :D

İlk golumuzle zaten ustumuzdeki stres yok oldu. Ardından 2. golde gelince iyice idman maçına döndü.3. gol gelirken taraftarlar ben :D futbolcular falan hepimiz uykuya dalıyoduk :D çat bi vurdu gol :D dikkat ederseniz kimse gol diye bağırmadı :D herkes uyuyodu :D bende zaten evde aaaa gol dedim :D hayatımda u kadar huzurlu ilk defa maç seğrediyorum :D

Hele insan Fenerli olunca böyle huzurlu maçlara hasret yav :D
Aynı tepkibenden de geldi aa gol dedim :D hiç beklemiyodum :D
Adept
4.3
Araya girdiğim için kusura bakmayın beyler;

Sayın Parlakkaya,

Toplum içersinde nasıl davranacağınızı bilmiyorsanız, lütfen toplum içine çıkmayınız. Ne evinizin kapısını ne de modeminizi açınız. Bir dahaki hatalı davranışınızda uyarı alacaksınız.

--

Maça gelince; ben maça gittim ve ilk yarı bir felaketti, bu kadar sıkıcı bir maç olamaz... Ikinci yarı çok hoş bir futboldu bence, işte o zaman asıl maçın havası geldi.
Arkadasların evinde macı 2. yarıdan itibaren takip ettim.İlk 2 gole nasıl sevindik anlatamam size. Ama baska gol olmayacagını anladık, tv kanalını degistiricez, 3. gol geldi. ilk 5-10 saniye gol oldugunu anlayamadım ve 5-10 saniyeden sonra o gol etkisini göstermedi ve pek sevinemedim acıkcası :)
teravideydim izleyemedim
ben harbidende uyudum dkka 70 civarı uyandıgımda saat 1.30 du O.o
Macaristanın kalecisi cok appydi :D cok amatore benziyor iyi bir kaleci olsa 3-0 alıcagımızı pek sanmam :)
Rebel bunlar app'lik değil. Tecrubesizlikten kaynaklanıyor. Ve macaristanın bizim kadar tecrubeli oyuncuları olmayabilir. Ama genede karşımızdaki kim olursa olsun. Kücük düsürmeyelim. Ve Geçen Maçta gördük.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.